¿?¿?¿?.......
Printable View
Bomba açıklamaları bir bir sıralamışlar. Adamlar resmen geleceği görmüşler. Azıcık utanma olmalı. Gerçi siz ironi yapıyorsunuz. Ytd
Her seneki palavrayi kopyalamislarda bunlar yönetim kurulundaki maaş miktarını belirlemek için yapmışlar.Bir kişi bile sormadimi anlamıyorum. 3 yıl önce yapman gereken sermaye tavanını tamamlamadan tekrar yeni bir sermaye tavanı acikladin 85 milyon dan 150 milyona diye kasada yeterince para var geçmiş dönem karı 200 milyon oldu.Kasada bu sene ile birlikte 150 milyon nakit var ama kimse sormamis arkadaş niye sermaye artışını tamamlamiyorsun ?Sen kyy kazanmasin hisseyi toplayanaa kadar bekliyorum demiyorsun.Kimse sormadimi ortaklarını mutlu edecek ne yaptın.Yatirimci uzmanın niye telefonlara çıkmıyor maillere cvp vermiyor??Kimse bunları sormadimi??
Kasadaki nakitler nasıl d gerlendiriliyor kimse sormadimi??ytd
Gördüğüm güzellikler ortaklara verilen borçların döviz cinsinden olması ve de döviz borçlarının TL ye dönüştürülmesi. Ytd
3 yıldir aynı açıklamayı yapmaya utanmiyorlar,texe sadece covidi eklemişler ky yi umursamadiklari metini bile calismadiklari belli yüksek faiz diyor sizi o şirketin başına
koyanin .... hangi ülkede yaşıyorsunuz hangi yüksek faizden bahsediyorsun.
Raporda ki yüksek faiz nedir arkadaş ??. Adamlarin niyeti yokkk ki kucuk yatirimcinin parmağına işemeye
Tutanaklardan okuduğum kadarıyla bağlı ortaklıkların ihtiyaçları oluşabilir ve gelecekte farklı yatırım imkanları doğabilir denilerek piyasalardaki durumlar karışık vs çeşitli sebepler sayılarak bu yüzden temettü dağıtılmaması kararı alınmıştır deniliyor.
Bunlar işin bahanesi gibi görülebilir ama şahsen bu Genel Kurulda dişe dokunur en mantıklı karar temettü dağıtılmaması kararı olmuştur. Gerektiğinde kasada biriken nakitlerin kullanılması bankalardan TL faizle yada dövizle borç alınmasından bin kat daha iyidir. Sıfır faizli kredi gibi.
Temettü dağıtılmasını kutsal sayan arkadaşlarımız olabilir burada ama ben dağıtılmasına karşıyım. Zaten temettüden %15 stopaj kesildiğinden uzun vadede dağtılmaması matematiksel olarak her zaman daha karlıdır.Yönetim burada doğru olanı yapmış.
Yine kısa vadeli döviz borçlarının uzun vadeli TL borcuna dönüştürülmesi de isabetli olmuş..