abcd yapıyor.130775 ten ilave short.
https://i.resimyukle.xyz/KTAC87.png
Printable View
abcd yapıyor.130775 ten ilave short.
https://i.resimyukle.xyz/KTAC87.png
130.725 short 3 parti 🐻
Son gel gel ay sonu vadeli kapanışına kadar süremez mi? Shortlar vadeden önce mi düşecek
Kardemir in hissedarları hisse toparladı, demekki daha farklı beklentileri var. Ederinin altında görüyorlar. Kaldı ki hisse yürüyor. Tartışma yapmaya gerek yok..
Tüpraşa çok iyi dersin 2.5 milyar zarar yazdı.. 150 den beri dayak yiyor, beklenti 2.5 milyarı zaten fiyatladılar..
Abicim Bu adamlar alım yaparken kafasına göre alım yapmıyor..
Hissenin değeri ortaya çıkarılıyor.. el altından tcell i 15 liraya toplamak varken neden 26 Tl den alsın.. çok rahatta alırdı..
Haybeye alım yapılmıyor..
Ona bakarsak thy neden geri de kaldı? Çünkü beklenti kötü.
130625 68 kontrat short ,götür bakalim yarın 129lu fiyatlara gelecek nasıl olsa
Varlık fonu viopuda alıyor sanırım peeh :) güzel hacimli alıyorlar ama
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
120.000 önümüzdeki ay kesinleşti. Bu kadar şort yapan varsa düşecek değil ya
Altın vuruş ??? Hareketleri gibi geliyor
Vadeli bugün %3 yukarıda
Şişti baba şişti hayvan terli ama sizi de ne terse yatırdı abim be 3 değil 5 değil elli bun puan çaktı döndü otuz bin puan aldı adamın yaptığı da ayıp. 130 da short tuşum yerinde mi diye bi yoklayayım dedim klavyeden alevler çıktı hemen kapattım ********i. Düşerken nasıl ne bahaneyle düşecek kim bilir. Çok namussuz bu pala.
Aynı şey yıllardır benim başımda da var. Önceki gün viopta Turkcell i zararla ve Krdmd yi de aldığım fiyatın iki kademe altına verdim, Ekgyo yu satmadım. Bugün biri tavana kitlendi, diğerini de biraz daha sürseler neredeyse tavan olacaktı :)
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu işi yapıyorsak ,buradan da riske girmek lazım ,stop patlata patlata buraya kadar geldi,daha2 saat var yukarı da sürebilir ama bu işin sabahı da var ,yarın spotda da 1000 puan yukarı açsa zarar etmem ,,eminim pozu 129 lu bir fiyata kapatacam bu gece ya da yarın öğlen sonra,
Şu adamlar ve bunun gibiler yüzümden buraya yazma hevesim kırılıyor... hiç bir argümanları yok.. tek bir faydalı yazıları yok.. sadece trollük peşindeler başka işleri yok.. bir şey yazarsın, argümanla desteklersin... hedehödö der geçer..
Şimdiye kadar kimseyi engellemedim ama ya engelleyeceğim yada yazmayı bırakacağım. Yarını bekliyorum sadece..
Özsermaye bir kaç sektör dışında bir anlam ifade etmez... Apple, Microsoft, Tesla gibi şirketlerin özsermayeleri pşyasa değerlerşne göre çer çöp fiyatta... Özsermayeye hiç bakmadan bile doğru alım satım yapabilirsin birçok hissede... Başka şeylere bakmalısın yani...
.
.
.
Gönderin jetonları bu fırsat kaçmaz bence.
129lu kapanisda bı tebrigi hakederim baştan soyleyeyim ,lanet okuyarak short kapatanlara keşke dedirtmesi lazım..
Masadaki herif herkesten çok şey biliyor. Batırmaya da oynuyor olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elde 0 long.
1 shortta ben açayım. 8 ay 131.700 short. Neredeyse 3 ay oldu short açmayı
Yok yok senin yine yanlışın var
Sadece bana garezi var bak vallahi sadece bana
Ahanda yazıyorum elimdekilerini
Trkcm
Ekgyo
Tskb
Hepsi long
30 bin çıkmış borsada
Biri düşeni oynuyor
Biri yerinde sayıyor
Biride bir düşüyor bir çıkıyor
Sözde sağlam kağıtlar ha
Nahhhhhh
Önceki Cadılar bayramında yetti gayri hemen acil tez kapatın borsayı diye yalvaranlar BİST İstanbul’a .
Şimdi bak yazmam diye afra tafra peşinde .
Sen önce bir anlat Brunson olayı günü bist long dolar short nasıl içine doğdu ve ilk mesajında yazdın onu anlat hele sonra konuşalım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
https://r.resimlink.com/jZinO.png
SPK affetmiyor.
Arkadaşım biz gazoz kapağıyla oynamıyoruz. Parayla oynuyoruz. Adam beni gerçekten içeriden insider trading yaptığımı zannediyor şaka gibi...
Brunson davası için bir avukatla anlaştım. Dava günü davaya girdi. Ve yüzde 90 ceza alacak, tutukluluk hali göz önünde bulundurulup salınacak dedi...
Bende dolara short, endekse long açtım. Halk bankası da long vardı, yüzde 17 çıktı.. yada tavan yapmıştı galiba.. Bunu da burada bütün herkese o gün yazdım. Sabahta hesabı kapattım.
Bunda ne var?
Yabancılar bu hafta 49,9 milyon $ hisse senedi almış. Yabancılar da dönüyor artık gerçek rallileri görebiliriz yakında. Ama önce bı silkeleme daha olabilir long açarken batmayacak şekilde açmak lazım.
Bu ne yaa böyle 800 den biraz short açtım dow 100 puan düştü bizimki 125 puan. Bunlar yarın altın vuruş yapacak galiba