Oyalansın buralarda,hatta 1,40 düşsün,olmadı Samat ın yanına boylasın.Pirazma da yım,Sıkıntı yok .
Printable View
Oyalansın buralarda,hatta 1,40 düşsün,olmadı Samat ın yanına boylasın.Pirazma da yım,Sıkıntı yok .
Ya batar ya çıkar ya şimdi ya yarın ya da hiç bir zaman ?..
HTC_M9e cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cıkıcak hisse herzaman cıkar endeksi hatta savas olsa takmaz bakın ornek vereyim dun 2.30 dan berkosan aldım bugun 2.22 ye dustu ama su an 2.48 yani cıkıcak hisse endeksi takmıyor bu ise hala %3 ekside gerisini siz anlayın artık 1.85 milyon lot hacmi bosuna yapmıs cakal soyguncu herifler
ve berkosan %10 devre keser iste boyle cıkıcak hisse ne olursa olsun cıkar.. demekki neymis dunku alıslar przma daki gibi sahte degilmis bu sırf gel gel o kadar
Valla senin kadar hisseleri tanımıyoruz ne yapalım
HTC_M9e cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tecrube kazanımı bu yıllardır kendime 10 tane hisse belirlerim her adımını her kademsini her hareketini ezberler ona gore islem yaparım bakın ornek ayen demisim 4.70 den olmus 9 tl intema demisim 23 ten olmus 56 srvgy demisim 3.60 dan olmus 4.60 odas demisim 5.10 dan olmus 8 tl zoren demisim 1.40 lardan olmus 2.10 cıkmaz dedigim hisselerde cıkmaz buna da cıkmaz diyorum cunku yıllardır tanıyorum . 3.80 lerden malı kcuuk yatıırmcıya bosaltanlar bunları geri toplamadan yuksetlmez geri toplamsıda yıllar surer ancak sirket satılırsa yukselir bu dandik hisse .