O sebeple yapıldığını Bi önceki sayfada demiştim ama asıl bu durumda küsüratlı oluyor bunu kaleme alan kişi dikkat etmemiş toplam lot sayısına olduğu gibi bıraksaydın zaten küsüratlı olmuyordu şimdi son güncellemeye 4 adet küsüratlı olur
Printable View
Bence 4 adet lot için fazlasıyla çene çaldık kalın sağlıcakla
Birde 20 kişiye dağıldığını düşün adamın biride %48 i borsada işlem gören şirketin lotlarını uzun vadede ona buna farkettirmeden eşe dosta toplatır ardından bir tane mirasçının %2,5 luk hakkına ederini iki katını teklif eder alır veya kumara yatkın olanı masaya çeker alır elinden kumar borcuna karşılık olur biter bunu bu şirket için söylemiyorum neyse iyi geceler
Spk bu düzeltmeyi istediyse eli kulağındadır bedelsizin çünkü spk incelemiş bedelsiz onayını verecekmiş ama böyle Bi pürüz farketmiş bunu şirkete tebliğ ettikten sonra düzeltilmesi için bir ay şirkete süre veriyor galiba şirkette bellliki en kısa zamanda gereğini yapmış şimdi en kısa sürede spk nın onayını bekleyecek sanırım spk da normal şartlarda 1 ay içinde cvp verecek başka Bi pürüz yoksa tabi ama bence spk nın önüne bir kere geldi ve düzeltmesi hemen olduysa spk da ivedilikle inceler ve sonuca bağlar diye düşünüyorum
Dünkü spk toplantısından bölünmeye onay gelmedi, muhtemelen haziran sonuna kadar onay alınacaktır. Döviz kurları 22 hazirandaki toplantıya kadar ki öne çekilmeye çalışılıyor, artacak. 2.çeyrek bilançosunda güzel bir etki gelecek bu taraftan. Konut satışları diğer çeyreklere göre cılız olmasına karşın devam etmekte. 3.çeyrekte turizm tarafı hareketli olacak, talep tatminkar şimdiye kadar. Yeni şantiyeler yavaş yavaş açılıp yol alacak, yeni oteller için konsept çalışmaları devam ediyor, ruhsatlandırılıp 2024 te inşaatlarına başlanılacaktır...
Özelden soru soran birkaç arkadaş için buradan yazıyorum... TCMB 22 haziran toplantısını gerekirse öne çekecek(usd nin bu şekilde artması dolayısıyla) ve haftaya perşembe günü olabililir. Bu toplantıda ne olabilir diyenler için ise, mehmet şimşekin görüşünün yıl sonuna kadar faiz oranlarının 40 civarlarına kademe kademe getirilmesi, ancak bunun başlangıcı konusunda tarih ve oran konusunda bir netlik yok.İlk toplantıda 10 puan ile 20 puan arasında artırım gözüküyor. Benim tahminim ise 10 civarına yakın olacaktır, bu durumda dövizde hız kesilir aşağıya gelir mi derseniz dövizin o andaki rakamına bağlı... Döviz konusuna gelince ise benim yaptığım kaba taslak bir hesaba göre 2020 başından itibaren dövizi tüik ve enag enflasyon rakamlarına göre endekslersek 29 ve 39 tl gibi fiyatlar ortaya çıkıyor. Yani sakinleşme durulma gerektiği yerde olma rakamı ise bu aralarda gibi gözüküyor. Diyelimki 30 civarında kapattı seneyi, ımkb nin en dip rakamı savaş zamanları gibi de düşünürsek 1.5 usd yani 4500 endeks taban noktası olacaktır... 5 usd de zirve gibi düşünürsek , ortalama rakam ise 2,5 usd dir yani yaklaşık 7500 ler endeks için olması gereken rakamlar olacaktır birkaç ay sonra ekonomik program sonuç verirse...
Biden ama artık! :)
Azuriti bile bıktırmış [emoji23][emoji41][emoji12]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanda biraz onur olmalı. Omurga şart!!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
alkollu iceceklere %40 zam geliyormus. ne ugrasacan ozakla cartla curtla. evi doldur %30 farka elini opene verirsin. ne gun gelir bilmiyorum ama bir gecede %30 kar olur..
Şaşırdık mı tabiki hayır:) artık tersi olursa şaşırıyoruz normali bu zaten :Sad:
Özakta ana resme bakmak lazım , güncel durum çoğu zaman oldukça bıktırıcı ...
Her zaman dediğim gibi uzun vade hissesi, mevcut ekonomi yönetimi taşları yerine oturtturunca düşük faizli konut kampanyalarına da el atmak durumunda. o zamana kadar bizde inşaatları bir seviyeye getiririz, zaten alternatif projeler pek yok , olması da çok zor. Ne arazi var, ne de yeni maliyetelere katlanabilecek, yapabilecek inşaatları inşaat firmaları. Güçlü daha güçlü zamanları kısaca...
Bu kağıdı tahta işlerinden sorumlu müdür urfi akprahna katlediyor Allah cezasını verecek... çok güzel bilanço gelecek ya onun kakını yiyiyorlar. Bilancoda Çok kimselerin görmediği suprizler var. [emoji205][emoji205][emoji205]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecenlerde tv de bir prof. Beşiktaşta birkaç kentsel dönüşüm dışında ruhsat alan yok çünkü arsa yok dedi. yaşa varol balmumcu [emoji41][emoji6]
Spk onayı çıkana kadar böyle yapar haftanın ilk 4 günü yükselişe oynar perşembe akşamı onay gelmezse cuma stabil veya küçük primle düşüş olur ama haftalar geçtikçe sıkışır yükselişe cumayıda katar onayın geleceği tarihe kadar hisse toplamanın %70 i tamamlanır %100 ün üstünde pirimlenmiş olur biraz bekletir ardından beklentisi artar değerleme bilanço projeler iş için bulunduğu lokasyonların kıymeti turizm sezonu elindeki otel arazileri için proje geliştirmesi gibi gibi gibi ve beklenen asıl yükseliş spring ini yapar yukarı
Tapu dairelerinden alınan bilgilere göre mayıs ayındaki satışlar tüm türkiyede yaklaşık yüzde 40 gibi bir artış göstermiş, istanbulda artış daha da fazla. Krediye ulaşımın mümkün olmadığı bu dönemde konut satışları dikkat çekici, tüm olay arzın olmaması hatta nitelikli arzın hiç olmaması...İyi projeler hep sattı hep de satacak , hiç şüpheniz olmasın...
Kâğıda yansımıyor urfiye söyle kağıtla uğraşmayı bıraksın [emoji41][emoji23] ruhsatlar ne zaman gelecek dostum çok gecikmedimi
Allah belanı versin özak...
Özsermayesi bu kadar büyük olmasa, sürekli özsermayesini büyütmeye çalışmasa bu kadar değersiz olmazdı.
Temettü vermiyorsan bayri piyasa kıt alan satan yok, bırak servet gyo gibi ol.
hisseden adam 1000 hisse alıyor sonra kısa sürede zarar ile serbest marjdan elden çıkarıyor....olanda uv yatırımcıya oluyor.
Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir....!!!!
Tamamen patronun işi fonlar 13 üzeri için çok zorladı ama o baskiladi şimdide alttan almak için düşürüyor hayrini gormesin colugundan çocuğundan çıksın kefen parasi yapsin daha ne diyeyim gercekten bugün çok kızdım ...
Amin
Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir....!!!!
Murat Bilişik i bile pes ettirdi patron.
patron ile iyice akraba olmuştu.
Abd de olsa bu hissenin yatırımcıları şirkete dava açar tc de bunu yapabilirmisin kanını emiyorlar coluk çocuğun rızkını yiyiyorlar murat hem bu adaletsiz düzeni destekliyor hemde mızıklıyor.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizlanma sesleri arşa ulaşmış,
Bakınız bir önceki özak bölünmesine yine ayni seyler,
Biraz sabır, sonrası gelir kendisi. :)
Her zaman dediğim gibi, sabrı aşırı zorlayan bir hisse … Nasıl bir stratejiye sahip olunması gerektiği ile ilgili hep yazdım hep de yazmaktayım.(geçmiş mesajlarıma bakılabilir.)
Uzun süre de bekletebilir , kısada da uçabilir …Eğer bekleyebilirim derseniz sorun yok her daim kazanırsınız. Ama kısa vadeliyseniz çok ters kağıt …
Ruhsatlar geliyor son düzlükte , ancak ruhsatlardan önemlisi maliyetler kısmıydı avanslar ile onlar da çözümleniyor .İnşaat maliyetleri çok ciddi oranda artacak , bunun önlemini almak çok önemli…
Satışlar da en ufak bir sorun görmüyorum, yeni konut kampanyaları ufukta gözüküyor, piyasa dengelendikten sonra …
Bu arada inşaatlarda belli bir seviyeye gelmiş olacaktır …
Zorlu dönemin büyük bir kısmı geçildi onu da düşünüyorum …
Böyle sebepsiz saçma salak satış ender gördüm! ama bu çok normal sızlanmayın demiş ağır abiler :)
Ağırlığımız kilodan olsa gerek 0,100 ton cekerim :)
bende 108 ton çekiyordum ama bu özak zayıflatacak galiba :wu: neyse dostum linux bilir borusanları verip özaka ekleme yapma niyetimi vakıfa dikkat bize heryol paris :cool:
ben 7 sene algyoda leylayı dövdüğümü bilenler çoktur hissemi 4 katına çıkardım amedide döverim sorun yok :whistling: bu deniz kileri emlakı götürdüğü gibi bizide götürürmü asıl soru bu
izlemeye devam A- ratingi ile. Niye eksi olduğunu da ahmet patron biliyordur....:halay:
Neyse otelin 5 odası bana çalışıyor doluluklar iyimiş 25 odaya çıkacağı günü sabırsızlık la beklyom [emoji12]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.