Ne kadar kolaymış piyasayı yönetmek hemide yeşil yeşil. Rejim değişiminin ilanı var ama tık yok.
Printable View
Yandaş yalama kanalları ve medyası hala pislik peşinde,bu ülkeyi bu hale kim getirdi diye sorgulamıyorlar bile,sanki ülkeyi CHP yönetiyor :seyt::seyt::seyt:
Ülkeyi soy soğana çevir imamoğlu soyduğu belediyenin hesabını versin diyor penguenciler,papağancılar :bravo:
Ulaştırma bakanı uraloğlu imamoğlu için yolsuzlukların hesabını versin diyor,yanlışınız yoksa yolunuza devam edersiniz diyor,pekiii bu ülkeyi bu hale kim getirdi ekonomiyi batırdı ?,yasaları kullanarak kim halka zulüm etti ?
Ben asıl seçim dönemi nasıl olacak onu hayal ediyorum
Türkiye cumhuriyetinde berlinde olduğu gibi hakim ve savcılar olsaydı ibb başkanı imamoğlu asla tutuklanamazdı kiralık gizli tanık dedikodularıyla insanları mahkum edemezsiniz hukuku katletmeye hiç kimsenin hakkı yoktur hukuk bir ülkenin sigortasıdır siz bu sigortayı patlatırsanız bu ülkeye ihanet etmiş olusunuz yarın bu ülkeye demokrasi geldiğinde vatana ihanetten yargılanırsınız. siz yetersiz ve sahte delille insanların yaşam haklarını elinden alamazsınız bu ülkedeki ekonomik ve sosyal krizin müsebbiplerin yüzde ellisi bu hakim ve savcılardır anayasayı tanımayan mafya tipi yargıçladır. burda yazı yazan arkadaşlar usluplarına dikkat etmeliler kirli dil kullanmamalılar saygı esastır.
Kıskanmayın,sizde varmı o yüzük ?:hi:
https://www.facebook.com/reel/140508...6?locale=tr_TR
Böyle videolar bir müddet sonra kalkıyor,kalkmadan önce izleyin.
https://x.com/patronlar/status/19034...fA79nFgRw&s=08
levent kırcanın jet ski skeci gibi
arap ümmetçilerileriyle fedailerinin ibb saldırısı sonrası borsada büyük can kayıpları var akbanktaki can kayıpları hakkında çelişkili haberler geliyor borsaya girmek için tarlayımı satmalı sarı öküzümü satmalı yoksa sarı demirimi satmalı yoksa kovboyun yeşilinimi satmalı bir karar veremiyoruz finans danışmanına sormak lazım
DÜŞen biÇak asla tutulmaz....
Keser...
Aynen Hocam ibb de müfettişlere oda verilmiş her türlü imkan sağlanmış. her ay inceleniyor. Hepsi hikaye resmen el koyma sandıktan yenemediklereni yargı ile alt ediyorlar. İstanbul belediyesinden başka partinin belediyelerinde hiç mi bir şey yok. varsa yoksa istanbul.
Adam kafayı takmış,imamoğluna CHP'ye,imamoğlu seçildiğinden beri uğraşıyor,çünkü hazımsızlık var,adam ülke menfaatlerini hiç düşünmüyorki,sadece yapmış gibi gözüküyor,yapılanlarda hep cebimizden çıkıyor,yapılmış gibi göstermesinin sebebi ipe gitmeyeyim hesapları,çünkü vatan hainliğinden yargılanıyor sadece ona itina ediyor...
Ekşide bir vatandaş şöyle diyor,
vatan hainliğinden mi bilemiyorum ama rte işlediğine dair kuvvetli kanıt olan birçok suçtan yargılanmalı. vatan hainliği bana güç sahiplerinin muhalifleri bastırmak için kullandıkları bir suç kategorisi gibi geliyor. rte'nin işlediğine dair güçlü kanıtlar olan binbir suç var. bunların hepsinden ayrı ayrı yargınlanmalı. eğer vatan hainliğinden yargılanırsa belli bir kesim tarafından kahraman ilan edilme ihtimali var. daha spesifik ve maddi kanıta dayalı suçlardan (mâli suçlar vs.) yargılanırsa daha hayırlı olur diye düşünüyorum. neyse, öyle ya da böyle, recep tayyip erdoğan yargılanmalı!
https://eksisozluk.com/rte-vatan-hai...--6709664?p=11
Ortalığı biraz daha karıştırayım bir bahane bulup hepsini tutuklayıp hapse atayım hesaplarında,ayrıca seçimi nasıl iptal ederim hesaplarıda var,zaten şu an erken normalde çünkü 3 sene var,muhalefetin amacı bir an önce erken seçime gütürmek ülkeyi,özgüründe önceden hastası çok,zatın ayağına gidip iştire etmesi peşinden erken seçime gerek yok demesi,karşındaki adam ise çok kurnaz bütün yetkilerini sana karşı şimdi kullanıyor yani durmaz taki bir okkalı daşşaklı bir savcı çıkana kadar.
https://pbs.twimg.com/media/EcDNsBoXkAAPR84.jpg:large
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
imamoğlunun hakkında verilen tutuklama kararında mahkemenin kararında bir tuzak var deniyorki terörden kuvvetli suç delili olmasına rağmen bundan tutuklamıyor yani kayyım atmayı bekletiyoruz erteliyoruz demek istiyorlar zannedilmesin kayyım atanmayacak ekonomi ve sokaktaki insanlar bu durumda olmasaydı kayyum ertelenmiyecekti gavur yatırımcılar bunun farkındalar onun için gavurlar bankaların gözünün yaşına bakmadan satıyorlar koca bir levent kırca çıkaramıyoruz
carry-trade borsasındaki fiyatlamalar esasında çok yanıltıcı olabilir.. banka endeksi usd bazlı pahalı..
öte yandan 2018 yılında, bazı bankalara ilişkin gündeme gelen bazı konular, şimdilerde unutuldu gitti, ancak o günden bugüne ne değişti; bilakis konsolide bilançolar çok daha vahim durumda ve günden güne daha da bozuluyor...
Abi niye uçayım vakvak bank maaş hesabım yatırım hesabım Midas da. Seans bitince vakvaka geri dönüyorum. Sıkıntılı günler olduğu için. Daha önce 200 bin havale ediyordum 64 bine izin verdi. Müşteri hizmetlerini aradım öyle açtılar hatta internet bankacılığından da olmadı.
evet gavurlarda bunu biliyor endeksin okadar zikzak yaptı sert satışlar geldi bankalarda hiç çözülme olmadı üstelik yüzde dört beş eksi endekste akbank garanti prim yapıyordu bu defa akbank yapıkredi batıyormuş gibi taban taban yaparak satış yiyiyor gavurlar bir risk algılamışlar
Bu davalardan birşey çıkma ihtimali yok. Ama yeterli süre içeride tutup sonradan bozulacak bir siyasi yasak kararı verip ilk secimlere sokmamak amaç diye düşünmekteyim.
İmamoğlu İBB harcama yetkilisi değil. Hiç bir ihalede imzası yok. Bu ihalelerde sorun bile olsa bu işlemleri yapan imzaları atanlar sorumlu. Zira İç İşleri Gökçek için bu kararı vermiş.
Kendi sirketinde de İmamoglu seçildiği gün imza yetkisini devretmiş. Yani hadi diyelim kendi sirketiyle İBB arasında yolsuzluk oldu vs. Burada da ona dokunan birşey yok.
Somut bir delil video, yazı vs ile ihalelere müdahale etmediyse boş işler zaten.
Keza ne emniyet ne de savcılık sorgusunda adam gibi bir yolsuzluk sorusu yok.
Ama basina kalsa yüzlerce milyar cep yapmış falan.
Memed abi İngiltereye dönmediği müddetçe sıkıntı yok, eğer dönerse durum onun kafası gibi kel demektir.
Gün boyu kuyumcular altın büfeler döviz sattı yok satmıyorum kalmadı diyene rastlamadım siz rastladınız mı
Habertürk de böyle krizlerde geleneksel olarak iktidarın en dişli eski vekil, TV genel müdürü, prof hukukçusu algı operasyonu yaparken onun ekonomi kanalında MB dövizi her türlü durduracak gücü var, gerekirse makası açar, alış-satışa vergi getirir i ima eden idari önlemleri alır muhabbetleri var.
Onlara göre küçük bir çalkalanmaymış ve yılsonu enflasyon hedefinde 2-3 puanlık belki minik bir sapma olurmuş.
Yahu bu olaylar olmadan yüzde 30 tutturulacak mıydı?
Neymiş çıkan yabancı zati çıkmış, geride yerliler kalmış onları da "idari önlemlerle döviz alamaz hale getirilirmiş"
Bugün kü 38 masa formasyonu için ne kadar döviz yakılmış?
Bir haber var mı?
Pazarda yumurta tezgahının önüne yazmış,
Sağda solda gezen değil, namusuyla kümesinde yumurtlayan köy tavuğu yumurtası.
Altına da bir vatandaş, ya ben başka ülkede yaşayamam diyor.
Dolar alanların elinde kaldı dolarlar,
Bırak artmayı eksiye gidiyor mübarek.
Demekki crash falan hikayeymiş.
Öle yada böyle idare ediliyor vaziyet.