Ne geldi kar? Bilanço iyi mi?
Printable View
Ne geldi kar? Bilanço iyi mi?
32.250 kar
LG-M700 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
32 milyon 250 bin kar süper
Sermayesinin 55 katı kâr borsada hangi şirkette var?
Satışlar 295 milyondan 415 milyona
Brüt kar 62 den 105 milyona
Esas faaliyet karı 31 den 57 milyona
Favök 32 den 70 milyona
Net dönem karı 16 dan 32 milyona çıkmış...
Muazzam bir bilanço....
Süper bir bilanço 6 aylıkta 32 milyon kâr yine söylüyorum her zamanda söyleyeceğim efsane olacak ve adından oldukça bahsettirecek hisse ISBIR HOLDİNG.Ytd
Şimdi burada yönetimi işbilmezlikle suçlayanlar vardı.Haydi hisse toplayıp yönetimi ele geçirelimciler falan.Hadi buyur şimdi bukadar iyi rakkamlar gelincede aynı fikirdemisin.🇹🇷🇹🇷
Acilis beklenen gibi olmayacak galiba
Olacak hisse hakettiği değere ulaşacak.Banka gibi kar açıklayan devasa bir holding.ytd
Aynı fikirdeyim sen ne fikrini savunuyorsun kardeşim?
32 milyon kar hala baskılama yapmaya çalışıyorlar ama maalesef hisse artık yukarı hareketine başlayacaktır.ytd
Onlarca iştirak binlerce dönüm arsa arazi vs holding devasa işlem hacmi 23 lot
Hisse basi 75 lira net kar gelmis 2018 12 aylik karin 3 kati ilk 6 ayda
O beyenmediğiniz yönetim yaptırdı bu karı.En azından ben öyle biliyorum.Hisseyi alınca sermaye arttırmıyor diye iş bilmez olan yönetim var ya işte onlar.Ulusal pazara geçmeyi beceremeyen yada geçmeyi bilmeyenler var ya işte onlar.O adamlar bişeyden anlamıyor zaten.
Geçen senelerdede bu yönetimi savunmuştum ve tepki almıştım.Alışığım ben savunacağım bunları.
Şey anlamadım niçin savunuyorsun? O yönetim kendilerini savunamayacak kadar aciz mi? Bir de sen kimsin diyebilirsin ben çok önceden beri bu hisseyi taşıyan bir yatırımcıyım.Çok yazmam çok konuşman ve çok ta ilgilenmem. Eğer bu hisseden kazandın mı dersen aldığım fiyatın en az iki katı kardayım ama satmayı düşünmüyorum. Başkasının ne yaptığı benim için çokta önemli değil. Lakin buradaki bazı yazıları okuyunca çok şaşırıyorum. Uçacak kaçacak hak ettiği yeri bulacak vs.vs. Sanki hisse şuan beleş fiyatta. Borsamızın olağanüstü bir süreci olmasa evet bazı şeyler söylenebilir bu gün Trakya Cam Petkim İsdemir hangi fiyatlarda bir bakmak lazım. Velhasılı polemik yaratmak için değil merakımdan sordum; O yönetimi niçin savunacağız? Bilelim de beraber savunalım. 350 TL.'lik kağıda 1 tl temettü dağıttıkları için mi? İşte esas konuşulacak konu bu. Egeen'le aşağı yukarı kıyaslanır bir seviyeye geldi. Lakin birde bu pencereden bakmak lazım. Selamlar!
Sayın hilal66 geçmiş yıl temettülerine bakarak bu yılda temettünün az olacağını anlamak çok zor değil.İnsanlar hisse alınca uçsun kaçsın acayip sermayelere ulaşsın artsın artsın istiyor.Ama öyle değil.Şirket yönetimi bence iyi gelen bilançolardan belli.Kriz var bunu kimse inkar edemez ve bu ortamda büyümeyü sürdüren bir şirket.Hatta bu yıl temettü vermeyen çok şirket var bunuda unutmayın.Bu şirketin sürfürülebilirliği yatırımları incelendiği zaman yöneticileri iş bilmezlik ile suçlamak ayıptır bence.
Sayın hilal unutmadan 2015 ten beri alırım bu hisseyi arada paraya sıkışıp sattığım oldu ama her zaman elimde vardı.
İsterse 100 milyon kar açıklasın insanlar alıp satamıyor ki, ne olacak
Doğru değil mi Cinali hocam?
Ben her türlü görüşe saygı duyarım katılıp katılmamak ayrı bir konu. Sizi de eleştirmek için yazmadım. Sanki ortada bir sıkıntı var gibi. Biz onu çözmeye çalışıyoruz. Günlük 50- 100 lot işlem yapıp ta ardından koskoca bir holding diye söze başlamak eşyanın tabiatına aykırı. Koskoca holding piyasa kurallarına göre gereğini yapmalı. Piyasa kuralları hiç koskocalığa yakışmıyor. Benim zorum bu! Yoksa sizlerin görüşünü eleştirmek için yazı yazmak benim haddime değil. Kaldı ki hepimiz aynı gemideyiz ortak amaç için yatırım yaptık bekliyoruz. Ben dedim sen dedin den çok hep birlikte kazanmak daha güzeli değil mi? Saygılarımla!
Haklısın.Benim takıldığım konu işbilmez yöneticiler denmesi.Adamların burada cevap verme durumları yok.Ben Spk ya dilekçe verdim gelen cevapta yapı itibari ilee böyle bir piyasada işlem görmesi gerektiği ve bu tip şirketlerin yurt dışındada bu tip piyasalarda işlem gördüğüdür dediler.Ayrıca bu şirketler yeşil sermaye diye adlandırılan şirketler ve ileride maduriyet oluşmaması için kontrol altına alınabilmeleri için birazda zorlama ile bu piyasaya alındilar.Başkent çimento sumaş dünya çimento sektörüne neredeyse hakim sahibi olan yibitaş.Dahada örnekleri var bu pazarda.O sebeptendir ki sizleri bilmem ama bence şirket gayet güzel yönetiliyor.Hatta bu piyasada olduğu için pek çok art niyetli adamdanda uzak.
Yani piyasa kuralları bu şirketin bu piyasada olmasını ön görüyor şartlar oluşunca kanun ve yönetmelik gereği normal piyasaya geçecektir.
https://i.hizliresim.com/vaadjR.png
Yeni yükselişe başladı diye geçmişi görmezden gelemeyiz,,2013 yılından beri grafiktede görüldüğü gibi millete neler çektirmiş.
Yönetimin iyi olmasını kim istemez,yeterki iyi olsunlar,çok kar açıklasınlar,bedelsiz versinler,,bütün yönetim kurulu üyelerini ayakta alkışlayalım,tebrik edelim.:)
Doğru👍👏👍👏👍👏
Bir bedelsiz de Konfrut Gıda dan %400
Bilançoda 30 milyon yatırımı kalemi 30 milyonda genel yönetim gideri varmış...
Sırada işbir yatak işbir sentetik işbir sünger halka arzlarımı varmış vay vay vay...
Yeni marka işbir oda Türkiye çapında mağazalaşmaya mı gidecekmiş hayda...
Şeytan diyor sabah 1000 lot isbir e alis yaz 404 tlye
Kardeş halka açıklık oranı yüzde 15 olması
Halinde değer olarak normal pazarda işlem görebilir.
Bunu sağlamaya da yonetimdekiler
Sebebi kendi hisselerini bile kaydilestirmiyorlar.
Kaydilestirseler piyasa yapıcı atarlarsa
normal pazarda işlem görür hale gelir.
Ben burda bir kendini bilmez yüzünden yazmıyorum.
Güneşli günler rumuzu ile yazana özelden yazdım ama burda yazmadı nedense.
Bu konu gündeme geldiği için siz ortakları
Bilgilendiririm dedim.
Yy.tv.degildir sağlıkla kalın.
Bilgi için teşekkürler.
Doğru bayadırda yoksun en son geçen sene toplantıya katılışını sorduğun soruları hatırlıyorum birde şerh koydurmuştun.