akçay kabak gibi belli hareket yapacağı brüt takasta olmasa neler yapıcamda :)fazla dalamıyorum .
99 maliyetle taşıyorum
Printable View
Bankalar bu kadar satışa yine iyi dayanıyor.
Aşağı gidelim kredili islemler kapansın sonra yukarı alsin. Cok sıkıcı bir gündü
viop 30 6000 long......
Kozaa almıştık globalden sat yönünde haber geldi.....
Tweet
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
Ergün TEKGÜL
@erguntekgul
Yılın tehlikeli cümlesi
Paranın gideceği başka yer yok
eregl cok gittin ya hemen kırmızıları yak...
sasa yine bildiğiniz gibi.....fıssssssssssss...
İlk ben barnak kaldırdım.
Ben cevaplayacağım..
Ama bana göre tencere kaynasın yeter..
Tüp gaz ile olursa tadından yenmez SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağır abilerde düşüş öncesi seviyeler yakalandı hatta geçenler var...
Yeni girenlere girdikleri seviyelerden çıkış fırsatı verdiğine göre daha gidecek yolu var...
oyak çimento iki gündür partilere doyamadı. oğlum yapmayın böyle. şımartıyorsunuz beni :kahkah:
Düşemeyen çıkar... Hadi bakalım...
Kurbağa tencere de pişmez.
Mangalı iyi olur..
Arka patileri
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler tohatlı abi, bugün iyi iş çıkardın, palanın anektarlarını aldın :bravo:
8 ila 12 arası ....
Bankalara mektup gitmiş, yaygın değilmiş.
>>>>>>>>>
KREDİ MALİYETLERİNİ ARTIRICI UYGULAMALAR TESPİT EDİLDİ
TCMB’nin Salı günü bankalara gönderdiği yazıda, “Gerçekleştirilen denetim faaliyetlerinde, düzenlemeleri dolaylı yoldan aşarak ticari kredi maliyetlerini artırıcı uygulamalara gidildiğine yönelik bulgular tespit edilmiştir. Özellikle bazı bankalar tarafından ticari kredilerin kısa sürelerle temdit edilmesi suretiyle, halihazırda azami sınır öngörülmemiş olan ‘Yapılandırma, Temdit/Ödeme Planı ve Faiz Değişikliği Ücreti’ kalemi çerçevesinde ücret tahsil edildiği saptanmıştır” denildi.
Reuters’a konuşan iki bankacı TCMB’nin “aşırı” nitelediği ücretlendirmenin genişleyen kredi-mevduat faizi farkından kaynaklandığını ifade etti.
Reuters’a bilgi veren bir bankacı, “Verdiğimiz kredinin faizi görece düşük, krediyi fonladığımız mevduatın faizi ise yüksek. Mevduat ile kredi faiz makası açıldığı için maliyetler ancak böyle telafi edilebiliyor” dedi.
iki aracı kurum üzerinden yapmaya başladım....yayılım şeklinde......
Murat Muratoglu
@sozcumuratoglu
·
3d
Aklımdaki soru;
14 Mayıs günü yapılacak seçimi Erdoğan kaybederse,
AKP çıkıp;
"Aday olması anayasaya aykırıydı" diye Yüksek Seçim Kurulu'na başvurup seçimi tekrar ettirir mi?
ne dersiniz? :)
yağmadı damladı.. bugünde böyle olsun ..biraz daha banka maliyetlendim.. satmak kolay tutmak zor .. iyi akşamlar herkese ..
Güzel bir gündü, kazananları tebrik ederim, kaybedenlere de geçmiş olsun onlarda yarın kazanır. Hergün para dağıtıyorlar burda :cheers: emeği geçenlere teşekkürler. İyi akşamlar
yonca yeşerdi hemen .. :)