bu şikayetin Güler hissedarları için yapılmıyor mu? Yani Güler hissesi olmayan yapabiliyor mu?
Printable View
ne oluyor piyasaya böyle? bu sefer 30 kağıtları dipledi yan kağıtlar primli...ne kadar yabancı kaldı bilmiyorum ama döviz kuru düşüşünü fırsat bilip karlarını dövize çevirip işlem mi kapatıyorlar acaba?
O kadar yatırımcıya zarar verıyorlarkı, kur cıkıyor eksı yapıyorlar, kur dusuyor eksı yapıyorlar, rekor kar gelıyor eksı oluyor, tahsıslı oluyor eksı oluyor, sıemns ıle ıbsbılıgı yapılıyor eksı oluyor. YAHU YETER BE ARTIK BE YETER. KOTU SOZ SOYLEMEK ISTEMIYORUM YETERR...
bırı acıklayabılır mı rıca etsem, neden eksı oluyoruz bız ??
Bu yeni sistemin faydasını anlamadım. Yada anladığım çok saçma. Anladığım şu ancak dolaylı yoldan yastık altındaki parayı piyasaya teşvik için bir plan bu.!
Hayır yani esas soru şu madem bunu yapabiliyordunda şimdiye kadar kurun yükselmesini niye önlemedin?
Her zaman diyorum dedimde reelde arkadaşa eşe dosta bunlar isterse herşeyi yaparlar! Ve herşey KADER İ ÇİZMEK.! YTD.
İyide borsa niye çöküyor su anda? O da doymak bilmeyen spekülatörlerin işi olmalı. Akşama doğru yada saat 14 ten sonra bakanın bu konuyu açıklaması ile rayına oturur da bizim rtalb için zaten bir şey değişmiyor. Aslında olan her zamanki şey, buyükler doldur boşalt ile piyasayı hortumluyor. YTD.