Originally Posted by
apocalyptica
Gecmis olsun sn ressam ben de annemi periyodik olarak Ankara'ya goturuyorum, Gazi'de Prof Mehmet Akif bey var sagolsun onun sayesinde annem romatizma sorununu igne kullanarak da olsa asmis durumda biz de ozelde muayene oluyoruz ama hic oyle sorunlar yasamadik, cok iyi bir doktor her seyden once iyi bir insan size insan olmayan birisi denk gelmis.
Basimizdan gecen bir olayi anlatıyım, babam 2013 aralik gibi rahatsizlandi ayakta falan ama asiri zayfilama ve bir cok sorun, sararma vs neyse Tokat'ta Dh götürdüm doktor mr istedi bir ay sonraya gun verdi dedii, erken verin durum acil yok, neyse, ozel bir hastaneye geldik, orada hemen mr test vs yaptilar, gastroenteroloji uzmanı bakti durum cok kotu, pankreas kanali tikali stent atilacak, babam zaten kansermis bize soylemediler, bu sarilik Ankara'da Yuksek İhtisas ve Hacettepe'de yaptiklari uygulamayla geciyor dediler.
Neyse kalktik Ankara'da Yüksek İhtisas'a gittik acilden giris yaptik bir islem yaptiklari yok, Ercp yapmalari icin yatis yapmalari gerekiyor, yatis yapalim diyoruz yer yok, neyse Ankara'da yasayan akrabalarimiz ayni hastanede birisini taniyormus adam da depoda mi ne memur, o da o bölümün bir doktorunu taniyor, bu doktor İncek'de yeni bir bahce almis, Tokat'in fidanlari guzelmis, bizde fidan istiyor ben telefonla aradim Tokat'tan otobusle 10-15 tane fidan gonderdiler, bos yer olmayan hastanede hemen yer acildi, neyse su tahlil senin bubtahlil brnim oradan oraya Atatürk Eğitim de pet raporu baktilar ki kanser her yeri sarmia, su zaman ameliyat ediyoruz, konseydi vs derken 4 ay yattik hastanede sonra dediler ki hadi yallah eve biz bir sey yapamiyoruz, babam 2 ay falan da evde yasadi Ağustos ayinda da onu kaybettik 59 yasinda sene 2014, benim saglik sistemi deyince aklıma bu geliyor.