kaç gündür veriyordu (bence makas açıklığı yönü doğru göstermez)
vade başında az önce örnek yaptığım liste yıllık %66 veriyordu oradan yaptım esas işlemi.
hesapta kalan az bir bakiye ilede ek yaptım.
Printable View
539.800 cüzi short
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağıdaki yazdıklarını tutturmuş. Yerli Milli trol.
Yapılacak seçim gösteri tahminleri tuttu.Gerci dogalgaz, petrol ve altın her seçim öncesi bulunur.
2023 ocak ayı itibari ile BADEM show başlayacak seçime kadar..
TOGG
MMU (uçağa motor takılıp hangadan çıkarılıp şöyle bi dolaştırılacak)
PETROL GAZ MADEN ALTIN bulundu haberleri..
EYT 3600 ASGARİ ücret show zaten sahnede..
Teröre şöyle darbe vuruldu artık pipet le bile su içemeyecek türü askeri başarılar..
Yeni bazı illler..
Devlet bankalarına olan faizlerin silinmesi
Kredi musluklarının sonuna kadar açılması..
Bu saatten sonra short kovalayanlar ülkede karışıklılık olacağını düşünenlerdir başka açıklama bulamıyorum kendimce
Eşit ağırlıkla bakınca halka açıklığı en büyük 30 hisse artıyor. Sonrasonda hacim de az. SASA GUBGF ortalamayı düşürüyor.
https://i.hizliresim.com/hu016f6.jpg
https://i.hizliresim.com/4jr2jxw.jpg
Ky maldan indiyse cumaya kadar hergün fışkırttırması lazım
Keşke sadece seçimi kaybetsek bari.
Paraları kurtarsak yeter.
Şu günlerde bir badem.
Kitle tavana rahatla palacım, önümüz bomboş :drunk:
Ters indikatör mü KK? Ne zaman borsayla ilgili konuşsa tavan oluyor.
Şimdi de konuşacak mı?
Şu borsaya siyasiler karışmamalı
Viop yapmayın batarsınız diyen Mehmet abi var dı o gibi?
Hareketi isc ile kchol baslatti. Kilicdar geliyo galiba:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çokdik çıktın pala..
başın dönmesin..:)
SPOT da BofA en iyi alıcı oldu, piyasada satmış görünüyor, alıcı kurum sayısı çok az, mal toplanmış gibi,
https://i.hizliresim.com/5nd5sxj.PNG
bakalım akşam green mountain ne anlatacak. herif sakin sakin her biri 3-5 müebbetlik suçları anlatıyor.
hipnoz olmuş gibi izliyorum.
kılıçdaroğlunun 15 mayıs borsayla ilgili bu hale getirenlerle ilgili soruşturma başlatıcam demesi mi etkili oldu...
Bunu sabahın köründe yazdım..ve geregini yaptım...ORTA VADELİ YÖN konusunda fikirlerimi beyan ediyorum ama uzun zaman sonra ilk kez viob için konuşmuştum..
https://i.hizliresim.com/5vefneb.PNG
Ne alakası var, adam bir siyasetçi sorumluluğu aşarak milleti uyarıyor ki son uyarısından sonra çoğu şişmiş kağıtlar yüzde 50 ve üzeri zarar yazdı. Ne tavanı? Ayrıca kimsenin yönünü kestiremediği borsada soygun vardır. Bizde burada barbut atıyoruz " Aşağı mı gider yukarı mı " gider diye...
bağkur 7200 güne indi ..9000 ödeyenin suçu ne
devlete hesabını zamanında ödeyene keriz muamelesi
yaz tahtaya diyen herzaman kazandı
bu arada herir sandığa kadar 4700 deneyecek heralde
ince dün itibariyle sıfırlandı
az kurnazlık var çekilip ben seçtirdim taktiğide uygulayailir
ama çekilmesede oyu sıfıra indi
ne yapsa boş
Kılıçdaroğlu: Borsada vatandaşımızı soydular. Görülmemiş bir operasyona maruz kaldı küçük yatırımcı. Çok üzgünüm, uyarmaya çalışmıştım. Beni dinlemeyenler, alay edenler oldu. Canları sağ olsun. Çalınanı tahsil edeceğiz manipülatörlerden. 15 Mayıs günü soruşturma emri vereceğim.
Sabah akcay abi paylalmıştı bu yazıyı tohatlı abi sence kılıcdaroğlu burda ne demek istemiş.
borsa pahalı değil artık mı dedi yoksa halen pahalımıyız dedi
250 puan yükseldik...O açıdan sabah yazdığım: long-flati olayı an itibariyle benim açımdan bitmiştir...Bu noktadan sonra ÇİFT YÖNLÜ(long-short) çalışırım...
Çünkü ilerde kallavi dirençler var...Seçim ayağına onları delip geçebilir de...veya döner vade kapanışını kapatır...
Gelişmelere bakmak lazım..
onu unutmuşum, bay kemal yine uyarmış haftasonu, o sayede dönmüş olabilir piyasa.. 14.mayıs sonrası inşallah koltuğunu bırakmaz, bu giderse ekrem de zor gelir, 10.aralıkçılar canan falan ona yedirmezler başkanlığı, ekrem başkan da 10 ay sonra belediye seçimini kaybederek tarihin çöplüğünü boylar.. wayyys be, reis ne çok adam eskitti 20 senede
Maniplatörlerden tahsil edip sahiplerine iade edecek işte ..daha napsın adam
işc palası kafaya koymuş. tavanı fordlayacak, yoklayacak bi ne var ne yok deyu.
Nasıl yani, bugün kü işlem iptal mi olcak :he:
Galiba Konda ayın 10'unda anket açıklayacak.
Bir videoda öle dediydi sanırım Bekir Bey.
Öyle hatırlıyom.