https://twitter.com/SDKoleksiyon/sta...833076225?s=19 inşallah herşey güzel olur.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
https://twitter.com/SDKoleksiyon/sta...833076225?s=19 inşallah herşey güzel olur.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cumhuriyet ve laiklik dolu yarınlar için oyumuzu kullandık.
Hayırlı olsun
ULAŞIM politikalarını okusanız !!!
Taaa 1950'lerde başlamışlar ...Irzına geçmişler.
Ülkemizin en lezzetli patlıcanı tokat yöresinde yetişenmiş. Bunun da sebebi tarlaya önce pancar, sonra patlıcan ekilmesi. Diyeceğim, toprak ekildikçe güzelleşir, ekilmez ise çorak, verimsiz hale döner. 10 senede canlandıramazsınız. Neden ekme, al sana para dedikleri belli değil mi?
Uydur uydur salla
Naapiyo yani pancar toprağa bi salgı mi veriyo
Bırakın hurafeyi yav
Ne geliyorsa başa hurafeden gelmedimi
Su şöyleymis bu böyleydi
Ben inanmiyom sanaaaaa
Uzun zamandır topiği sessizce izliyorum.
Topiği tamamen siyasi argümanlarla dolu, karşısında olan görüşteki insanları aşağılayıp, dalga geçme ve sindirme aracı haline getirenlere saygılarımı sunuyorum.
Buradaki bazı arkadaşlara göre dolar yükselince gayet normal ama düşünce manipulasyon olmuş oluyor.
Patates-soğan bir yerlerde depolanıp, çürütülüp, çöplere dökülüp iç piyasada fiyat manipulasyonu yapılınca, bunun suçlusu da hükümet oluyor.
Bunları dile getirenleri de trol diye etiketleyip işin içinden sıyrılmak en iyi yol tabiki..
Gelişmekte olan ekonomilerde uluslar arası konjokturden kaynaklanan sıkıntılar olduğunu kabul ediyorum ama bu durum kimseye gayri ahlaki yollara başvurarak meşru bir iktidara insafsızca saldırma hakkını vermez.
Sabah akşam abbas yukarı abbas aşağı bir ülkenin Cumhurbaşkanına ve destekleyenlerine karşı her türlü hakaret ve karalamaları yapacaksınız, sonra da kalkmış diktatörlükten bahsedeceksiniz.
Bu akşam, Türk milletinin bu tür saldırılara karşı nasıl bir cevap vereceğini bir kez daha göreceksiniz.
Bu millet, başta FETO,PKK gibi terör örgütü yandaşlarının sevinmesine yol açacak bir sonuca asla izin vermeyecektir.
Peki, bu sonuçtan ders alacak mısınız?
Hayır, yine yok hile yok oylar çalındı zırvalarıyla kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
Peki neden bunları yazıp kendini yoruyorsun derseniz.
Karınca misali, yerimiz ve nerede durduğumuz belli olsun..
Kalın sağlıcakla..