Hakikaten hadi mhp nin bir türkçülük falan bir dava lafını anlarım da akp neyin davasını yapıyor.Kasıt ne acaba.
Printable View
Hakikaten hadi mhp nin bir türkçülük falan bir dava lafını anlarım da akp neyin davasını yapıyor.Kasıt ne acaba.
Abd de enflasyon kalıcı olarak oluşmaz. Ücretlerde genel düzeyde ciddi bir artış reel anlamda son 20 yıldır ne zaman olmuş? Japonya kaç senedir uğraşıyor beceremedi enflasyonu, bu arz talep dengesinde enflasyonun çıkması için reel talep lazım hem de üretimden hızlı oluşmalı.Ee o para kimde, halka dağıtacakları 2000 usdlik çekle dişçi de kanal tedavisi olursun anca. Bu arada ardasolar gibi kitap meselesini de uydurmuyorum, Martta astana yayınlarından çıkacak kitabım "Kapitalizmin Üç Krizi: 1929-1973 ve 2008. sallıyorsun vs diyen kitabımı da okuyabilir.
neoliberal piyasacılar bu işi çok iyi biliyorduysa 2008 krizi nereden geldi? Piyasa tanrı gibi herşeyi tahmin ediyormuş ya? Görelim haziran gibi neymiş enflasyon, esas enflasyon tr gibi uzun dönemli kalıcı enflasyondur.Öyle iki ay yüzde 3 gördüğünde kalıcı enflasyon sayılmaz. Ben zaten borsa düşer, yükselir onlara girmiyorum onu spekülatör abiler bilir.Benim iddiam kalıcı enflasyon oluşmaz, kapitalist sistemi tanıyoruz o kadar.