Zarar bekleyenler vardi. Ama muazzam kar geldi. Gecen seneye gire yuzde yuzeli büyüme.
Printable View
Sayın kuzeys sizinle bi çekişmem yok olmazda bu platformda ,çünkü sizin kadar bu konulara hakim değilim bakın arkadaş kronttada sizin bilgilerinizden faydalanmış dediğim gibi ben hisseye aşık değilim yarın ikna olur kar görürsem kendimce, yataşı satar doğtaşı alırım kayserili öztaşkınlar benim babamın oğlu değil ülkemiz ve içinde vatan haini olmayan hem sermaye sahipleri hemde k.y kazanır inşallah kat be kat sessizce takibe devam edeceğim ve kimbilir belki ilerde doğtaş hissesi alacağım veya bir başkasını
Valla forum cok guzel hale gelmis aksam aksam ama sunu soykemeliyim ki sn kuzey s le krontta karsilastim ve yazdiklari biz ky lar icin cok onem tasimakta bunun haricinde ordan burdan gelip bu topikte herkes ahkam kesmesin bi arkadas var 3 gundur bozuk plak gibi ayni seyleri yazip duruyor ve kimsede bizden sesiz kalip susmamizi beklemesin herkesin kandili mubarek olsun hangi hisse olursan olsun ins. Kazananlarin icinde emekci ky lar olsun
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatas pazarlama giderlerini kalem kalem aciklamis...
Dogtasin finansal raporunda ise pazarlama giderleri ile ilgili hic bir ayrıntı bulamadim.....
Bulabilen var mi? Eger yoksa sebebi nedir?
*bazı arkadaşlar kuruk acısıyla ne yazacağını şaşırdı benim yazdıklarımı da sildirtiyor. Senin sildirmenle gerçekler yok olmaz.
Akşam tekrar atarım wordde kayıtlı.
Öte yandan dün son 5 dk kala yataşta gelen satışı birileri açıklasada anlasak.
Böyle kurumsal büyük bir şirkette !!! bilgi dışarı sızmış ve satmışlar.
Acaba bu bilginin kamoyuna açıklanmasıyla bugün neler olacaktır.
Hep beraber izleyip göreceğiz.
Öte yanda doğtaş gibi şeffaf her haberi kapa bildiren tablolarında neyse onu bildiren şirketimizde böyle bir şey olmamıştır. Olamazda.
Dünki son dakka satışı bence bugünün göstergesi ve yataşın yüzkarasıdır....
Ayrıca bugün yüzde 30 düşük ciroya rağmen Doğtaşımızın %50 yüksek gelen faliyet karını fiyatlayacak mı hep beraber göreceğiz.
Sevgiler..
Herkese günaydın genel olarak bakıyorum kâr ve zarar açıklayan beklenenin altında ustunde kâr zarar açıklayan hisseler var ben dogtasa güvenerek girdim ve bilançosunun kötü olmadığını gelecek için umut verdiği kanaatine vararak girdim sonuç olarak zarar açıklayıp yükselen hisseler dahi var dogtasin da artık bu düşüşe dur demesi ni umut ediyorum.Ytd.