Üstad ben 100 yıllık grafiğe bakamıyorum bir zahmet atarsanız sevinirim. Zira altinda degilde altın ureticisi olan şirkete iyi yatırımım var.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Üstad ben 100 yıllık grafiğe bakamıyorum bir zahmet atarsanız sevinirim. Zira altinda degilde altın ureticisi olan şirkete iyi yatırımım var.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bak sütlü nuriye, daha orijinal bir laf edebilecek kapasiten yok, benim lafımı bana satmaya çalışıyorsun. Google'a gir altın 100 günlük grafik yaz, çıkıyor grafik. O kadarına da basmıyor mu kafan? Anlaşıldı sen de gereksizsin. Daha cvp bile yazmayacağım sana.
Saray yapacağına, kanal yapacağına böyle şeyler yapsınlar. Soft power iyidir. Türkiye bölgede ağır abi benim demektedir. Suud a da bence çok çok başarılı bir istihbarat operasyonu ile akıllı ol mesajı verilmektedir.
Her zaman eleştiririz doğruya da doğru diyelim.
Vade dönüşüm 2 kasım dolara geçmeye düşünüyordum 5.50 5.70 olursa alırım diyordum ama sanırım daha fazla inmeye meyilli vadem gelince günlüge geçmeye düşünüyorum en uygun bi yerden girmek lazım mevduat faizi büyük ihtimal inişe geçicek söylediklerim yatırım tavsiyesi degildir şahsi fikrimdir.