https://i.ibb.co/bRRtXrxF/Resim320.jpg
Printable View
yükselmeyipte ne yapacak bu hisse arkadaşlar
Bu isde bir terslik var gibi geldi bana bu bankof daki pust u anlayamadım hem 9050 lerden hisseyi 9400 lere götürdü hem 3500 lot felan verdi oysaki endek de dusmusken iyice cilkini çıkartır derken ters işlemle bu kadar mali dagitti bbence diğer aracı kurumlardan alan ve yükselten de kendisiydi egerki gerçekten elindekileri bosalttiysa kendi adıma kurtuldum derim çünkü tahtanın içine ediyordu darısı diğer şirketlerden de defolup gitmesi biz bize yeterizbu gavur endeksin de içine ediyor defolup gitsin böyle yabancılar birboka yaradığı yok hiç olmazsa sakın testeresizbir borsamiz olur
Bu saatten sonra bir lot 100 bin den aşağısı kurtarmaz beni
Trku10168282
axle housing
meritor heavy vehicle sys llc
ege endustri a.s
2025-02-07
turkey
29078 kgs
197 pcs
2
trku10168221
axle housing
ege endustri as serbest bolge sb
2025-02-07
turkey
89588 kgs
624 pcs
3
trku10168218
axle housing
ege endustri a.s
2025-02-07
turkey
146420 kgs
1000 pcs
4
cosu640545416001
axle housing
ege endustri ve ticaret a.s.
2025-02-06
turkey
145340 kgs
94 pkg
sakin sakin ez o malı sakin sakin , tadını çıkart çıkarta.
Efsane egeen olsa ne yazar artik bu saatten sonra.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CİHANDAR kardesim sana ulasamiyorum Iyi misin?
HER FABRİKA BİR KALEDİR Mustafa Kemal ATATÜRK
İki fabrikayı birleştirdik halımız bu!
Direnç 3 9,915.83
Direnç 2 9,681.67
Direnç 1 9,518.33
OCAK AYI 12 GÖNDERİ
https://www.importyeti.com/supplier/...ve-ticaret-a-s
geçen sene bu zamanlar cummins 256 imiş bu yıl bu zamanlar 369 egeen geçen yıl bu zamanlar 14825 imiş bu yıl bu zamanlar 9662
bu da geçen yılki yorumlar sadece son bir yılda neler yaşanmış onu göstermek istedim.
6 ay önce beklentilere şöyle yazanlar vardı..
1. Ekim ayı sonu fabrika tamamlanması
2. Kasım ayı içerisinde fabrika taşınması
3. 9 lük aylık bilançonun güzel gelmesi( 800 850 milyon üzeri)
4. Aralık ayı yeni fabrika test üretimi
5. 2024 ilk çeyrek sonuçları ve 2023 karı
6. Bedelsiz beklentisi nisan mayıs ayı genel kurulu
7. Yeni fabrika ile elektirikli agır vasıta parçaların ihracatı yeni anlaşmalar
8.Ege frenin meritor ile işbirliğini büyütmesi cumminisin devreye girmesi
9.Bedelsiz öncesi yapacağı kayıtlı sermaye tavanına geçiş ihtimali
10. Ve büyük beklenti egeen yurtdışından bir ortak gelmesi(cummins) vb.
11. Yeni fabrika ile üretim kapasitesi artışı ve diğer iki fabrika durumu
12. Piyasada lot sayısı az ve kar eden bir şirket olarak... Bedelsiz grubunda Rakipsiz kalması
https://x.com/AhmedGurkan/status/175...111642236?s=20
EGE ENDÜSTRİ (#EGEEN)
�� Artık bu ucuz bir şirket değil.
�� Bedelsizden başka bir şey yok.
�� Sadece ve sadece sığlığı fiyatlıyor.
�� #Endeks koşmaya başlamadan evvel bir zirve görüldü.
�� O zirve korunuyor, 14.500 TL'de.
�� Ne diyeyim ben buna, 30.000 TL'de olur.
�� Alan kumar oynayacak bundan sonra.
â–ªï¸ Mehmet Aşçıoğlu
Şirket allison şirketine 28.12.2024 tarihinde bir sevikiyat daha yapmış.
Zamanında doctirine beyin bahsettiği ufak kanıta dayalı uzun vade çerçeve anlaşması İmzalanan şirket bu sanırım.
Allison şirketi ticari araçların yanı sıra askeri araçlara da ürün geliştirip satıyor.
Egeen savunma şirketi iştirakini bu şirketle yapılan uzun vade anlaşmaya yönelik almış olabilir mi.
Ve acaba diyorum şirketin bu kadar ketum olması bu uluslararası şirketlerin bir isteği midir?
2 aydır kontrol ediyorum yukarılara mal yazdığınızda yavaş yavaş gelip alıyor sonra endex ile doğru orantılı olarak ileri geri hareket ediyor. KIsaca Mal toplanmaya devam ediyor. Kafasına Çakınca şaşırıyor . Kısaca kendisinden başka tahtada birilerinin olması halinde evde kalmış kız formasyonuna geçiyor.
Kısaca korkulacak bir şey yok buraları dip oldu bilanço bekliyor. 10 200 - 9200 Arasında oyalanacak.
Kısaca Toplamaya devam. 19200 den s14600 e kadar satanlar için 14200 Alım yeri demiştim oradan düştü bende aldım aldıkça kafamıza çaktı yeri geldi kol kestik ama artık buralar dip . Kasımdan beri yeni fabrika deli gibi mal üretiyor. Bu yıl I.Qtr 2025 2.Qtr. 2025 ve III.Qtr 2025 de artan karlılığın etkisi ile yüksek karlılık oranlarının sonucu ucuz pd/dd ve Yüksek favök ile bilançolardaki güzelleşmeyi göreceğiz .
Özetle 2024 de bizi sağlam titretti ama Bu yıl II. Yarısında muhteşem hareketlere başlar.
Bazılarının dediği gibi ters indikatörsem satın kurtulun !..
Benim hedefim hep yazdım , Ekime kadar. O zamana kadar azdan az çoktan çok gider !..
Yeni fabrikanin Kasimdan beri deli gibi mal urettigini nereden gordunuz.
Cok iyi moral veriyorsunuz ama keske ongorunuz tutsa
CPH2125 cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi
Allison a boş dingil kovanı gönderiyor olabiliriz, onlarda içini doldurup TSK ya satıyor gözüküyor.
TSK anlaşmada dingil kovanını yerli firmadan alma zorunluluğu da getirmiş olabilir. Böylelikle hem Alisson ile tanışmış olmuşuzdur, hemde elektrikli dingil satmak için pazar payımız artabilir.
https://www.allisontransmission.com/...ration-vehicle
10 şubat kendi sitesinde yazmış.
Enflasyon muhasebesi kalktı bu yıl için gözümüz aydın bakalım ne olcak haftaya
Bu dunya kimseye kalmiyor Allah rahmet eylesin yavrulatma kavrami ve sermayesi düşük şirket deyişi aklimizda kalacak
https://x.com/_analizci_/status/1890...510624499?s=46
https://x.com/cem__soner/status/1890...688196823?s=46
uzun dönem çerçeve anlaşması İmzalanan ismi açıklanmayan şirket ile 2024-2025 için ürün geliştirme diye kap atılmıştı. Belki geliştirilen ürün örnekleridir. Gönderi miktarı az. 2 defa gönderim yapılmış.
Geçtiğimiz hafta ,İnternet fenomenleri cuma akşamı egeene kap gelecek diye haber yaydılar, ya hüstadlar milleti keklediler, ya da birileri hüstadları kekledi.
https://x.com/drmustafakirdar/status...08252864807129
Sermayesi düşük, lotu az mottosunun mümtaz savunucusu dedenin mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin..
Fenomen mi kaldı borsacıdede de hakka yürüdü!Dünya malı dünyada kalır 100 lot da olsa 1000 lot da olsa 1 lot da olsa ne götürdü oraya!Kağıt düşüş trendini sonlandırınca yazan çok olur yükseliş başlayınca ben bildimciler çok olur sıkıysa 18300den beri düşen kağıtta ne yaşadılar ya da yaşattılar onu söylesinler o üstad fenomenciler!
Sayın filozof egeen gönderilerinde görünmeyen ama meritor gönderilerinde görülen 15 konternırlık bir gönderi daha var 30.01.2025 tarihli.
Adem Ayan
@ademayan66
Yatırım yapılabilir bir şirketin 10 kritik özelliği.
Ciro enflasyon üzerinde artıyorsa
Ciro artarken brüt kar marjı düşmüyorsa
Özkaynaklar enflasyonun altında ezilmiyorsa
Özkaynak karlılığı sistemli şekilde yükseliyorsa
Şirketin nakit akışında bir düzenlilik varsa
Şirketin karının çok büyük kısmının esas faaliyetlerinden elde ediyorsa
Şirketin yenilikçi bir yapısı varsa
Şirket ARGE çalışmalarına önem veriyorsa
Şirket özsermayesini verimlim kullanıyorsa.
Favök karı düşmüyorsa
Kaç tanesi egeen de var ☺️
Ay var günü besler,gün var;ayı besler:cool:
Geriden başladi ilk defa!Her gün iki kademe yukaridan acan anguta ne oldu acaba,uyuya mi kaldi?
Ticari araçta “ağır†daralma!
2025 yılının ocak ayında toplam ağır ticari araç üretiminde yıllık bazda yüzde 51 kayıp yaşanırken, kamyonda bu oran yüzde 65’e dayandı. Kamyon üretiminde kapasite kullanım oranı yüzde 23’e indi.
Aysel YÜCEL
GÜNCELLEME
17 Şubat 2025 10:22
Ticari araçta “ağır†daralma!
Takip Et
AYSEL YÜCEL/İSTANBUL
Türkiye sanayisinin lokomotif sektörlerinden otomotiv üretimi, 2025 yılına daralma ile başladı. Ocak ayında toplam otomotiv üretimi yıllık bazda yüzde 3 düşüş gösterirken, ağır ticari araç grubunda daralma yüzde 50’yi aştı. Otomobilde ise üretim yüzde 1 arttı. Otomotiv Sanayii Derneği’nin (OSD) verilerine göre, Ocak 2025’te, Türkiye’nin toplam otomotiv üretimi yıllık bazda yüzde 3 azalarak 105 bin 397 adet olarak gerçekleşti. Ocakta otomobil üretimi geçen yılın aynı ayına göre, yüzde 1 artarak 67 bin 795 adede ulaşırken, ticari araç grubunda ise ocak ayında üretim yıllık bazda yüzde 9 daraldı. Geçen ay, ağır ticari araç grubunda yüzde 5, hafif ticari araç grubunda ise yüzde 3 gerileme yaşandı. Ocak 2025’te traktör üretimiyle birlikte toplam üretim 108 bin 21 adet olarak gerçekleşti.
2025 yılı ocak ayında toplam pazarda satışlar, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 azalarak 70 bin 412 adet düzeyinde gerçekleşti. Ocakta, otomobil satışları yıllık bazda yüzde 13 oranında azalarak 55 bin 944 adede gerilerken, ticari araç satışları yüzde 22, ağır ticari araç satışları yüzde 38, hafif ticari araç satışları ise yüzde 19 daraldı.
İç pazardaki daralmaya karşın ocak ayında 2024’ün aynı ayına göre toplam otomotiv ihracatı adet bazında yüzde 4 oranında artarak 78 bin 191 adet oldu. Otomobil ihracatı ise geçen ay yıllık bazda yüzde 7 oranında artarak 47 bin 316 adet düzeyinde gerçekleşti. Ocakta bir önceki yılın aynı ayına göre, toplam otomotiv ihracatı değer bazında yüzde 5 artarak yaklaşık 3 milyar dolar oldu.
Toplam kapasite kullanımı yüzde 58
OSD’nin verilerine göre, 2025 ocak ayında otomotiv sanayisinin toplam kapasite kullanım oranı yüzde 58 oldu. Geçen ay araç grubu bazında kapasite kullanım oranları hafif araçlarda (otomobil + hafif ticari araç) yüzde 60, kamyon grubunda yüzde 23, otobüs-midibüs grubunda yüzde 43 ve traktörde yüzde 42 seviyesinde gerçekleşti. Ocak 2024’te ise toplam kapasite kullanım oranı yüzde 67 olmuştu. Araç grubu bazında ise kapasite kullanım oranları 2024 yılının ocak ayında, hafif araçlarda yüzde 66, kamyon grubunda yüzde 75, otobüsmidibüs grubunda yüzde 55 ve traktörde yüzde 68 olarak gerçekleşmişti.
mart ayı içinde genel kurul var. yeni fabrika tek bantla faaliyete geçmiş. altı ay içinde yeni tesise taşınma tamamı ile gerçekleşecek. kötü bilanço gelebilir mi gelebilir ama oda bu fiyatın içinde. en ama en kötüsü 7 bine kadar çakarlar. pandemi döneminde olduğu gibi 3 günde ayağa dikerler hisseyi.
İbnelik paraylami pust 9330-9360 kademelerinde arkasini 4 leyerek pustlugun daniskasini yapıyor porsuk kılıklı pislik
Telegramcı ve kuşçuları alacaksın eline!
https://i.hizliresim.com/7olkkj8.png