Bir işletmenin değeri 1 dolarsa ve ben onu 40 cente alabiliyorsam başıma iyi bir şey gelebilir diyor :)
Printable View
90 lı yıllar 30 lu yaşlardayım.
Borsayla yeni tanışmışım.
Seans salonları var ve oralardayız.
Ben hep daldan dala.
Bir liralık sermaye ile 100 liralık işlemler.
İş c bedelsiz 0.30 kuruş.
Petkim 1 lira.
Ykb 2 lira.
60 lı yaşlarda karadenizli bir amcamız var.
Herkes çok zengin olduğunu biliyor.
Tuhafiyecilikten gelme ama çalışmıyor.
Bana birgün dediki.
Bak abukat daldan dala zıplıyorsun kuşu yakalamaya çalışıyorsun ama bu çaban boşuna.
Sen onun peşinde koşarken ben burda ağzımı açmış olarak bekliyorum sadece ve kuş benim ağzıma konuyor.
Doğru söylemişti aslında rahmetli.
Sayın evrene destek olmak için yazıyorum.
Araştırmak sorgulamak bilimden faydalanmak mutlaka olmalı ama şans talih kader kısmette aslında olay.
Daha sonra halka arzdan önce bahsettiğim amcamda kav hisseleride olduğunu öğrenmiştim.
Ve borsada inanılmaz bir fiyata satmış ve hepimizi meşhur bir lokantayı kapatarak misafir etmişti.
Bundan sonra bende daldan dala atlamayarak sadece ağzımı açarak beklemeye başladım.
Çok iyi sonuçlarda aldım.
Buda bir kısmet aslında.Amcam ile aynı seans salonunda olmasam yada söylediğinden bir sonuç çıkarmasam daldan dala atlarken ya sakat yada mefta olacaktım binlercesi gibi.
Allah rahmet eylesin.
Bildiğiniz üzere Turco sadece ülkede yaşayan bir kuştur ve çok az olarak konar😂
Rusyanın gaz kesintisinden dolayı başta Almanya olmak üzere hidrojen gazı üretimi ve hidrojen yakıtına dayalı elektrik santrali gündeme gelecek gibi.
En son trcas ın bilgi notunda yeni iş kolu olarak hidrojen yakıt işine girmeyi düşündükleri yazıyordu...:))) Doğru zamanda doğru strateji 👏👏👏
https://www.bbc.com/news/business-61406077