konsalide mi bu rakam?
Printable View
Dün gördügü en yüksek seviye geçilirse güzel olur olmaz ise bir kaç gün oyalama ihtimali olur sonuçta yön yukarı
ya spek kabak tadı veriyor. Bilançon efsane f/k düşmüş temettü gelecek eeee
yanlış yere yazmışım ismen'e yazacaktım :)
burada biraz dinlensin.maliyetlenenler çoğalsın.brütten çıkınca gitsin.
piyasa degeri fazla sismedi mi?
vay arkadas ne bicim is ya. soru yerime sadecw gaz mu vermek lazim
Bu hissenin kimsenin gazına ihtiyacı yok zaten merak etme sen.öyle bir hisse ki kendi temeli ve dinamikleri üzerinden hedeflerine gidiyor.Yeni egeen diye kendin söylüyorsan sorduğun sorunun cevabınıda biliyor olman lazım.Ayrıca pandemiden sonra f/k,pp/dd vb. vb. göstergelermi kaldı? temeli sağlam sürekli karını artıran,dünyanın 50 ülkesine ihracat yapan,sektöründe dünyanın gözdesi bir şirketten bahsediyoruz
Arkadaşlar gerginliğe gerek yok...Hisse yapması gerekeni yapıyor...:wave:
bugun sattik umarim firsat verir. vermezse de izlemedeyim zaten brut ne zaman bitiyordu
Birkaç gün dinlensin sonra daha sert yukarı yapacagız artık hedef 4 haneler
Hanımlar, Beyler,
İzninizle biraz dinlensin, istiyorsunuz ki hemen uçsun...
Yok öyle ballı börek.
Sabır,
Sütre gerisinde bekliyoruz, var 1 hedefimiz .Alan alır satan satar ,satan olsun ki yeni maliyetler çıksın ortaya.Jantsa gibi hissemiz olsun yeter ki.Maşallah
Ben teknik filan anlamam,şirketin temeli sağlamsa zaten orta ve uzun vadede hedefe ulaştırır beni..
Laf söyleyene satış fırsatı veriyor millet ne ister anlamıyorum. 1 yıl önce 40 larda olqn hisse 660 olmuş. Trilyon olsa katrilyon istiyor millet yuh
Kesinlikle YTD.
piyasa degeri egeeni gecince sattim. bana. iraz mantiksiz geldi. yakinda bes hane olur diyenler cikar. kcmak lazim :)
Tşk Arkadaşlar hedef artık oraları ha öyle yada böyle zaman olarak kimse birşey söylüyemez piyasa degeri şişer iner olumlu haber gelir gider onu bilmem ama bu tip hisse sayısı lot bazında çok az kaldı onun için ilgi her daim artarak devam edecektir hissenin hareket tarzını artık ezberledik benim görüşüm asıl çıkış öncesi ısınma tuturundayız 1 kaç hafta içinde daha güzel seviyeler görürüz hayırlısı diyelim iyi haftasonları
Bu forumda Ret listesine ekle hanesini çıkaranlardan Allah razı olsun,gereksiz insanları ve boş beleş komik yorumlarını böylelikle artık okumamış olacağım :wave:
Arkadaşlar genel kurul tarihini bilen var mı?
Kap haberini duydunuzmu arkadaşlar 7 kişiye jantsada spk 6 ay işlem yasağı getirmiş,yorumunuz nedir? negatif etkilenirmiyiz?
5 kişi akraba gökhan özdek isimli arkadaş ve akrabaları,twitter da da grubu varmış..
eski alanlara lafım yok yeni almak isteyen arkadaş eyer 612 tl alacaksa önce nerden nereye gelmiş bir araştırsın ytd
17 Şubat günü ceza bitiyor.
17 Şubat'tan sonra ne olur?
Beklenti bitti diye salarlar mı?
Yola çıkmış hiçbir şeyi tınlamaz burada yok artık diye yazılar çogaldıkça daha da çıkar izliyelim görelim
Sayın SERDEN; elimde JANTSA var, hem de 10 aydır...