Garanti, galataport, doas üçlemesi olmasın.
Printable View
Garanti, galataport, doas üçlemesi olmasın.
Sayın Ereğlili'den bir görüş alabilir miyiz? Ne yaptı etti? Bizim gibi zararda bekliyor mu yoksa sattı mı? Selamlar herkese.
Grafik baktım fena doğuş oto da zaten 28 ocak ayından beri düşüş yaşıyor 28 ocak seans kapanışı 191 TL civarları bugün 183 TL bugün yeşil kapattı kafamıza taş yağmazsa yarında seansı yeşil kapatır :)ytd..en kötüde düşüş trendinde 1 tabanlık yeri kaldığını düşünüyorum ytd.Hissenin ucuz olması bir şey ifade etmiyor böyle boktan piyasada işlem yapıyoruz ytd..
Doğuş oto %3,76 yükseliş seans kapanışı lakin o kadar çok düşüş yaşamış ki 300 TL üzeri kalıcılık anca keser o yüzden keyif alınacak bir durum yok ytd..
5 kasım 2024 xu100 8500 civarları doaş 200 civarları şuan xu100 9900 civarları doaş 190 civarları ayrıca 2024 nisan ayından beri 10 ay olmuş düşüş devam etmiş yataya bağlasa insanlar dayanır..belki bugünden sonra uzun vadeli düşüşü bitirmiştir..Benim tahminim tüm olumsuzluklar hisse fiyatında normal şartlarda önümüzdeki hafta 200 üzeri kalıcılık sağlaması mantıklı olandır.
Tabi boktan bir piyasada işlem yapıldığını unutmamak gerekir her türlü sonuca açıktır ytd..
İyi başladı kötü kapattı seansı doğuş oto hala travma devam ediyor ytd.
Hissenin ucuz olmasının bir anlamı yok böyle boktan piyasada ytd.
Doğuş oto idare eder hisse düşüş trendinde normal şartlarda 200 üzeri kalıcılık sağlaması gerekir ytd..
Tek olumlu yönü düşüşün bitmiş olmasıdır umarım bundan sonraki zamanda dip seviyeleri yükselmiş olsun ytd
DOAS ta Bi hareketler var yıkarı doğru,sanki bir atak olacak gibi,dikkat,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bir sene önce 415 lirayı gören hisse 180 liraya geldi. İki lira artı ile günü kapayınca millet ne oluyor uçuşa mı geçiyoruz diye sevindirik oluyor.
Uçuşa geçtiği filan yok yazıları nerenle okuyorsun?bugün doğuş oto seansı yeşil kapatmak istedi lakin olmadı yatay kırmızı kapattı.
Piyasa tek aracı kurum yabancı Bofa America nın elinde piyasayla istediği gibi oynuyor 9500 aşağıda yukarıda 9900 testere devam ediyor piyasada ne kadar zaman devam eder belli değil hisseler xu100 den daha fazla düşüş yaşıyor tek teselli bugün doğuş oto çok düşüş yaşamadı ytd.
Benim yazdıklarımın hepsi doğru ve mantıklı ayrıca dolar TL kuru gerçeği yansıtmadığı için piyasaya para girişi yok dahası üstte yazdım sadece piyasa tek yabancı kurumunun bank of America elinde kafasına göre takılıyor buda testere yapıyor tabi doğuş oto zayıf çeyrek bilançolar açıklamış o da ayrı konu piyasaya boktan demişim ayıp değil gerçekler ytd.Normal şartlarda enflasyon olan piyasada hisselerin düşüş değil yükseliş yaşaması gerekir lakin dolar TL kurunun buna engel olduğunu düşünüyorum ytd..
Neyse kardeş gerginliğe gerek yok benim beklentim doğuş otoda kısada 200 üzeri kalıcılık sağlaması ytd.. son çeyrek bilanço 28 şubat tarihinde açıklanacak lakin bilançodan bağımsız 200 üzeri kalıcılık beklemek mantıklı olandır ytd..
Borsanın yüksek enflasyonda testere olmasının diğer sebebi piyasa çok fazla halka arz var buda testere piyasasını etkileyen diğer unsur velhasıl şuan için borsada güneşli günler uzak durumda lakin tüm olumsuzluklar borsa fiyatına yansıdığını düşünüyorum şelale tarzı düşüşler olmaz..Borsaya taze para girişi olması olması gerekir güven sorunu var en büyük sıkıntı ytd...
Tüv ihalesinde doğuş holding adı geçiyor. Acaba Ferit holdingi ihaleye sokarak bizi ekarte mi ediyor. Yoksa doğuş holding den kasıt otomotiv mi.
DOAS,,,,düşüş ne zaman bitecek yeter artık yahu,,,,ytd...
Bir iki saate durum belli olur.
Tüvtürk ihalesine göre ya tavan, ya taban.
Kader anı. Rakiplerde çok güçlü kazansak bile çok kolay olmayacak, eski kaarlarda kalmaz. Her türlü gitti ballı lokma tatlısı.
Ne kurtarabilirsek artık.
İhaleyi takip edebileceğimiz bir yer varmı acaba?
En yüksek teklifi 830 milyon $ la MOI vermiş. Pazarlıkta geçemezsek, sağlam patlarız gibi.
MOI 1. Bölge yi kazanmış. Bu bölge nereler bilmiyorum ama anlaşılan patladık
ilk turda çekilmiş komple vatandaş ayvayı yediki ne yedi o parayı çıkarmak için ne fiyat olacak muayene bakalım.
Kazık daima vatandaşa
İhaleye asılmamış bile ve belkide tehdit edilmiştir:(şaka
2027 den sonra neler olur bakalım.Ne kadar katkı oluyordu bilançoda.
Elektrikli otoda çinli araçlarıda katmalı portföyüne.YTD.
2004 te 613 milyon dolar vermişler.
Aradan yirmi sene geçmiş. Dolar da ki enflasyonu, trafikte ki araç sayısında ki artışı düşününce bu gün birinci bölge için 830 milyon dolar, ikinci bölge için 890 milyon dolar toplam 1.720 milyon dolar takdir etmiş ihaleyi alan grup.
DOAS işletme tecrübesi olduğu için kurtarmaz diye düşündü galiba.
Sonuç ihaleyi alan grup, motorlu araç sahiplerinden şırınga ile bu paraları alacaklar.
Doas lı olup birde aracı olan varsa iki yönlü girdi.
araç muayene işi şarj işine denk gelirmiki?
Yıllıkda 4 ila 5 Milyar TL alıyormudur %33 ortaklıkdan
Şarj ında %100 ve bende 160 altına gelirse almayı düşünüyorum.YTD.
Bilanço gelsin Cuma temettüde en az 17 TL olur derim.YTD.
7.592 milyar yıllık kar
bürüt 27 .2 lira temettü.
Holdinge para lazım 17 brüt beklerken 23 TL net ve öz kaynaklarda 3.5 milyar TL 9 ay ile 12 ay arası fark bassalarda bana güzel bilanço.YTD.
Elektrikli ve Şarz istasyonlarına ağırlık vermeli.
artı mio araç muayenesinde ortaklıkmı teklif edecekmiş ne?
artı kendine ait muayene arsalarını ne yapacakmış?Satacakmıdır.