8 ay sonra bu gün vedalaştım. çangal çangal üzerinde.
Printable View
8 ay sonra bu gün vedalaştım. çangal çangal üzerinde.
Çok dikkat çekti yürüyüş tarzı alışılmışın dışında ama artık risk katsayısı artıyor. Haftalardır geri vites yok!
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir üstte uyarımı yapmışım dün seans sonlarına doğru!
Sonunda patladı. Elinde olanlara sabır. Aynı hareketi bossa da yapmışlardı
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir sürü iştirak var, hepsi çok saglam bilançolara sahip... yazılım, maden vs.... grubun önü açık ama spegini bilemem...ytd
tabandan kaç lot satış var görebiliyormusunuz?
çok şükür 2,5 senedir taşıdığım bu karaktersiz kağıdın kalan parçasını da 6,01 den dün çıktım. Allah elinde olanlara sabır versin. 3,8 maliyetle almıştım. 2 leri gördüm, paramızı pul etti ama inat edip satmadım. sözün özü ihtiyacınız yoksa bekleyin, uzun sürüyor ama kurtarıyorsunuz.
Satış stratejisi nasıl olmalı? Tabanda bekleyen çok hisse var, artık satış şansım yok mu demek yoksa pazartesi emirler tekrar mı alınacak?
Ne olcak simdi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanista 180000 lot alinmis
Operasyon yeni basliyor.simdi dikkatleri cekti bundan sonraki asama trader lari tahtaya cekmek.tuzak henuz kurulmadi nerde ve ne zaman kurulacak hep beraber gorecegiz. Pazartesi tabandan donme ihtimali yuksek...
[QUOTE=bmwmrt;2683160]Kapanista 180000 lot alinmis
Yok oyle bir alis..2000 lot alinmis.
Operasyon yenimi bas
lıyor dediniz? Son 1_2 aydır olan ne acaba gümbür gümbür gitmiş göstere göstere zıplatmışlar.
Bugün nelere gece acaba
bugün ılk 15 dakikayı anlatayım eksi 10 civarı açar sonra biraz alım gelir..eğer yeşile dönerse satın akşam kapanışta alın..gün içi alıcı varsa vericektir ama kapanış hüsrann
Derinlik gören arkadaşlar yazabilirse iyi olur...
sanırım hisseler toplu halde speğin elinde... dağıtmak istiyorsa sert hareketler ile dikkat çekmesi lazım..ytd
Verusun yeni bı ihale kazanması ve gelen yasak olumlu yansır mı nede olsa fazlasıyla düzeltmesini yaptı 6 ayda verdiğini iki günde aldı
[emoji16][emoji106] Bu duruma izin verirseniz düzeltme tabirini kullanmayacağım, dümdüz etti daha gerçekçi duruyor gibi...
4-5 ayda 2 den 6 oldu ortlama kabaca! zararınız çıktı! Tamam paranın maliyeti zarardasınız 2-3 yılda! soluksuz çıktı ve insaf size en azından yarısını satsaydın be kardeş! Bu topicde 1 yıl önce yazdın durumunu bir tek sana üzülmüştüm! 4 ayda % 200 prim yaptı yaf! satacaktın! Verus vertu ne ihalesi kardeş boşver bunları boş şirketler aslında anelt ve gerel den iyi para kaybetmişti batacakken sonunda vertuları üstten koyduklarını 2-2,50 toplaadılar (kafein halka arzdan gelecek parada vardı karşılığı smartiksi kafeine devredip para kopardı)ve bastılar yukarı son metro da duran 900 kusur bin lot patron malını satınca senette alışları kesip satışa geçti malip fonlar! ben 5-5,50 çıktım mallarımı 2 maliyetli! ama 10000 lot durmakta oda başıma bela oldu! Twiteer da milleti kandırmaya bu grubun twitleri var bu gün yazıyorlar yok meksa en iyi satıcı açığa sattı yok öyle birşey kendileri tacirlerden alıp meksadan satıyorlardı neyse mekse açığa sattı sıkıştırıp tavan bile yapabilir! öpecekler meksayı twitler twit müşterilerine böyle! :)) sonra bu arada twit attıkları saatlerde fiyet 5 zorlamakta!!! Dikkat! kapanış taban! yan twitterdan da milleti mala sokmaya çalıştılar meksa açık satış falan yapmadı kendileri idi! alçak ********ler böyle ky nin paralarını hüplettiler bugünde geçmiş olsun!
Yatırım tavsiyesi değildir!
Operasyondan arta kalan malları veriyor dokunanı yakar.ytd
Abbovvv az önce 3.45 ti tabana vermiş açıkçası taban olacağını düşünmezdim adamlar acımasız
tabandan 3,12 den 1.000 tane aldım bakalım
150 TL aldım
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşabilecek varmı? Teşekkürler.
Günün alan satanı atabilecek bi arkadaş ?
Brüt takas hayırlı olsun
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olcak simdi
ben 10 bin tana alıp verdim tabandan hadi hayırlısı rulet gibi kagıt masallah ytd degil asla
Kap ta
Şirketler [VERTU, VERUS]
İlgili Fonlar []
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, VERTU.E ve VERUS.E payında 03/10/2018 tarihli işlemlerden (seans
başından) 17/10/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.*
VBTS kapsamında 02/10/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 16/10/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan
VERTU.E ve VERUS.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 17/10/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam
edecektir.*
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas
Patronun insafına kaldık ALLAH korkusu var ise bize zulüm etmez yoksa bir çok yatırımcı mağdur olur
Yuhhhhhhh....bu ne aq... YTD
Satim bildirimleri (6.00 civarlarindan satis)
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...661ec315b17bc1
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6619a761436288
Alim bildirimi (3 TL den yerine koyus)
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6638858b562dc3
o zaman hisseyi bürüt takasa attıran kendileri. büyük vurgun yaptılar.
patron alıyor galiba yoksa nerde bu spekte o yürek