Bakta kadarlılar bjk yı almasın
Printable View
Ben artık şuna inanıyorum :
Bjk gs ts maç kazanınca veya fb puan kaybetme ihtimali olduğunda hareketleniyor
Ama Fener kazandıkça veya olumlu bir şeyler oldukça düşüyor
Ben şuna inanıyorum malesef üzülerek söylüyorum;
Oyuncu ger fırsatı 35 lerden mal dağıtmak için kullanıyor
Diğer kağıtlar ümidi ümitlerini fiyatlıyor
Ama Fener kaybetme kaybedebilme ihtimalini fiyatlıyor
Bugün bjk bizi yenebilme ve ihtimal dahilinde yarışa girmeyi fiyatladı ki;bjk kazanırsa haftaya 3 tavanı banko@
Fener ise;bugün yenerse zaten yenecek bir halt olmaz ama yenilirse daha da düşeri fiyatladı
Artık fenerin yukarı yapabilmesi için şampiyonluk skor değil farklı ekstra bir şeyler gerekli
Malesef Fener şampiyonluğu çok önce fiyatlamış şimdide malı dağıtıyorlar
Bize yeni oyuncu yeni heyecan gerek iki hafta üst üste puan kaybedelim soluğu nerde alırız bilemiyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fenerden çıkmıştım ama takibimde çok ufak bir miktar aldım.tahminim kağıdı bir kere daha 28-29 bandına çekip ordan tekrar 54 bandını yapması..bu hafta olası bjk ile puan kaybı sebep olabilir ytd..birde 10 Aralık'ta Avrupa yaptırım olayı var
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle takım olmaz. Kaleye gelen her top gol oluyor. Ligin basından beri bizim kalecinin tuttuğu bir top gösterebilir misiniz.
Evet fırsat doğdu malesef ...tahminim önce 32 ler sonra ordan biraz alıp hafta icide 31 altı..umarım yanilirim..bjkdeki portfoyum daha fazla bakalım bu hafta sürprizlerle dolu olacak ytdRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lemos tek başına maci verdi , şu rezil beşiktaş'a yenilmek tam anlamıyla rezalet..
Cuma gunu kanal ist haberi gelince fener leri satip ihlas aldiydim. Cok isabet olmus. Seyirci faktoru olmayinca yenildiler tabi. Sergeni kutlarim. Sabredilirse buyuk isler yapacak. Helal olsun.
Hakemler feneri doğruyor.
Rıdvan NTV de diyor ki:adamın biri ekranlar karşısında 7 den 70 e herkesin bildiği fifa kokartlı bir hakemden elimde video var ::abi hakemler artık fenerin aleyhine çalmaya başlayacak izleyin
Diyor video da.2.gol öncesi ayağı cissenin ağzına sokuyor
Ama gs bir gece önce alakasız penaltı yaratılıyor
Gökhan a faul var gs ye o penaltıyı çalar isen :fetö yine cortladı bence hakemler fetö ilişkisi incelenmeli
GELELİM FENERBAHÇE:
Erol hoca bana Cisse yi çıkarmanın tek izahını yapsın başka bir şey demeyeceğim
Cisse Ademi yapsan helal hoca riskleri aldın 45 te derim ama senin yedekte başka forvetin yok golü atmış ve eli ayağı tek düzgün Cisse nasıl oyundan alır resmen maçı sattı Erol .
Gökhan yürüyemiyor sakatlıktan çıkmış neden ısrar edersin
Mert Ferdi Serdar ile şampiyon olamazsın.bakın bizden giden Türkler sıradan takımlarda kadroya giremiyor bunlarda öyle ...
Hep söyledim en az 1 ama 2 stoper gerek diye ama Emre demesine rağmen alamadı o isim stoperi
Herşeye Rağmen:::Hoca sen son 4 maaştır Sosa 45 te çıkıyor ve 45 dakika olumlu bir hareketi yok Ne yapıyor bu Sosa rezalet gece alemlerinde muhtemelen dökülüyor
Gustavo mücadele ediyor ama oda dökülmeye başladı
Kaleci top tutamıyor
Savunma bir tane çıkıp vurmuyor bir tane basmıyor
Bu gece maçı Sergen Almıştır
Erol sınıfta kalmıştır ..1 kayıp sonra Aykut gelir demedi demeyin...Erol saçma sapan hamleler kadrolar yapıyor takım iyi çalışmıyor ruh yok formanın hakkını veren yok
Bu kadro Ersun özellikle Aykut ta olsa uzaya gider Ayıp Ayıp
Kapanista ne oldu böyle
Perşembe,cuma gelmeden hareket etmez.BJK'yı satıp buna girdik,ya herru,ya merru.
Yine hareket bjk da YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir galibiyet ile 35 üstü atar gibi
Şuracıkta biraz dikileyim :oleyo: Belki uğurlu gelirim :whistling:
https://i.hizliresim.com/52X4ES.png
Maçta olduğu gibi hissede de BJK nin gölgesinde kaldı zottirik spek...
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***FENER*** FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2019 Yılı Kar Dağıtımı ile ilgili Yönetim Kurulu Kararı hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Karar Tarihi 02.12.2020
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) Stopaj Oranı(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREFBAH00027 0,0000000 0 0 0,0000000 0
B Grubu, FENER, TREFBAH00019 0,0000000 0 0 0,0000000 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREFBAH00027 0 0
B Grubu, FENER, TREFBAH00019 0 0
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz'un 02/12/2020 tarih ve 686 sayılı kararı ile,
Şirket 01.06.2019 – 31.05.2020 tarihli özel hesap dönemini kapsayan 2019 yılı hesap döneminin Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı gereğince Uluslararası Muhasebe/Finansal Raporlama Standartlarına göre hazırlanan konsolide mali tablolara göre 153.328.491 TL, net dönem zararı ile sonuçlanması nedeniyle kar dağıtımının yapılamayacağına,
2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısında, ortakların bilgisine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına
toplantıya katılanların oybirliği ile karar verildi.
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2019/31.05.2020 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 98.980.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 38.654.892
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi -
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı -151.516.813 -161.763.764
4. Vergiler ( - ) 1.811.678 0
5. Net Dönem Kârı -153.328.491 -161.763.764
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 533.471.644 998.224.942
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı -686.800.135 -1.159.988.706
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 0 0
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 0 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı -686.800.135 -1.159.988.706
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0
* Çalışanlara 0 0
* Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 0 0
16. Genel Kanuni Yedek Akçe 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 0 0
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
A Grubu 0 0 0 0 0
B Grubu 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/891003
BIST
(02/12/2020 - 17:49:50)
:kahkah::kahkah:
Aşı haberinin havayolları gibi spor hisselerini en son anlayanlardanım sanırım ben rahatım önümüzdeki on yıl şampiyon fener Almanya nın bayern münih i gibi olacağına kanatim tam aşı haberi futbola susamış toplum herşey spor hisselerinden yana bol kazançlar Yatırım tavsiyesi değildir
Trabzon kadar bile olamadı
Valla bence fener ali koç başkan olduğu sürece şampiyon olabileceğini düşünmüyorum insallah olur ama zor YTD
Ts bedelli sermaye artırım kararı aldı.sermayesi en düşük ve dolaşımı en az olan hisse olarak heran fb de bir yüzde 300/400 bedelli gelebilir
Ts futbolcu maaşları bolservisler vs vs diye belirtmiş.fb yüzde 300 bedelli yapsın ne borç kalır nede vercek kasa dolar ve şuan o kapasite mevcut.şuan bedelli yapan şirketler uçuyor çünkü zor zamanda kasaya deli para giriyor.başkan çıkıp satın alınmayan tüm rüçhanları alırım derse hem fb çoğu hissesine sahip olur hemde yine kasaya deli para doldurur
Heran herşey olabilir ama ben fb den bir yüzde 300 hatta 400 bedelli bekliyorum ve öyle bir haberde arkasına bakmaz diye düşünüyorum
Ne oldu simdiii
Adam olmayacak bı fener
Bencede yarın pes ediyorum başka limanlara Demir alacağım fişimiz çekilmiş anlaşılan
İki günde aldığın gün içerisinde verdi34.00ustu millete kilitledi maliii
Neyseki artık favori fb değil şampiyon falanda değil.bjk gs ts hepsi Fener’den iyi oynuyor hepsinin antrenörleri Erol dan iyi [emoji18] biranda favori sıralamasında 4/5.liğe düştük
Artık bizlerin başkanın sportif direktörün antrenörlerin en önemlisi futbolcuların ayakları yere basma zamanı ne kadar ekmek o kadar köfte
Koşmazsan basmazsan istemezsen 2 haftada adamı bu hale getirirler rastgele
Rekabet guzeldir, hem takimlari hemde hisseleri gelistirir, beklentileri buyutur. Yeterki biz guzel oynayip maclari kazanalim. Rakiplerde kazansin. Zamanla zaman taslar yerine oturunca, tum sportif hisseler ayrismaya baslar, ve hareketleri sertlesir. Benim bu sene sahsi gorusum, takimin mutlaka toparlayacagidir. Yeterki saglikla ligler normal fiksturunde oynanabilsin
Asla YTD. Herkese saglikli mutlu haftasonlari
Eyyam operasyon hakemler federasyon işbaşında.hakem sadece gol atmadığı kaldı.penaltı için var a gidiyor Serdar a sarı veriyor ki dönüşte atacak nasılsa.bir sürü faul çalmıyor.sonra bize olan faulde penaltı veriyor allahtan Var uyarıyor.nasıl bir talimat aldıysa biri gerekirse git golü at demiş..yazıklar olsun Türk hakemliğine satılmışlar ordusu
Hani, hakemi de yendik derler ya
Fenerbahçe bugün rakibi de hakemi de yendi.
Hakemin verdiği penaltıda, Serdarın omuzuna çarpmasına rağmen penaltı verdi, takımı 10 kişi bıraktı.
O kadar art niyetli kararlara rağmen yenmesi
Altay ın dünyaları kurtarması büyük başarı.
Altay bu performansı ile en az 30-40 milyon avro ile transfer yaparsa şaşırmam
Ya kardesim yazmisim 1 veya 2 sayfa önce feneri ali koç varken şampiyon yapmazlar ellerinden geleni yapiyolar yapicaklar da bu son mu sanıyosunuz değil şampiyonluk felan beklemeyin mucize olur fener olur ama yapmazlar YTD
Bu gece benim gözüm acaip korktu. Futbolcularımıza, başkana, teknik ekibe suikast bile yapabilir bu kirli düzen ki daha önce takım otobüsümüz bile kurşunlanmıştı.
Ulan ne istiyorsunuz o.çocukları? Alt tarafı spor yapıyor FB kulübü. Futbolcu, basketbolcu, voleybolcu, yelkenci, yüzücü , boksçu, altet vs yetiştiriyor ülkeye. Bir kötülüğümüz yokta ülkemize. Vergimizi veriyoruz, işimizi gücümüze bakıyoruz
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
İsyan vakti dostlar şampiyon olamayabiliriz kötüde oynayabiliriz ama hakkımızı yedirmemeliyiz yedirtmemeliyiz
Rıdvan resmen ....şak geçiyor hakem ve var hakemi ile sonuna kadar arkasındayız.fb bir protesto başlatmalı bu hakemlerle ilgili.maçlardan önce ellerini sıkmasınlar dünya görmeli duymalı bu rezaleti yazıklar olsun takıma kurşun sıkıldı.Ali Koç Aziz yıldırım ile birlik olup arkasına da bizleri alıp herkese meydan okumalı alayına isyan düzenine isyan etmeden bu çapulcular adam olmayacak.yattıkları yerden dünya maaş alıyorlar ellerinde düdük ile 3/5 kişi ülkeye yön vermeye çalışıyorlar gerekirse cimer bimer e yazalım Reis ayıkmalı olayı fenerin üzerindeki oyunlar bozulmalı bu ilk değil emin olun biz ayaklanmadıkça isyan etmedikçe devam edeceklerdir
önemli bir galibiyetti hayırlı olsun..
bu tetikciyi 6s maçlarında da aynı kararlarla görmek isteriz..
Erman Toroğlu ve digerleri başladı . Ağzından salylar akıtarak fener yüklenmeye. Ali Koç bunlara haddini bdirmeli. Futbcukarda bizi şampiyon yapmayacaklar düşüncesi hakim olursa hisse de çakılır.