sise ne zaman birleşiyor. Birmedi gitti şunun muhabbeti yine yukarı atağa kalktı.
iş yatırım 8 lira al hedefli rapor yayınladı.
bunu almak yerine isc almak daha mantıklı ama oda banka diye zopa yiyor hergün. :)
Printable View
sise ne zaman birleşiyor. Birmedi gitti şunun muhabbeti yine yukarı atağa kalktı.
iş yatırım 8 lira al hedefli rapor yayınladı.
bunu almak yerine isc almak daha mantıklı ama oda banka diye zopa yiyor hergün. :)
123650 ustunde 126400 hedefli tobo calisir. Ordan 1/10 long olurum.Palacan korkuttu valla, ancak işlemsiz de duramıyoruz, :) Stop 122000
https://i.resimyukle.xyz/U0Gd4e.png
hafiften manyaklaştı...1.500 puan bastı dönüp geri aldı 1.500 puan...kıyma style... :he:
isbankası 21 milyar tl sise 13 milyar tl 8 lira olursa sise 18 milyar tl yapıyor.
yani kurban pazarına gidiyosun anasının fiyatına gelmiş danası var.
hemde isc sisenin %70 ne sahip.
robot gibi düşün ne zaman al verirse o zaman.
mantık yürütenlerin hepsi bist mezarlığında yatıyor
Bugun dondu artik dunku dibi gorup bist100. Burdan tekrar 1150 ler gelir
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Kararı ile 115 işlenmiş tarım ürünü için yüzde 4,3 ile yüzde 20 arasında değişen oranlarda ilave gümrük vergisi getirildi
sonra enflasyonun sebebi faizdir dersin. %50 yiyor nede olsa.
sağlık çalışanlarınca vaka sayısında ciddi artışların olduğu söyleniyor..
Diyorlar ya.. yabancının olduğu hisse güvenilir diye...
Bknz bimas... 15 gündür aldığını 1 günde sattı ve hisseyi göçettiler...
Ancak... hissede 300tl beklentim var.. bu hisse eninde sonunda nasıl olsa ederini bulacak... devam..
borsa 110,000 bile geçemiyorki 112,000 direncine gelsin.
ölmüş ağlayanı yok.
döviz kafayı yedi
borsada düşüş olur kendimiz garantiye alalım diye dolar aldık oda bamya çıktı.
bu beklentim devam.
https://i.hizliresim.com/PBZDi8.jpg
Yurtdisi ucuyor
Les100 yine yerlerde
vadelide işlem hacimi rekoru gelebilir bugün ne varsa 2 3 bin puan dakikada havada uçuşuyor.
Swap faizi biraz inince döviz kafayı kaldırıyor. Düşürmek için TL yi kısıp faizi artırınca bu sefer hisse satıyorlar. İlla biryerden denge kurulacak, kaçış yok.
bugün bu saate göre bu kadar anlık marj normal değil.
bir yöne çok sert kayacak
pala işi çılgınlığa vurdu 2 dakikada 1000 yukarı 2.000 aşağı ağam bizimle eğleşir
Dövizde normalde sat sinyali geldi, eğer bugün 7 lira üzerinde kapar ise, al sinyaline dönüşecek bu sefer 8 i görebilir..
Ben düşünmüyorum ama umarım yanılmam..
bu sapık hareketleri izlemekten yoruldum...
şu havada sinyal alabilien şu hisse bu kadara gidecek bu hisse şu kadara uçacak diyen arkadaşlar harbi iyi borsacısınız yada müthiş atıyorsunuz ben 1 metre önümü göremiyorum:)
122000 kırılırsa aşşağı yön bence belli olur diyecem ama üç kere ordan döndü.
gerçi 3 saatte 3 kere döndü :he:
geceye daha çok
Hisse uzun süredir al da.. sat sinyali üretmiyor.. bu her an olabilir demek...
Ben kendi fikrimi söyledim.. 300 tl öyle çok uzak bir rakam değil.. bilanço değeri bu.. değer yatırımcısıyım.. 300 tl ye kadar düzenli long taşırım...
Şuan kozaa, arcelik ile birlikte düzenli long taşıdığım tek hissedir..
Dengeler bozuldu
Algılar zaten bozuk
Bir yönde diretiyorlar : Döviz yükselmesin. (bilirler de ...)
Bilmezler ki , ne kadar tutarsan tut ekonomide su kar yolunu bulur. mutlaka gideceği yere gider.
longcular varlık fonuna saydırıyordur eminim kaç gündür.
orayıda mı kuruttunuz diye
Arkadaş ben bir argüman söylüyorum... bilanço değeri 300 tl..
hala neye göre diyorsunuz... neye göre konuşabilirim.. başka..? Temel analiz diye bir argüman var, daha önce tanıştınız mı?
F/k yı inatla yanlış kullanıyorsunuz... fk sı 1000 e giden hisselerde var...
Bu akbademler birgun borsayı sirketleri komple batiracak unutmayin bunu
qnb takip ediyorum artık.
son dönemlerin flaş kurumu.
tuprs vakbn eregl isc alıyor.
asels krdmd ekgyo satıyor.
yani badem sat ucuz kalan büyük hisseleri al yolunda ilerliyor.
Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla mevcut yönetime karşı müthiş bir nefretiniz var :)
Borsa'nın aşağıda ya da tepede olduğu fark etmez bir şekilde saydirmak ıstiyor kişi nefret duyduğu karşıya.
Benim bir akrabamın eşi fena cemaatci idi. Malum durumlardan dolayi rte ye inanilmaz nefret duyardı.
Aklıma onu getirdiniz :)
27 f/k var bimde tamam başarılı firma tekrar 70 80 olabilir bim birşey demiyorum,ama bim in hakkı 300 diyorsan kusura bakma git biraz çalış derim..........