Üst sınır 36,3 olmak üzere yeniden kademe kademe giriyorum aranıza.
Printable View
Üst sınır 36,3 olmak üzere yeniden kademe kademe giriyorum aranıza.
Park Mavera 3 PROJE ÖZELLİKLERİ
İstanbul'un yeni yaşam merkezi Başakşehir'de TOKİ ve Makro gelir paylaşımı modeli ile yapılacak olan Park Mavera 3, Türkiye’nin gayrimenkul sertifikalı ilk projesi olarak da dikkat çekiyor. 50 bin 696 metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edilen Park Mavera 3, büyüklükleri 124 ila 293 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edilmiş 723 konuttan meydana geliyor.
Çevrenin en nezih bölgesinde konumlanan proje, 3. havalimanı bağlantı yoluna, 3. çevre yolu bağlantısına sadece dakikalar mesafesinde yükseliyor. Şubat 2020'de teslim edilmesi beklenen projede kusursuz teknik donatılar ile deprem yönetmeliğine uygun alt yapı, sakinlerine konforlu ve güvenli bir yaşam vaat ederken, geniş sosyal ayrıcalık alanları da keyifli ve eğlenceli anlar sunuyor.
Proje, 4 mevsim kullanıma açık/kapalı yüzme havuzu, bay/bayan ayrı Türk hamamları, fitness salonları, saunalarıyla beğeni topluyor. Kameralı güvenliği, geniş otopark alanlarının yanı sıra Park Mavera 3'ün diğer özellikleri arasında ise çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, AVM, market, basketbol sahası, kamelya, süs havuzu, ve yürüyüş parkuru da bulunuyor.
bence sen bilmeden konuşma, bende zaten pazarlık söz konusu değil diyorum.burdaki fiyat nasıl satış ofisinde olduğu gibi olsun..utanmıyormusun yalan konuşmaya. aşağıda satışı yapılan evlerin fiyatları var,KAPa 3 temmuzda rapor verdiler..bak bakalım aynı fiyatlarmı. [IMG]https://i.hizliresim.com/VMQL9v.jpg[/IMG]
Amma uzun sürdü tartışmalar. Tartışacak ne var anlamıyorum. Sorular da basit, cevaplar da;
- Halka arzdan alanlar kazıklandı mı: Evet olsa ne, hayır olsa ne? Bunu ispatlamak kime ne kazandıracak?
Tek gerçek şu: Halka arzdan alanlar şu an zararda. Peki ne yapmalılar?
1- Ya fiyat düştükçe alım yapıp maliyet düşürmeleri gerekir
2- Ya hiç yeni alım yapmadan, orta vadede bekleyip fiyatların tekrar yükselmesini umacaklar
3- Ya da zararlarını çıkarabilecekleri daha karlı bir fikirleri varsa, buradaki zarara razı olup diğer tarafa geçecekler.
Bu seçeneklerden hangisini uygulayacakları, herkes için kendi kararı olmalı. Herkes kendine en uygun olan yöntemle devam eder.
Arkadaşlar burda herkes kendi fikrini söylüyor katılmasakta saygı duyalım tekrar ediyorum 36-38 arası alanlar kesin kar eder açıklamadaki fiyatlar vadeli fiyat gittim gördüm peşin arz fiyatına veriyorlardı şimdi değişti ise bilmem bende diyorumki arzda 216 daire satıldı bir daire ile 216 aynı fiyat olurmu burda aldatma var gidin peşin 216 daire alacağım deyin pazarlık yapın acaba ne fiyat verirler
arkadaşım söylediğin çok saçma geliyor kulağa.sen gidip mahalle arası bir yerden ayakkabı almıyorsun.10 tane alsam fiyat ne olur,100 tane alsam fiyat ne olur,peşin alsam ne olur vs. büyük kurumsal bir firma bu, evin fiyatı 100 tl ise,10 tanede alsan 100 tldir,1000 tanede alsan 100 tldir.mahallede ev yapan müteahit değil bunlar.ne çok büyüttün bu 216 daireyi.ayrıca öyle bişey yok,halka arz fiyatından ev verilmiyor.yanlış bilgiler vermeyin.arkadaşım orada şantiye şefi.bu forum tam atma tutma,spekülatör yerine döndü.genelde böyle zamanlarda fiyat zıplar,hadi hayırlısı..yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.