Bu hissede ky'nin arkasından kim iş çeviriyor bilmem ama inşallah malı iyice boşaltmıştır. Ahtapot deyip geçmeyin Aztekler'de cinselliği arttırıcı tanrı diye tapmışlar bu hayvana.
Printable View
Bu hissede ky'nin arkasından kim iş çeviriyor bilmem ama inşallah malı iyice boşaltmıştır. Ahtapot deyip geçmeyin Aztekler'de cinselliği arttırıcı tanrı diye tapmışlar bu hayvana.
Hos geldiniz @ahtapot.ustad. :)
Noluyor yav, eski kadro geri mi geldi? Trakyalı22 de geçen yazmıştı. Bi tek dudu kaldı
Borsa basittir, ilk önce fiyat kalkar, sonra dalar. Kaldırmadan indirmek zaten Allah'a mahsustur, bizim ne haddimize.
Borçları hallettik sayıyorum
Ondan sonra yine büyüme odaklı bir şirket mi olucaz yoksa eregl gibi tüm kâr’ı dağıtmayamı başlayacağız ?
Sermayemiz kadar kar etsek, doları 40 desek
2.5 cent hisse başı kar.
Büyüme öncesi eskiden 8 cent veriyordu. (Yanlışım varsa düzeltiniz)
Sn. Osman bey ben eski yazı hatırlatma yapmıştım. Eskiden hektaş alıp sattığımdan bazen yorumları okuyorum. İnşallah hektaş eski günlerine döner. Burada yatırım yapan arkadaşların kaybetmesini istemem. Fiyat düşer iken sevinmek bana yakışmaz cünkü bizde bazen hisse düşüş yakalanıyoruz ve üzülüyoruz. Başkasının üzüntüsü benide üzer.Sizin yorumlarını taktirle okuyorum. Trakyadan Hektaş yatırımcı arkadaşlara güzel günlerin tekrar gelmesi dileğiyle. Hayırlı kazançlar. Ytd
Arkadaşlar an itibariyle yaklaşık 32 mn lot hacim gorunuyor. 22 TL den beri sürekli dusuyoruz da hacmimiz eskiye göre daha mı dusuk sanki?
Gunluk bazda hacimleri gösteren bi yer var mı baksak?
Satanı pişman etmeyen tek hisse, daha önce de çok defa yazmışımdır bu cümleyi. gerçekten öyle olduğunu yaşayarak tecrübe etmiş oldum.
ben burada uzun sürede kağıdı tuttum ve forumda aktif olarak yazdım, çoğunuzun portfoyunden daha büyük zararlar yazdım geçtiğimiz süreçte.
hep böyle bi noktada zararı çıkarır mıyız psikolojisi ile kalanları anlayabiliyorum, gerçekten çok kötü bir his ve zehir gibi hisse ile vedalaşmanı engelliyor.
yazdıklarımdan rahatsız olan varsa engelleyebilir, ben gerçekleri yazmaya devam edeceğim.
yarın 12. defa üst üste eksi günde görüşme üzere.
sabah pozitif açarsa tekrar düşünün akşama ne olacağı malum.
Her gun 1 lira dussek 15 gun sonra 1 lirayız. Tam alım yeri derken hissenin 50 kuruşa inmesi şoku
Uzun zamandan beri hacimsiz gidiyoruz 500 milyon civarı
Sasa hep bizden fazla hacim yapıyor 1.5 milyar
Tam 1 ay boyunca 70-80 cent arası taban oluşturuyorduk, biri delik dondan çıkar gibi bozdu
https://i.hizliresim.com/p2xnq15.jpeg
Bence üzüm ağacının ucunu ve yapppraklarını yedirdiler. Biraz kökü kalmış olabilir. Bekleyip görmek lazım. Üstad da don gömlek damlarsa zaten işi anlayın. Yeni bir tur daha trixlerle, boncuklarla ky'nin arkasından kobra döşemece...Kaldırmadan daldırmak, yoktan var etmek Allah'a mahsus.
sen böyle şirketin içini boşaltıp batma noktasına getirirsen işte tahtanda böyle ta.ak geçerler.
https://pbs.twimg.com/media/GEDeKV-W...name=4096x4096
https://www.instagram.com/reel/C2Akr...l0d3h2bTAwaw==
Mecliste 27 vekilin mama fabrikası varmış, yuh.
Anlaşılan hala istedikleri kadar lot toplayamadılar, battı fish yan going diyip satmayan ky çok mu var acaba da bu kadar basıyorlar?
Hektaş ky'sı hissenin 16 ya düşmesine çok sert tepki gösterdi; https://youtu.be/4ec_CBi1ct8?si=DEf11Arb15Jv0omc
çok güldüm akşam akşam:kahkah:
taş..k geçilecek hisseyi iyi biliyorlar
evet ne demiştik bugün de 17 buçuk üzerine atamadı
artık 17 buçuk güçlü direnç
çok düştü diye yarın alanlara da ellerine verirler
artık bundan sonra nihai hedefimiz olan 7 buçuğa gelmesi daha kolay
bakalım 40 larda burun kıvvırıp satmayanlar hodri meydan alın da görelim:kahkah:
tamahkar olmayı öğreneceksiniz yoksa öğretirler kimse ağlayıp sızlamasın
Ben bu kağıdı 5 tale maliyetle alıp 35 tale'den çıkıp üstüne bir de hisse senedi fonu alıp bu yılı bitirmiştim. Burada millet incik boncuk bakıyordu...
Adios panchos...
Bist30 dan çıkması kesinleşti derken neye göre kesinleşti? Yabancı hâla topluyor, 30 dan çıksa bile o kadar lotu haraç mezat satmazlar, satamazlar. En kötü bundan sonra almazlar artık hisseyi.
Az önce Kap geldi, Temettü ve Temettü25 endeksi açıklandı, Şubat Mart Nisan için geçerliymiş. Bugün yarın Bist30 endeksi de açıklanır.
Bist 30 dan cikarilmayi fiyatliyor olamaz miyiz aceba belkide oledir biz en son ogrenmis oluyoruz zaten
Bu fiyatla pahaliliktan oteye gecti sanki
4. Cyrek fiyatlamasi mi
Mci den cikis fiyatlamasi mi
Bist 30 da altilma fiyatlmasi
İflas etti onun fiyatlmasi mi
Nedir bu fiyatlamanin adi haberi gelmeden bu dusus durmayacak galuba 3. Ceyrek aciklandiginda 150 fk idik 300e ciktik 160 indirdiler simdi istermisiniz 4. Cyrekle tekrar 300 fk olalim 🤦
Hektsin mevcut 2023-9 bilancosu zaten oldukca berbatti, sadece o bilancoya gore temel analiz degeri gercekten 4-5tl hisse eder.
Bir kac beklenti vardi herkesin bildigi; ferbis halka arz olur, son ceyrek bilancosu iyilesir, satislar artar. Borclar toparlanir ve sirket yoluna devam eder.
Muhtemelen bunlarin hicbirinden olumlu bi haber gelmedi, hektsta insider meshurdur. Bunu alan birileri tahtada kyyi urketmeden yedire yedire satis yapiyor.
Benim tahmin ciro nominal olarak bile eksiye dustu.
Msci, bist30 fln bunlar sebep degil sonuc.
Sirket iyi olsun, kar etsin yeterki gerisi gelir.
Mevcut duruma gelelim;
Olumlu olabilecek herhangi bir haber akisi veya umut yok. Sirket kapa borc ve duran varlik satisi disinda bir sey atamiyor.
Oyak eregl nedeniyle zaten sikintida, oradan temettu almasi gerekirken bir de yesil donusum icin cok para gerekiyor.
Oyak hektsin icini yavas yavas bosaltmaya basladi, belki de iyice kucultup cuzi bi rakama rakip bi firmaya satisini yapacak.
Oyak hekts tahtasinda zaten kazanacagini kazandi. (Malum 52den oyak satisi)
Ben hektsin oyak sirketi olarak 2025i gorebile cegini dusunmuyorum.
Iceride kalanlar icin;
11 gundur dusus sonrasi bi ihtimal sasadaki haberle birlikte yukari bi hareket yapabilir, o noktada pozisyonlari tekrar degerlendirme sansi olabilir.
4 5 bile pahali.. bana gore..
Bizim borsa da uzun vade para yok
Yok hektas dan kazansim sasa dan kazandim evet ederinin 30 kati fiyatlarsa
Kazanirsin.. ama bu sirketle4 5 yildir cok pahali hala pahali
O bilanco ile cok dustu diye alanlar vardi cevremde almayin dedim.. hem sasa hem hektas icin..
Bunun ederi bu bilanco ile 30 40 milyon dolar bile degil ama hala 1 milyar dolar uzeri fiyat var
Manuplasyon yapiyorlar kagirlari cikarip ya msci ya bist 30 a aldiriyorlar..
Bu sirketin bilancosunda bist 30 girecek ne var bir sorun kendinize
Bunun bilerek isteyerek yapiyor
Borsa da hukumetin bir kanadi ile de ortak calisanlar
Aha con dusti alalim diyenler de tuzlukla kosuyor..
Valla ederi olmayan hic bir seyi almayin..
Birakin uzaya gitsin.. yok ben alip satarim diyorsan stop olurum diyorsan
Onu bilmem
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa da olmasa halimiz harap
Olu kedi sicramasida tamam
Gomun aq artik bu pici
Bedelliye dayanamam Osman aga...
Spk bu sefer bedelli izni verir mi bilemiyorum.
Bizi anca hisse başı 4 lira bedelli kurtarır (%400)
2.53 milyar lot hisse çarpı 4 lira eşittir 10 milyar lira para toplanır.
Hisse sayısı da 10 milyara çıkar.
10 bin lotu olan kişi 40 bin lira ödemek zorunda kalır.
40 bin lirası yoksa 40 bin bölü 17 eşittir 2.352 lotunu satmak zorunda kalır.
Herkes lot satmaya kalkarsa o zaman nice olur bu hissenin hali?
İşin kötü yanı biz ortaklar olarak şirkete hesap soramıyor muyuz mevcut kanunlar altında? Neden bir açıklama yapılmıyor, bu işin sorumlusu kim? Yanlış yapıldıysa ne yaptırım uygulandı o kişi veya kişilere?