Muahahahahaha. Evdeyim :)
Printable View
yav hepimiz mi karamdayız hiç mi iyi birşey yok hep mi batacağız
Olaylar hızlı gelişiyor. Salgın doğru yönetilmedi. Ülke yasakları çarkı durduruyor. Aşağıda bir alıntı var sadece rakamlar olarak bakmak lazım.
▪Küresel Servet(231 trilyon Usd) ve Küresel Milli Gelir(179 trilyon Usd)...
▪Küresel borç, 2003'ten beri 150T$ &2008'den beri 70T$ arttı. 2008 küresel mali krizi ne kadar kötü olsa da,1sonraki kriz, ek 70T$lık borcun eklenmesiyle K.ekonomiyi daha da vuracak.
https://www.tradingview.com/x/3pN95Ihq/
.
.
.
https://www.tradingview.com/x/JeO3Zrjp/
.
.
.
.
c=a dan önce c=0.618 den sarsılması-iteklemesi hesabın başarılı olabileceğinin delili olabilir. (Büyük resim 27 28 Kasım 2017)
Hesap doğru ise tüm satış hareketlerine ilginç ama tuhaf bir şekilde dirençli olmalı.
.
Neden bizimki düşmüyor ?
Hayret bu kez sarsılmadı..
.
Basıyorlar bizimkini alıyorlarmı ?
.
Arkadaşlar varlık fonumu alıyor ?
.
.
gibi..
YTD .... Şahsi İLK hedefim 2 dolardır. Net..:oleyo:
bu sene akdeniz ege bölgesindeki otellere yabancı turist yerine sinekleri yolluyacağım. biz yerlilere her sene istedikleri gibi fiyat çekerken. yabancılara bizim 3/1 fiyata buyur yapıyorlardı.
falcılıktan da öte ancak temenni olur ....fiyatın nereden döneceğini kimse bilemez....dönünce anlarsın zaten o zaman sistemin varsa girersin ....dipten almak diye birşey yok....önce dönüşü gör sonra gir...düşen mal alınmaz ve asla ortalama yapılmaz....stop olmasını bilmeyen yanar....bunlara uyulursa falcılığa gerek yok....ben 7,24 den sistem çıkış verdiği için sattım....dolar ve tl/haftalık her periyotta çok uucuz... Ancak 7..de de çok ucuzdu...yani ucuz diye mal alınmaz....uzun vadeli yatırımcı kazanır yalan....halkb 10 doları gördü....nokta
Bu haberlerden iğrendim artık 24 saat korona ulan haberlerden bulaşacak :)
WHO ameliyet yapan doktorlara havada 3 saat asili kaliyor dedi diye hemen "Korona havadan bulasiyor" diye haber yapmislar. Insanlar panikleyip duruyor.
Ortak allah seni korusun, risk altindasiniz hep insanlara yardim ederken.
BRIEF-Novartis To Donate Up To 130 Million Doses Of Hydroxychloroquine To Treat Covid-19
* HYDROXYCHLOROQUINE AND A RELATED DRUG, CHLOROQUINE, ARE CURRENTLY UNDER EVALUATION IN CLINICAL TRIALS FOR TREATMENT OF COVID-19
Sitma ilacini kullaniyorlarmis simdilik korona icin. Patenti Novartis'te, 130 milyon doz bagislayacakmis.
Yeri gelmişken yazayım, tek çare sokağa çıkma yasağı. 65 yaş üstüyle olacak iş değil, umarım geç kalınmaz. Hastalar evinden alınır 1 aya hiçbir sorun kalmaz...
Forum programı :
Haftaiçi mesai saatleri: Borsa hisse
Haftasonu ve mesai saati harici :korona
Akşam 22 den sonra: Th nin tezleri ve bilgi sunumu,araya giren belalılarıyla atışması
Yalnız bu koronavirus 65 yaş üstünü vurdu,eve sokulamiyorlar,bıçak çekeni var.
Yaradığı kesim ise ;cezaevindekilerin şartlı tahliye süresi yarıya indi.Pazarlardan sebze meyveyi seçerek almak yasaklandı. Zaten zoraki seçmeye izin veriyorlardı. Şimdi arkalarına yasayı da aldılar.
TH çok geç geliyor
uykum geliyor.
Iyi yapmissin doktor.
Guney Kore Saglik bakanligi tavsiye etmis. Birisi sunu yazmis:
Alıntı:
Is it "guaranteed" to work? Nothing is guaranteed in life...but one should consider that the NIH is testing it, that a French study showed the results (6 days to rid infection in blind study of infected patients, the half receiving placebos sugar pills were still infected), and the stuff is readily available, cheap. Will it stay readily available? I suspect strongly it will become mandatory for medical providers treating COVID-19 patients soon...as it should be. There must be *some reason* 130 million tablets are going to be donated..
İtalya bu hızla nüfusu sıfırlayacak. Bizde Malasef en acı tablo ise esnaf üzerinde olacak. Bugün 10 km yürüdüm, her yer kapalı.
https://www.resmin.net/images/2020/03/22/5SjB9Wsl.png
Moral olsun biraz
Mansur Yavaş.tan yeni talima.Koronavirüs önlemleri kapsamında kağıt toplayıcılığı yasaklanırken geçimini kağıt toplayıcılığı ile sağlayan vatandaşların ihtiyaçları Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak
İşte başkan diye ben buna derim.:bravo:
D.t korkusu hötöröf'ün testesteronunu tavan yaptırmış :)
Şimdiye kadar ülkeye yurtdışından 370 bin kişi giriş yapmış 21 binde umreci giriş yapmış toplam 391 bin kişi. salgın başladığı günden bugüne kadar.
Peki test sayısı ne kadar dersiniz . toplam test sayısı düne kadar toplam 10 bin kişi. tehlikeye bak.
Benim anlamadigim balik tutan insandan ne istiyor millet? Sokaga cikinca bulasan birsey degil ki bu.