Benim sistemin tam zittisin inanılmaz o da 1552 lonklemis şimdi baktım. Sabah short kar al dan beri flat idi nogmissiz. Tabi sistem bu illa ki çarpıldığı oluyor ama aman Dikkat :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Benim sistemin tam zittisin inanılmaz o da 1552 lonklemis şimdi baktım. Sabah short kar al dan beri flat idi nogmissiz. Tabi sistem bu illa ki çarpıldığı oluyor ama aman Dikkat :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PGSUS 1 adet kaldı sabah 10 du.
Ama gübrenin 3. ayı hizaya getiremedim. Şöyle bir şey mantıklı mı? Spotta 5000 lot alıp 50 adet 3. ayda şort olmak...Vadeye yakın kapatmak. Yaklaşık 2500 fark var...
Bi 300 bin gömecez gibi. Buranın kıralı tacirler...Spotta ve vadeli iyi şort.
1658e boyu yetmedi.
1652den Longları karla kapattık.
Bekleyeceğiz belki en düşükten kapatır.
üçüncü ay şu anda teorik fiyata göre daha aşağıda.. teorik fiyat bir şey ifade etmez (bağlayıcılığı yoktur sadece göstergedir faiz maliyetn olarak), ancak aşağıda olması paranı faize koysan daha çok getiri alırsın anlamına geliyor.. neticede 1:1 hedge yapmışsın ve aradaki marj (spot vs vadeli) faiz kazancından az..
senin senaryonda kazanç olacak durum : bir ciddi satışta pegasus vadelisinin spottan daha aşağıda fiyatlanması olabilir..ki böyle durumlar olabiliyor..
Şu an altın piyasasında yaşananlar tam bir küresel hırsızlık, trajedi öyküsü.. Bunun borsalara yansımayacağını düşünenleri ciddi bir felaket bekliyor
Patron bu video benden sana gelsin endeksin gidişatı ile alakalı.
https://www.youtube.com/watch?v=kFmwBtlOLV8
SPOT (BOFA!!!)
https://i.hizliresim.com/2vYau9.png
1650 üstü kalamamasıyla, hoca merdivenleri tırmandı eli kulağına götürdü, sadakallahülazim!
Rica ederim.. Uyarsak ne olcak kendimiz cesaret edip shortlayamadık mal gibi altın aldık onuda kafamıza yedik.. Ons böyle giderse bistte haftaya çoğu tahtayı yabancılar kana bular.. Tahminim fed başta mbler organize bi şekilde altın tarafını boşaltmaya fonları dökmeye çalışıyor.. Bu fonlarda bist başta gelişen piyasalarda altındaki zararlarını kapatmak için ciddi kar al yapar mecburi bi şekilde
5 lik obo ya dikkat gömecek...
Onsla beraber borsalarda bi miktar tepki bekliyorum burdan
bu BofA ne yapmak istemektedir? niyeti nedir? her gün meydanı boş bulup kafasına göre malı boşaltıp geri dolduruyor...yok mu lem şuna dur diyecek çıkartıp masanın üstüne vuracak bir babayiğit?
bu bankof amerikadaki oynayan kimse sirti epey kalinhem siyasi hem parasal sunun yaptiginin 10 da 1 ni biri yapsa spk 6 ay yasak verir kac gundur piyasanin anasini aglatti
Onsta kımıldanma var.. Fed in küresel çapta ipleri salması lazım artık
normal bir hisse iki hareket cek spk biner tepene basar cezayi 6 ay sahalardan men cezasi gelir adam borsanin amk koyuyo ses eden yok dur diyen yok bu ne yavkac gundur
Tanrıyı kıyamete zorlamak için istediği başkanı seçtiremeyen evanjalistler bütün piyasaları kaosa sürükleyebilir.. Bitcoin, ons tarafında devam eden çöküş böyle devam ederse borsalarada sirayet edecek gibi duruyor şahsi kanaatimce.. Ama ihale bidene kalacak
güzel çakıolar özlemişiz bu eksileri
bitcoins ons yuzde 4 primli coken falan yok 9 binden 40 bin yapmis az dussun yani.
Bas dayı bas, eksi yüzde 3 bekliyorum senden, topu yuvarla aşağı doğru gider o.
Bozkurt hocam o tepedeki shortlari tutacaktın da hayırlısı olsun bakalım.
bofa meri borsanin ortasindan geciyo elini kolunu sallayarak bu ne agresiflik 1000 asagi 1000 yukari kafasina gore takiliyo.
kim kizdirdi bu serefsizleri mj larini ney
sistem.mistem kalmadi bugun adamlarin hizina yetisilmiyor
55
Fıkrayı bilirsiniz. Vereceksen versin yoksa inecem. Vermiyor. Şöyle %5 olmalı ki değsin.
http://www.fikra.gen.tr/index.php?sa...fikra_no=30026
Kemik sesi istiyoruz...
Reverse ola ola yamuldum ...
Short kaldım 1651 den ...
Long yönlü işlem 3 defa stop reverse yaptı short yönlü daha çok kazandırdı..
Toplam 3 kontrat ile islem yaptım 1 kontrat short kaldım.. çok yordu özelikle 1644 aşağı kirilnca kendimi durdurdum..
1658 long 1655 stop reverse 1652.5 long 1651. Reverse short ve hala shorttayım...
Şuan nöbetteyim..
Lanet gelsin çok zor
Çok yordu yeminle..
Ana trend 4h da short artık...
Yani işlemler reverse longa dönmeli ama kazanımlar az olur
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sokayım 1 dk sina babalar gibi 4h yansımış emare emare diye tutturdum..emare geldi long olmaya çalışıyorum vs..
1670 den babalar gibi shortu tutmak lazımmış
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.