Abi zaten ben tepkiye oynadim. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abi zaten ben tepkiye oynadim. [emoji3]
Alisan, Tugce Kazaz, Ferdi Tayfur konustu bir Bahceli konusmadi. Mhp den kimse de aciklama yapmiyor. Bu halini hic begenmiyorum
Neye oynadın tepkiye
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank akbank thyao.
Türkiye'nin NATO'daki müttefiklerinden olan Norveç, Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı Türkiye'ye her türlü silah ihracatını durdurduğunu açıkladı. Finlandiya da "Türkiye'ye veya savaşa katılan diğer ülkelere yeni silah ihracat lisansı vermeyecek" ifadelerini kullanmıştı
Yavsak ab lilere bizdei suriyelileri eşit olarak paylaşalım kabul ediyorsanız bizde operasyonu durduracagız diyelim
Hepsi masanın altına saklanır, ********ler emmeyene gömmeye gelirler..
Rte de durmadankapıları açarızdiyip duruyor, kapıları kapatmak için para vereceklerdi vermediler, ne bekliyorsun aç kapıları...
İnci Deri'nin mağazaları ve sitesi kapatıldı. Türkiye markalar mezarlığı olma yolunda hızla ilerliyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...kapatildi.html
5.89 tum mali devrettim , alan hayrini gorsun..
yarin bist gapli acilis dolar 5.75 bekliyorum..ytd
...
bm güvenlik konseyinin türkiye'nin suriye'de barış pınarı harekatını kınamaya yönelik kararı abd ve rusya'nın vetosuyla geçersiz oldu.
rusya, terörle mücadeleye vurgu yaptı.
Son dakika: BM Güvenlik Konseyi, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı kınayamadı. ABD ve Rusya, BM Güvenlik Konseyinin Türkiye aleyhine alacağı kararı veto etti.
Maşşalllah maşallah herkes de tam 5.88 89 dan malı boşaltmış..
Hayır 5.89 da iken haber de yoktu dolar da dümdüz yukarı gidiyordu..
5.89 da iken de yazmıyorlar bunu da 5.83 e düşünce
ee biz verdikkk..
Kaç milyon dolar boşalttın paşam..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post3624494
kolay gelsin!
aferin takip edin bu sekilde Allahin sakirleri..:)
marj tabiki var ve farkinda isen 5.60 /70 arasi denmis , tamami denmemis ; azicik Turkcen varsa sair burda ne demek istemis sorusu bu..
gunlerce ve haftalarca toplamayacaksin , rsi 30 altinda toplayip rsi 70 ustu satacaksin , bi bkuda ogrenin artik..
Rte abd yi iyi terbiye etmis bm de abd veto etti...
y.t.degildir..
bakin acik ve net yaziyorum ;
yeni nick alip gelmeyin adam olun , gtunuz basiniz ayri oynamasin , erkek adam lafini tutar ; yazmayacagim dediyse yazmaz..
herkes erkek olurda herkes adam olamaz..
Ben saat 5 te sattım .
Beş çayımı içerkende foruma yazdım .
Anlık mı yazalım gundwane
senin açık netini yiyim ben senin ..
adam gibi adam deyince aklıma şu geldi ya..
https://www.youtube.com/watch?v=SvMCSYEqckU
Dün sattım diyor dolar adam olmaz diyo
Bugün bir daha satıyo..
Geçen de nicki lazım değil bir şahsa doları nereden kaçtan sattın dedim
bi rakam söyledi
dedim forex mi banka dedi..
yahu dediği değerin üzerinde 10 dk ya kalmış ya kalamamış yeminlen o arada aç telefon bankaya fiyat al sat de.. bankanın marjı da sıfır herhalde bunlarda..
hayır dediği banka ile bende çalışıyorum marjını da biliyorum.
millet açıyo grafik bakıyo en tepe neresi..
aldım sattım..1 dolar la mı oynuyorsunuz ne ediyorsunuz..
Olmayan fiyattan banka hissesi aldığını iddia eden bir arkadaş daha vardı..
Aldın sattın bize ne. Bende bunu anlamıyorum eksik olan ne acaba
Yarın da bugün en diplerden aldığın hisseleri vereceksin demi
Mesela tam 126.5 den aldığın tuprs ları falan..
Kendinle nasıl yaşıyorsun sen ya..
Acil profesyonel desteğe ihtiyacın var..
Hayır 3 kuruşla oynuyorsun zaten gördüğüm kadarı ile 10.000 lot zoren 15K bilmem ne..
Nedir aldım sattım süper kar yazdım..
Senin 1 aylık karını ben bi günde mavduattan yazıyorum zaten be..
Turk dostu bistin ve tl nin temel diregi trump bm.nin türkiye yi kınama kararini veto etmis
Bu adam yaptirima izin vermeyi birak o senator ileri giderse iceri atar
Abd medyasında trump in rte.nin kuklasi seklinde karikatürler cıkmış bugun
Herif trump mi ?
Herif 2017 basinda tr ye geldi
Trump 2017 basinda da secildi
Bu adamin bizi cildirmis gibi korumasi.normal degil
Herif = trump
Donald Trump sosyal medyadan yaptığı açıklama sonrasında benzer bir açıklamayı bir kez de basın önünde yaptı.
Trump, Bölgeye tekrar binlerce asker göndermek istemiyorum. Ya askerlerimizi gönderip herkesi yeneceğiz ya da Türkiye ye ağır yaptırımlar uygulayacağız. Ama ben arabuluculuk yapmak istiyorum dedi.
Bu adam teröristlerle Türkiye hükümetini masaya mı oturtacağım diyor.
5,89 dan spotta bozmak neredeyse imkansiz makastan dolayi. Fx piyasasinda ise mumkun olabilir. Ben 5,8775 ten bozdum. Kar etmedim. Onlari 6.10 dan almistim. Borsa cazip geldigi ve arada ki kaybi cikarabilecegimi dusundugum icin sattim. Kesinlikle teknik olarak satis yapmis degilim.
Ben zaten normalde alim satimlarimi pek yazan biri degilimdir.
Trump'ın bir saat önceki twitleri:
Twit 1 - Işid'i 100'de yüz yendik ve şu anda Türkiye'nin saldırısı altında olan bölgede askerimiz yok. İşimizi mükemmel yaptık. Şimdi Türkiye kendisiyle 200 yıldır savaşan Kürtlere saldırıyor.
Twit 2 - Üç seçeneye sahibiz. Binlerce asker gönderip askeri olarak kazanabiliriz, Türkiye'ye güçlü finansal önlemler ve yaptırımlarla darbe vurabiliriz, ya da Türkiye ve Kürtler arasında arabuluculuk yapabiliriz!
5,89 dan spotta bozmak neredeyse imkansiz makastan dolayi. Fx piyasasinda ise mumkun olabilir. Ben 5,8775 ten bozdum. Kar etmedim. Onlari 6.10 dan almistim. Borsa cazip geldigi ve arada ki kaybi cikarabilecegimi dusundugum icin sattim. Kesinlikle teknik olarak satis yapmis degilim.
Ben zaten normalde alim satimlarimi pek yazan biri degilimdir...
Trump'ın bir saat önceki twitleri:
Twit 1 - Işid'i 100'de yüz yendik ve şu anda Türkiye'nin saldırısı altında olan bölgede askerimiz yok. İşimizi mükemmel yaptık. Şimdi Türkiye kendisiyle 200 yıldır savaşan Kürtlere saldırıyor.
Twit 2 - Üç seçeneye sahibiz. Binlerce asker gönderip askeri olarak kazanabiliriz, Türkiye'ye güçlü finansal önlemler ve yaptırımlarla darbe vurabiliriz, ya da Türkiye ve Kürtler arasında arabuluculuk yapabiliriz!
4. Secenek.
Kardesim Erdogan ile oturur bir yolunu buluruz [emoji3]
Twitter'a göz attım, ABD'de esen havaya bakınca Trump'ın bu twiti atmaya zorlandığını anlayabiliyorum. Suriye konusu neredeyse Trump'ın azil gerekçesinin başına oturacak gibi. Cumhuriyetçi yasama üyeleri birer birer Trump'a verdikleri desteğe son verdiklerini ilan ediyorlar. Konuyu yandaşlardan değil doğrudan Twitter'dan takipte fayda var.