ama takip ettiğim bazı kağıtlarda da aynı yöntemi uyguluyorlar.. çimbeton da aynı tarzda hareket ediyor.. teknikleri bile aynı.. hareketleri de çok benziyor
Printable View
ama takip ettiğim bazı kağıtlarda da aynı yöntemi uyguluyorlar.. çimbeton da aynı tarzda hareket ediyor.. teknikleri bile aynı.. hareketleri de çok benziyor
aynı çakal sürüsü :))
Syn Omerva 12-13 lerede gelse bence kolay kolay kimse dökülmez. Tahta yapıcının hedefi çok büyük olacakki bu kadar baskı uyguluyor. Aşağıda Syn Ninjanın söylediği hedefler( 9. 20 -10.20 )başta kendim olmak üzere tetikdeyim bekliyorum.O rakamlara gelirse hatırı sayılır alım yapmayı planlıyorum. Bu benim planım tahta yapıcınında vardır bir planı!!!Hakkımızda hayırlısı olması temennisiyle...
Eşitsen, gücün varsa savaş. Sayıca az isen, mümkünse uzak dur. Durumun parlak değilse, mümkünse hemen kaç.â€
SUN TZU
Mecbur götürmek zorunda, ihtiyaç yok bekleriz, hiç sıkıntı değil keşke aşağı verse de testiyi doldursak.
Merhaba;
Bir yanlış anlaşılma olmasın. Hisse fiyatı 11,** lerde iken 10,20 beklentimi paylaşmıştım. Bu gerçekleşti. Daha sonra ise 9,20'ye değer mi diye düşündüm fakat beklentilerimin tersine hisse tepki verdi 11,60 a deyerek tekrar gevşedi. Bu nedenle 9,20 beklentim benim adıma bitmiştir. Yıl sonu kapanışı benim açımdan önemli.
Yılın son haftasında ne yapacak?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Syn Ninja özür dilerim. Hedef kelimesi yanlış oldu.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.