Kırk gün kar yağar bir gün av olur...
14
Printable View
Kırk gün kar yağar bir gün av olur...
14
Yine bol bol tarih vermeler başlamış, o halde daha yolumuz uzun.... ytd
Müstakbel ortagimiz 387 yazmis dün dedimki 395 den almadigina pişman olacak 👍 tek bir hisse bile satis yok, yola devam. Mal kaptiran bir daha alabilecegini sanmasin. Bu alimlari yapan senin benim gibi adamlar degil. Maliyetinin altina gelmesine izin vermez. Sayiyorum bunuda alirsa 8 olacak. Satipta alttan aldim diyebilen varmi? taş patlasin 2-3 kisidir.
Nur topu gibi bir tahtacimiz oldu hadi hayirli olsun 390binden 3 alış geldi 👍
Ben kendi adıma böyle büyük alıcıyı seviyorum. Satan satsın inanmayanlar saftan çıksın inananlar yoluna önü açık kafası rahat devam etsin. Her gün dur bende satışa yazayım 400 e mi versem 405 e mi dur 387 oldu uğraşmaya gerek yok geldi adamın biri 1,2 milyondan aza 3 tane ISKUR aldı geçti belki 1 aydan kısa sürede 10a katlayacak. İNŞALLAH katlasında.
Bundan sonrada satan ala tavan yazsın bitirsin. Mahalle takım seçimi gibi her gün adımlamaca beni yoruyordu. Şimdi almak isteyen 440 diyen satıcı ile anlaşsın. Sonraki gün 484 ile olsun kafa rahat etsin bu kağıt 5-10 bin liraların hesabı olan hisse olmaktan 1,5 yıl evvel çıktı. Bana kalırsa endeks çökse dünya yıkılsa bile bu iş meclise geldi mi fiyat vs bakan eden kalmaz. Bu hisse artık ya herro ya merro hissesi. Bakacağız yaşayıp göreceğiz hepimize hayırlısı olsun.
Saglik bakani normalleşmeden bahsetti. Artık normal meselelerimize donebiliriz. 1. Gundemimiz iş bankası. Başka onemli mesele varmi bilmiyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satan olsaydı 1 tane daha 390 dan işlem olacaktı. Alan kimse iyi sermayesi varmış.
Alan kişi tek evet ayni kişi ama satanlar farkli. 389.999 yazmiş biri diger ikisi 390 yazmis
Hepsini almak icin 390.000,3 yazmis komple tahtayi cizmiş. Ayrica karsilikli işlem boylemi olur? Cok kolay 410 420 yapabilirdi karsilikli olsaydi. Surecle ilgili guzel haberler aliyorum bugunku işlem de desteklemiş oldu. Taşlar oturdu 👍
Değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkürler buradan okuduğumuz arkası dolu yazılarınızla daha huzurlu oluyorum. Üstatlarımın kurumsal günlük yazılarını görmek istiyorum. Sabır ile vuslatı bekliyoruz çok teşekkür ederiz. Hayırla sonuç bekliyoruz İnşaAllah
İşatr ve işkur yaklaşık aynı fiyatlarda iken tercih işkur lehine olacaktır bence. O yüzden işatr satışta olsa da o kadar parası olan adam öncelikle işkur almak için şansını deneyecektir. Ama aradaki marj yüksek olsa işatr de satılırdı bence...
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli ve milli bir bakış açısı şart oldu artık 😆😆
Merhabalar, hayırlı bol kazançlar. Artık rıfkı efendi de sizlere katıldı. Birlikten güç doğar derler.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dipnot Referansı
Cari Dönem
01.01.2020 - 31.03.2020
Önceki Dönem
01.01.2019 - 31.03.2019
kap-fr_StatementOfProfitOrLossAndOtherComprehensiveInc omeTFRSNineImpairementModelAppliedAbstract|
Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu (TFRS 9'a Göre Karşılık Ayrılmış)
ifrs-full_ProfitLoss|http://www.mkk.com.tr/2015/role/standartCapitalsLabel
DÖNEM KARI (ZARARI)
1.624.306
1.475.734
Guzeeeeel. Alarm çalmaya başladı.
İnşallah beklemedeyiz Sn. Marslı
Bizi bitirdin be bizi bitirdin, artık ne olucaksa olsun bıktım 😆
Bizim millet yukselen hisseye girmeyi sever. Bak tsvan yapanlara milyonlarca lot bekliyor. Bu olsun isbtr isatr 2 tavan yapsa alicilar sirada olur. Bide millet paralandi diger hisselerde liman ariyor. Bunun haberi ciktimi kuyruk olur.
Alici yok diyen arkadaşa cevaben
Tsbi hayal ürünü bunlar
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isbtr teknik olarak yukarı dönüş yakınmı ne dersiniz üstatlar. Yavaştan alıma geçsemmi acaba
Sussurluklu adamdır :)
İki ısım den acıklama gelmedikce hepsi temennıden ibaret
İşbank ve erdogan in acıklamaları sonuca ulastırır
Meclis’te devri gerçekleşecek hep konuştular yapmadılar sıra icraatte şimdi sessizler haftaya bence gündem olup aniden kısa sürede yasalaşacak
Burdaki yazılar yıllarca sürecek ama bir türlü beklenen gercekleşmiycek gibi bir hava var, şahsi fikrimdir kimseye al sat demem, kararlar kisileri bağlar...ytd
Burada en çok yorum yapanlardan biri olarak fibonacci vardı. Ondada söylenecek söz tükenmiş olmalıki kendileri uzun zamandır burada gözükmüyor. Artık söz bitti icraat olması lazım. Çünkü yazılanlara bakıyorum hep aynı şeyler farklı bişey yok.
Sayın Marslı10'nun burada bazı şeyleri boşuna yazdığını sanmıyorum iddia edildiği gibi ama nasıl ki bir gazeteci kaynağını açıklayamazsa burada da her şey kaynaklı detaylı anlatılamaz. Her gerçekde her yerde söylenemiyor ne yazıkki.
Ben kendi gördüğüm bazı son dönem olayları kendimce çok detaya girmeden birkaç benzetme ile anlatmaya çalışayım. Herkes anladığı kadar anlasın teşbihde hata olmasın yanlış bir saptama varsa benim hatamdır şimdiden affola.
Marslı Bey ya da belki başkaları şunu görüyordur artık bu işi en çok isteyen ülkenin cumhurbaşkanı 1 yıl önce ve 6 ay önce hazırlıkları bitirin ve hızlandırın dedi. Akabinde vakfın başına eski başkan geçti olmaz denilen sanayideki birleşmeyi gerçekleştirdi. Finansallarda işbankası hariç hepsinde çoğunluk hisseye çıktı. İktidar tek partide olsada ittifak aslında eski dönemdeki gibi bir koalisyon ve bunun iktidar ortağının bir isteği vardı daha evvel 2 kez reddedilmişti hem de çok sert bir dille. Hiç umulmadık bir anda yıldırım hızı ile meclisten geçti derken 2 günde 90 bin kişi çıktı. Koalisyon ortğanın itiraz edeceği konu kalmadı. Hisselerin esas sahibi önce Türk halkı sonra Atatürk tarafından verildiği iki kurum Türk Tarih ve Türk Dil Kurumları bu iki kurum birleşti TTK bünyesinde 2 hafta olmadı başkanı değişti normalde ortalık yıkılırdı gündem suriye, libya, meb, yunanistan, corona, ekonomik kriz, dolar o kadar yoğunki oldu bitti. CHP'sinin yönetimdeki 4 üyesi ilk kez partili değil alanında uzman eski bürokratlardan atandı 1 ay olmadı bakın.
İmarda değişikliğe gidiyorsun SİT ile işin oluyor bu ülkede 2 yıla çözülmüyor şu olayların hepsi 1 sene içinde en son kısım 1 ay içinde oldu ve bu sırada coronadan dünya kırıldı. Tüm bunlar olurken Vakıfbank önce kamuya geçti akabinde varlık fonuna devroldu. Belki de Marslı bey buna yorum yapmıştır. Son kısmı çok net yazamayacağım ne yazıkki; bir boksör yumruk atacakken ters ayağı öndedir, ve birini knockout etmek için başı değil önce vücudu hırparlarsın her yönden vurup baskı arttırırsın tüm bölgelerden darbe alır bir tek baştan almaz ve oranın guardını aşağı çekerki iç organlarını koruyabilsin ve hızlı tek seferde bitirici hareket o zaman gelir. Son 3-4 günün konusuna bakın gazete, tv ve sosyal medyada kim ne ile suçlanıyor neler deniyor ne oluyor bu ortamda bir karar alınsa itiraz ile ne kadar uğraşılabilir bir düşünelim hele ki milletçe zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde. Yaklaşık 30 yıldır hakları ödenmeyen Kurucu ortakları olarak ben hiç olmadığı kadar sürecin müsbet sona yakın olduğuna inanıyorum. Bunun da sadece devlet kanadında değil kurum tarafında da hazır şekilde beklendiğini düşünüyorum ki bu süreç devlete millete bize yaradığından fazla kuruma yarayacak sorun çözülmüş ve önünden holdingleşip dünya çapında büyümek için engel olmayacak.
Biraz da yabancı yatırımcı gözünden bakın böyle güzel bir kurum var ama seceresinde böyle karışık uygulamalar yenen ISKUR hakları var sanıyor musunuz bunlar raporlarında geçmiyor. Bazen yara bandını çıkarmak gerekir ama bir türlü çekemezsin bir vesile gerekir birinin gelip çekip çıkarması gerekir meclis bunu onlar için yapıp herkesi rahatlatacak.
Beklentisi olmayanlar içinde sadece şunu diyeceğim. Alırsın satarsın bakarsın düşünürsün anlarımda. Beklentin yoksa ümidin kalmadıysa neden tutarsın sat bekleyen alıcısı alsın nasibini o bulsun. Öyle bakmaya geldim diyorsun burası market değil ki güncelde 390 bin tl değeri olan 2 ay önce 505 bin tl görmüş bir ürün bu. Burasıda galeri değil benzin istasyonu herkes depoyu doldurmak için sırada bekliyor. Beklenti yoksa kişinin kendisini üzmesi boşunadır. Bu kadar para ile gider birçok hisse ya da gayrimenkul alırsın yalnız burada gelip olmayacak havası yaratıp satan adam bulayım diyorsan bu çok etik olmaz. Burada insan küstürüp ucuza kapatma yerine 10-20 bin fazla ver tahtada güncel satanı al kimsenin ahını alma derim.
mr derebeyi. O kadar uzun uzadıya yazmışın. Bunlarda hep yazıldı çizildi herkesin defakarca duyduğu şeyler. Kusura bakma yazında farklı bişey yok.