Şimdi biri 100 bin lot alsa 12 üstüne atar hemen:)
Printable View
Şimdi biri 100 bin lot alsa 12 üstüne atar hemen:)
50 binde olur.:)
Günlük takası paylaşabilirmisiniz.
buralar ıssız.
kagıt gider madem guzel olmus sabahki silkeleme
Hisse bugün iyi dayandı. En son bi endeks aşırı bozunca vize kararı sonrası o zaman düşüp toparlamıştı bi de bugün brüt takasa girmesi dolayısıyla. Ama çok iyi toparladı. Demek ki brüte almasalardı tavanlamaya devam edip 20 ye kadar gidecekti 😏
Twitter'da birisi çok çok önceden 15 lira ederi var diye yorum yapmış birisi de 30 lira yorumunda bulunmuştu.
Ben şahsen tekrar toparlasa bile brüte girdiği için dağılır diye düşünüyordum. Düşmeyen kağıt çıkar. Ama bakalım bakacak?
Yarın da alım satım haberi gelir sabah büyük ihtimalle. Birileri bu arzı karşılıyor hepsini toplaya toplaya götürüyor. Ama kim, kimler. Amaçları ne. Kaça sürecekler? Hepsi belirsiz.
Ytd
Brüt takasa giren operasyon yiyen kağıtlar dağılıyordu genelde ilk gün. İlk gün taban yapan kağıt biliyorum brütten %100 karla çıktı ama ilk gün dağıldı. Bu hisse ilk gün bile dağılmadı hayret 😏
Bakalım... ytd
Ben mi yanlış biliyorum bu kağıt bürüt takasa girmedi 15 günlük açığa şatış ve kredili işlemlere kapanmadı mı. Eğer devamı gelirse bürüt takas uygularım diye yazmamış mıydı. SPK açıklaması
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kararın hemen ertesi günü yani dün brüt takasa girdi
Sent from my iPad using Tapatalk