Anket-berber konuşmaları-global ve bıst100 e bakarak 3-4 aylık planlama yaptım....
Her adımda çoklu olasılıkla gidiyorum. .Acil 50 milyon dolar lazım.Yoksa rahat hayat yaşanmaz(sabancı):)
Haberler, yat finansman dehşet mal almış...
Printable View
Anket-berber konuşmaları-global ve bıst100 e bakarak 3-4 aylık planlama yaptım....
Her adımda çoklu olasılıkla gidiyorum. .Acil 50 milyon dolar lazım.Yoksa rahat hayat yaşanmaz(sabancı):)
Haberler, yat finansman dehşet mal almış...
KOMPLO TEORİSİNE GEREK YOK...
seçim %90 14 Mayısta..2 tur 28 mayısta olacak.Hac,ösym sınav takvimi-ramazan ayı....bunlar açısından en uygun zaman..
RTE-KK arasında olacak gibi.
Bu millet adamı sanatçı-mühendis olarak sever..ama oy vermeye gelince vermez..
RTE ,bence kesin adaydır..KK da %80 dir..
Ekrem,hukuksal engel,risk var..
MANSUR,GÜMDEMDEN DÜŞTÜ..
Meral,zaten defalarca söyledi...BB olacakmış.
Seçmene para dağıtılıyor
Sırada partiler var
İttifaklara çekmek için milletvekili bakan teklifleri havada uçuşur..
Küçük esnaf partilerin dükkanları boş kalmaz...
Keşke küçük bir partim olsaydı
.
Bi de anket şirketi ayarlardım..
Seçimden sonra voleyi vurup dükkanı kapatırdım..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kampanya bakalım nasıl olacak. Ev fiyatlarını artırabilecğei gibi parasal genişlemede de vites artırabilir. Birbirinin evini alma vs olayları olabilir.
Bir şirket kredi alıyoruz daha yüksek faiz ile bankaya yatırıyoruz dedi, belki hazır para kullanmak yerine faturalı işlerde kredi çekiyoruz demesi lazımdı.
<<<<
https://www.dunya.com/ekonomi/bakan-...-haberi-681089
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İkinci el konutlarla ilgili vatandaşlarımızın alabilmesi için çalışmaları da yapacağız." dedi.
Maksat ev satmak değil.
Evi olanların evinin değeri artsın..
Seçime zengin havasında girsinler..
[QUOTE=ariston;6267554]Bu kampanya bakalım nasıl olacak. Ev fiyatlarını artırabilecğei gibi parasal genişlemede de vites artırabilir. Birbirinin evini alma vs olayları olabilir.
Bir şirket kredi alıyoruz daha yüksek faiz ile bankaya yatırıyoruz dedi, belki hazır para kullanmak yerine faturalı işlerde kredi çekiyoruz demesi lazımdı.
[I]
Kripto kredi şirketi Genesis için iflas sesleri yükselmeye başladı
Investing.com | 06.01.2023
Investing.com - Likidite krizine giren son kripto şirketlerinden biri olan Genesis in iflas başvurusunda bulunma kararını gündeme aldığı konuşulmaya başladı.
https://m.tr.investing.com/news/cryp...2224?ampMode=1
insanlık daha asal sayıları çözemedi. O kapıyı açamadılar. 2 birim enerji verip üç birim enerji çıktı almayı becerdiler geçenlerde. Evet bu bir öncül devrim de, henüz yeterli değil, pratiğe dökülmesi lazım. Ayriyetten soğuk füzyonu ve evrendeki o serbestçe salınan sonsuz enerjiyi kullanabilmek için de asal sayılara ihtiyaç var. Ki bu da yardımsız ve izinsiz olacak gibi değil çünkü, insan ırkının bu dünyada yaşamını idame ettiren beşer soyu ikircilikli bir varlık. Zaten bu dünyadaki amacı da ya bu ikircikli yapısının kötü tarafına hapsolup şeytanın galibiyete ulaşmasına sebep olacak ya da iyiye yönelip negatif tarafını tamamen bırakacak. Bu gerçekleşmeden asal sayıları çözer ise, şu andaki fizik yasalarını geçersiz kılan sıçramayı yapar ise sonsuz enerjiye ve soğuk füzyona ulaşır ise, bunu hayırlara vesile için kullanmaz.