Bende 67 den aldım 78 den sattım..... 😁😁😁
Printable View
bir kağıt yukarı gidip hemen geri geliyorsa ve bunu sürekli yapıyorlarsa mal boşaldıyorlardır. sonu hiç iyi degil diye düşünüyorum .kagıt birgün cıktığı yerde kalmazmı hemen satılıyor elinde 5 dk tutmaktan korkuyorlar
Yav aylardır aynı hikaye hepte avlıyor hep aşağıdan alıp yukarıdan veriyor cümleler hep aynı SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.79 1.81 direnç sanki 1.81 üstü gidip aynı gün dönücekmiş gibi duruyor :) SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaşırtmadı bizi brksn 184 ten aşağı yerine geldi hemen
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyidir...Yarın devam eder mi?
Brksn ın sermaye artırma ihtimali var mı?
Son günlerde cıkması nın sebebi yabancı cıtıbank hergün alıyor olması busefer birşeyler olacak gibi yakında cıkar kokusu
Kazlar çoook uçtu.
182 kapatır artık akşam taban oldu sonra ikinçi taban gelir
2.25 sat
1.82 al...
Yoğurdun bolluğuna bak.
Bundan sonra artık berkosan alan ky olmaz sanırım.....
Hayırlısı ile şu kazları bir defa daha uçursa ,onlarla birlikte bende uçayım artık yetti garii
hisseye grup girmiş.olan önceden elinde olanlara oldu.ne yapacağız stopmu koyalım bekleyelimmi 😣
Bak yine yeşillendi fındık dalları....
Yine hüsran şarkısı calıyor😪😪😪😪😪
1.92 den döner 2.11 hedef SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah ucuşa gecti berkosan böyle eksi olan günleri cok sever endexsin 4. 5 katı tepki verir süpersin
1.93 üzeri kapanış yapıp üstünde kalması lazım ...Sihirli rakam 1.93...Ne demek istediğimi aylık grafiğe bakarsanız anlarsınız.Ekim ayı kapanışını izliyor olacağız yani 9 iş günümüz var ...Ha yarın için diyorsanız 20 günlük ortalaması 1.87 izlenebilir...
Yakında bir aksiyon bekliyorum ama busefer nerden döner kestirmek zor... 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Nerden döner bende bekliyorum, eminmisiniz bir ileri iki geri..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ne dediysek o.........25.10.2019 kapanış tesadüfe bak ki sihirli rakam 1.93..17 ekimde yazdığımız fiyat.. ..Kağıt illa yukarı gidecek demiyorum yanlış anlaşılmasın sonuçta berkosan bu çakıverir aşağı satmak için tuşa bile basamassın.Şimdi önümüzdeki hafta ne yapacak izleyeceğiz...Kağıt tüm ortalamalarının üstünde kapanış fiyatı itibarı ile...İhracatıda var şirketin ama ısrarla kar açıklamıyor patron ..Bakalım bu 9 aylıkta ne yapacak...Herkese bol kaznaçlar ytd.