Carsambaya kadar yükselsin bırak
Printable View
DOLar tl ye çok pis giriştiler 6.94 yanar gibi oldu ama yanmadı
Yine bir haber aldılar galiba dolarcılar
dün telekomculara o kadar laf ettik bugün aldılar onları.
TTKOM ve PETKM LONG
THYAO long devam
117,100 günlük önemli rakambence.
MOHİKAN efsanesi yine yanıltmadı...82 binde geldi 76 bin hedefi verdi...tamam dedik burası kesin dip teyit geldi... şu an 99 bin...her dipte gelip aşağı hedefler verdiği için kendisine teşekkürü borç bilirim....
Geç açınca pastalar eksik kald bugün. Herif ben uyanmadan cam damaca hisesi almış.
Banka %10 dan kredi verse karşılık vs ayıracak, onun yerine tahvil aldılar çarpan katsayısından dolayı çok fazla yeni para vermeden rasyo tutturdular gibi.
x 30 -3,5
x tüm -32
https://img510.yukle.tc/images/4487123.PNG
Ben gideyim mangalı yakayım ...
Bugün et 🥩 yeriz DİE düşünüyorum
Bir gurup boğayı kesime alacağımızı düşünüyorum 🤔
Dow 23.9k altında tehlikeli. İşte o noktada short olmak icap eder.
Bu borsaya borsa denemez... Bildiğin her yerinden bereket fışkırıyor
Tek yöncü dayılar neden böyle tek yöncü düşündüm düşündüm çözemedim. Şort ile 500 puan ekmaamızı yedik yemesine de sanki şu andan itibaren lönk mü olmak gerekiyor bilemedim
Manipülatif Türk borsası...
Futbol takımı olsalar iddaa ya almazlar...
Ulen işsizlik burada, borç burada, savaş burada, istikrarsızlık burada...
Üstelik bunların pandemi ile ilgisi bile yok.
Ama durum saat bir itibari ile bu...
Keser döner sap döner...
Bankaların durumu netleşinceye kadar sabit yatırımı yüksek stable sektör hisseleri ile destek atacaklar bence.
Bugün bir fake hareketi yapacak gibi geliyor bana
dün soran arkadaşlar için yazayım istedim.
ziraatten onaylanan kredim için
E-Devletten baktım hesap var gözüküyor.
sitesine gireyim dedim. şifre istiyor
şifremi unuttum dedim tc. ve tel no. istiyor yanlış diyor
site asistan ile görüştüm robot oda şubenize gidin diyor
müşteri hizmetlerini aradım 0850 220 0000 bankamatikten alın dedi ama hesap no var dedim biz göremiyoruz dedi. nası yani başka bir menüden deneyin dedi. tamam dedim bir daha aradım menüde tc istedi tel istedi yok böyle bir şey dedi.
bende bankaya gideyim dedim bankamatiğin kuyruğu başka banka kuyruğu başka en az 20 kişi var ve %70'i yaşlı dedim ben burada beklesem en az 2 saatim gider ya virüs kaparım ya soğuktan hasta olurum yada beklemekten kafayı yerim dedim bıraktım geldim.
ve anladığım kadarıyla hesap açılıyor ama kredi hesabı olarak yani ödemeyi verdik ve geri almak adına internet vs. yine şube gerekiyor.
son olarak akşam geç saatlerde 8-9 gibi bankamatik kuyruğuna gider alırım diye düşünüyorum. tabi birine çarpılmaz isek bu da risk
saygılar
Allaha şükürler olsun böyle bi borsamız var..
Gecin dostlar sağlam ayağını iblis malı bosalttiysa 2000 lik bar 10 dakikada gelir. Ne olduğunu bile anlamadan.
#Şırıl Şırıl akabilirsin
Benim için hiç bir mahsuru yok abey 😀
118.000 ortalamayla haziran vade short pozu bahşeden sayın palaya ve çok değerli gazcı arkadaşlarına saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım.
ogle arası fılmını asagı cevırdı bu sefer....hıc sasmıo kımın roboyuysa
Konutta dünyada built and rent trendi başlamış. Bana da mantıklı geliyor.
Türkiye'ye de gelir.
dow vadeli 23700i kırarsa 99200 tepe olarak kalacak gibi
MAngalı ateşledik
Bakalım hayırlısı
Amerika herkesi aşağı çekecek gibi...
Böğrüne böğrüne bıçağı sürün ayıcıklarım
Kısık ateş Mateş yok
Yüksek ateşle pişirip yiyeceğiz
Ytd