Kusura bakma aktrolüz işte.. Sizin gibi karamsarlar olmasa yıllardır bu borsada nasıl para kazancaz..
Printable View
Ugrasacaksan yap ama incik pek muhurlenmez... duz bir et değil, nasıl muhurleyeceksın...
Su bırakır tabi; ben akan su ve yagı bir kaba koyar, atarım derin dondurucuya dondururum. Baska bır gun corba yaparken et suyu olarak kullanırım... Pilav da olur...
Tabi torbayı dikkatli açacaksın ki tepsiye akmasın o su ve yağ...
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in küresel petrol krizine ilişkin yaptığı telefon görüşmesinde, 'enerji piyasalarını dengeleme konusunda mutabık kaldığını' açıkladı.
Borsanın İzinden
@borsaninizinden
·
2s
Yeri geliyor, IMF’ye borç veriyoruz, yeri geliyor Suriyeliye 40 milyar dolar yardım ediyoruz, yeri geliyor Endonezya’da cami yıkıyoruz, yeri geliyor İtalya’ya, İspanya’ya medikal gereç gönderiyoruz.
Sonra içeriye dönüp, millete iban numarası veriyoruz yardım için.
Biz makarna yiyelim 3 öğün ayıptır burda yemek tarifi vermeyin..
aramızda para toplayıp imf ye borc verelim bitsin bu kavga
muahhaa
puhahhaa
Prof.Dr.Mehmet Ceyhan: "Bu virüs deterjana karşı son derece zayıf bir virüs."
Borsada deterjancı var mı yarın tavan tavan gider.
Sasa maske vs dedi 6 gündür tavan , hiç borçtan bahseden yok
petrol
sanayii de işler iyi olunca yükseliyor.
tüketim arttığından.
benim benzin kullanım miktarım dörte bire düştü
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1 sa
Diyanet'ten 'Maaşını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' kampanyası https://sptnkne.ws/BS88
Bu maaş VIP spor dan mı toplayacak acaba:whistling:
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
51sn
ABD'de Kovid-19 ile mücadele için sıtma ilaçlarına onay https://sptnkne.ws/BSAr
ABD esas olarak tüketime dayalı bir ülke, evler, arabalar, yemek porsiyonları, kahve bardakları vs her şey büyük. Çok tüketiyor, çok üretiyor, çok ithal ediyor vs. Tüketim yavaşladığı anda tüm dünyayı etkiler, çoğu şey dışarıdan geliyor.
Virüsün ABD yi de vurması kötü oldu. BBHT de virüs bağlamında yönetim işinin bilim adamlarına geçmesi piyasaları rahatlattı dediler.
Öte yandan ABD nin bu yapısı sürdürülebilir değil bence.
Ybtakasoranı hiçbir zaman 60 altına düşmezdi, 58 i zorluyor
Mallar yerliye devrediliyor sanırım bu virüs de olmasa malsız kalacaktık arkadaş
puhahhaaha
muahhaahaa
sıtmayla,hiv ilacını karıştırıp veriyorlar
söylenen: siz bize yetersiniz Türkiye'm.
olması gereken: ben/biz size yeteriz Türkiye'm.
trump seçilebilmek için Dow u da petrolü de yükseltmek zorunda para baronlarıyla anlaşır bi kaç tedavi haberi yollar ilaç bulduk der ralli başlar
Ya da Corona Trump ı borsaları ve bizi bitirir
Dow başladı
Şimdi gittiği yere gideriz yarın
Normalde Mars'da bir koloni kurulsa nasıl bir hayat olacağı düşünülüp dünyada nasıl uygulanılır diye düşünülmesi lazım.
Rekabete dayalı sistem iyi ama toplu problemlere karşı hiç bir önlem yok.
Göktaşı, yabancı yaratık istilası vs konular filmlerde var ama gerçek yaşamda hiç hazırlık yok.
Türkiye IMF yi red edip, biz bize kampanyası ile ulusalcilar kampında yer alıyor, benim de aklım globalci ama gönlüm mecburi ulusalcı.
Konuya uygun eskilerden güzel bir parça, heyecan var, gerilim var müzik eksik.
https://www.youtube.com/watch?v=Mp0Z...5rf0HU&index=5
The Alan Parsons Project - SIRIUS
trump : halka para vereceğiz
merkel: devlet arkanızda para vereceğiz.
boris: britanyalilara para dağıtıyoruz
macron:herkesin maasini devlet verecek.
erdoğan : merak etmeyin halktan para toplayacağız. zekatlarınızı da verebilirsiniz. ramazanı beklemeye gerek yok.