Bu arada tfx target fx mantigiyla calismiyor diye biliyorum..normal bankanın verdigi oranlardan daha uygun al sat yapacaginiz bir platform adı tfx 😁
Printable View
Bu arada tfx target fx mantigiyla calismiyor diye biliyorum..normal bankanın verdigi oranlardan daha uygun al sat yapacaginiz bir platform adı tfx 😁
tte acaba bugun getiri sağlar mı :) eksi olan kağıt yok teknoloji hisselerinde geç kaldık almak için ama dibe yakın yerler bu fon burdan kaçmazdı
Şu haberleri okuyun ondan sonra ne olacağına karar verin.
Kim uçar ama kaçamaz anlaşılacak.
https://www.bloomberght.com/citi-gel...asiyor-2251238
https://www.bloomberght.com/fitch-ko...iliyor-2251226
Yök başkanı: Bahar döneminde üniversitelerde yüz yüze eğitim olmayacak
Üstadım size saygım sonsuz ama tamamen spekülasyon bunlar.
Bizde sermaye kontrolü olmaz, olamaz...
Türkiye eskisi gibi basit bir ülke değil. En azından bankacılık olarak eskisiyle kıyaslayabilirsiniz.
2-3 ay sonra dünya pozitife döndüğünde biz dolarda 5.70 leri borsada 110 binleri konuşuyor olacağız.
Benim bulundugum sektör ( eglence) en ufak olayda kepenkleri kapatıyor..zaten 2019 yazından beri sektör can cekisiyor bunlarda üstüne gelince yogun bakımdan cikamadik ..
kvba tahviller nasıl sn momerex ?
benim 8 Gün oldu dükkanı kapatalı 2 aydan sonra ne yaparım bilemiyorum. ya eleman çıkartıcam ya da eleman çıkartıcam..devlet büyükleri de bunun farkındadır...bir çok arkadaşım çalışanlarına yol verdi dayanacak güçleri yok..umarım bu durum bir an önce düzelir...Turizm bu sene bitti zaten kimse fazla bir şey beklemesin bu korku ile kimsenin bir yere gideceği yok hele turistleri hiç kimse istemez bu ülkede. 2. dalga diye konuşmalar başladı bu risk alınmaz!
Sayın Memorex bugün kvba lar hakkında yorumlarınızı alabilir miyiz
Bugün kısa vadeli tahvillerin bir bölümünde faiz düşüşü bir bölümünde ise faiz yükselişi var.Kesin kararımı veremedim.Ppf harici hoşgeldin türü faizi olan oraya kaçsın.Sürpriz değerlemeye razıyım diyen kvba da kalsın ,garanti istiyorum diyen ppf ye girsin.
En azindan ,ppf kadar getirir sanirimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aldığınız fonda 7/10/2020 vadeli tahvilin miktarı 16/9/2020 vadeli tahvilden fazla ise kvba da kalınabilir tersi ise kvba dan çıkılmalı.
Vkt tnk bunlarin icerigine tefasdan bakiliyormu
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tzv fon icin yorumunuz nedir??
Bugün belliydi böyle olacağı...15:30 daki verilere bakalım PMI kaç gelecek....resesyonu destekleyecek bir veri çıkacak sanıyorum.
Tnk yuksek, vkt yi acmadi bakamadimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben naktım, memerex in dediğine göre vk6 birazcık daha avantajlıSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VKT
16.09 %11
07.10 %8,5
Tabi 1 ay önceki durumu
Bist fazla tepki vermedi simdilik abd verilerine
şaşırtıcı gelişmeler var iç piyasada devlet borsayı destekliyor olabilir gerçekten yoksa şuan -2 lerde olması gerekirdi