Lastikte marka değeri olmaz ağalar(şöyle aynı kumaştan aynı kalitede vakko eşarp alırsanız 1.500 lira ödersiniz, marka değilse 150/200 liraya almayanı döverler) hem marka değerini piyasa fiyatlamaz o iş firma TAMAMEN el değitiriken hesaba katılır
Printable View
Lastikte marka değeri olmaz ağalar(şöyle aynı kumaştan aynı kalitede vakko eşarp alırsanız 1.500 lira ödersiniz, marka değilse 150/200 liraya almayanı döverler) hem marka değerini piyasa fiyatlamaz o iş firma TAMAMEN el değitiriken hesaba katılır
Söylediklerinizin bir kısmı doğru, bir kısmı değil. Marka değeri bana göre de hesaba katılan bir şey değildir borsa değerlemesinde. İsterlerse 10 milyar dolar yatırım yapsınlar bir şirkete, eğer ortada kar yoksa, değer de yoktur. Önemli olan karlılıktır.
Fakat, lastikte marka önemlidir. Burada fason lastikten, kauçuk üretmekten bahsetmiyoruz. Bridgestone, Lassa, Dayton; bunlar segmentlerine göre önemli markalar ve arkalarında ciddi ar-ge'ler mevcut. Eşarp örneğindeki gibi kıyaslanamaz. Mercedes ile Şahin'i ikisi de araba, aynılar diye kıyaslayamazsınız. Fark vardır. Bridgestone'la da Hasantone lastikleri arasında da fark vardır.
Son söz; acımızı çekeceğiz. Herkes acısını çekecek.
Kimseye istisna yok. Bu dünya acı dünyası.
lastikçim bana petlas var dese kabul etmem
bristone var deyince kabul ederim.:one:
20 günlük ortalamayla buluşana kadar süzülecek yine galiba.
brisa maşALLAH çıkışına devam ediyor..hayırlı uğurlu olsun...benim egegübre maceram %110 kar almam ile bitmiş ardından da jantsaya geçiş yapmış idim...ondan da iki kat bir kar aldım..dünden beridir de gedzada mal aldım...gedza da ödenmiş sermayesi 11,7 milyon gibi küçük bir rakamdır...5 ay önce buzdolabı arka kapağı için devlet teşvikli 10 milyon tl lik bir yatırım kararı almış idi...20 gün önce de otomotiv sektörü için plastik aksam üretmek için 39 milyonluk bir yatırımı onaylandı..bunu da teşvik kapsamında yapacak...yatırımları büyük bir ihtimalle bu yıl içinde tamamlanır...tamamlandığında çok güzel karlar yapabilecek...
bir yıl sabır etmek şartı ile güzel kazançlar sağlayacağını düşünüyorum...benim için bebek bir hisse...bakalım nasibimiz ne olacak bunda ??
neyse dostlar kafanızı şişirdim...ben tekrardan sizlere başarılar diliyorum...
Keko tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Arada bir yorumlarını eksik etme