yahu ne bilimi ne ilimi
ne aklı ne fikri
varsa yoksa ecdad, din, goygoy
Printable View
Emperyalizmin yeni planı :
25 yıldır Irak Sünni Kürt bölgelerini yönettirdikleri kendi güdümlerindeki Barzani/Talabani hanedanlıklarını tasfiye edip bölgeyi anti-İslam, anti-Osmanlı, anti-Türkiye PKKcı unsurların etki alanı haline getirmek ...
Batı dünyasında sarsıntı olacakmış [emoji23] [emoji23] başkanım Ortadoğuda millet birbirini boğazliyor, karılarıni kızlarını esir pazarında satıyor, Suudi ulema heyeti de #satış caizdir# fetvasi veriyor, maşallah sevgi dostluklar ve barış içindeyiz biz, Batı dünyası düşünsün :kahkah: :kahkah:
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batı demek 400 yıldır dünyanın kanın emen Şeytan İmparatorluğu demektir ...
Dünyanın Batıdan alacağı 400 yıllık muazzam tarihsel intikam var ...
29.11.2015. Rus uçağı düşürüldükten 1 hafta sonra.
Akp'liler sevinçli, davutoğlu-erdoğan 'uçağı ben düşürttüm diye iç politika primi yapmaya çalışıyorlar. 15 temmuz darbe girişimi henüz olmamış, pkk fırat'ın batısına geçmemiş, (600 km henüz komşu olmamışız), putin'den özür dilenmemiş, suriye politikasını eleştirenlere 'rus-iran' ajanı denildiği dönemde yazmış olduğum yazıyı noktasına dokunmadan, aynen buraya alıyorum. Güncelliğini koruyor, çünkü akp vatandaşlara emperyalist hikayeleri anlatmaya başlamış.
Linki burada
http://www.hisse.net/forum/showthrea...0#post12564880
Akp'li arkadaşların o dönemde yazdıklarını burada paylaşabilecekleri bir yazıları var mı?
.............
29.11.2015
Dış politka akıl ve tarih bilgisi üzerine kurulur. Şimdiki yöneticilerimizde akıl mı yoksa tarih bilgisi mi yok?
Maalesef ikisi de yok sanırım.
Tarih bilgisi yok diyelim, şu basit olayı neden göremiyorsunuz?
Hangisiyle komşu olmak istersiniz?
a) Esat b) Pkk c) İşid
Bizimkilerin cevabı Esat olmasın da ne olursa olsun.
Esat bir kişi değil bir rejim ve bölgenin önemli aktörleri köklü rusya ile iran arkasında olduğu sürece yıkılmaz.
Rusya ve esat la konuşup türkmenleri ellemeyin ve kürt koridoru istemiyorum diye anlaşmamız gerekirdi. Anlaşırdık.
Çünkü akdenize bir koridorla açılan kürdistan abd ve israil projesidir. Ve bizim ulusal çıkarlarımıza terstir.
İş işten geçene kadar feto uyarılarına aldırmayan hükümet bu konuda da iş işten geçene kadar olayı uyanamamıştır. Bir hayalperestlik bir hezeyan içinde politikalar uygulamışlardır. Rus hava desteğiyle dün kürtler fıratın batısına geçmişler. Türbeyi kaçırmayı kahramanlık olarak görenler olayın önemini anlamazlar. Bizim engel olmamız gerekiyor fakat ruslar uçak düşürdüğümüz için daha çok sevkiyat ve operasyon yapıyor. Acizlik içinde köşeye sıkışmış durumdayız. Uçak olayı da zaten çaresiz bir çırpınıştı sanırım.
Bizim çıkarlarımız rusya, iran, çin blokuna yakın olmamızı gerektiriyor. Böyle düşünen vatansever subaylarımızı bir kumpasla tasfiye edip komuta kademesini kaydırdılar. İktidarda akp vardı. Şimdi de orduda niye feto operasyonu yapılmıyor diye ağlaşıyorlar.
Ruslar iyi satranç oynarlar, hemen şah çekerek başladılar. Paris terörü nedeniyle höt korkusu yaşayan fransızların yanında bizi işid destekçisi ilan ettiler. Petrol ticareti yapan ve tarihi eser kaçakçısı olan kişiyi enerji bakanı yaptılar dediler. Uluslararası toplum yandaş gazetelere değil putin'e inanır. Turizm ve işçilik onların gideri bizim gelirimizdi, kestiler.
Bunlar yasal tedbirler. Hiç kimse şunu sormuyor. Siz tırlara silah yüklemeyi biliyorsunuz da adamlar bilmiyor mu? Ruslar bizle niye savaşsın, vekaletini taşerona verir geçer gider. Pkk yı tepeden tırnağa modern silah, teçhizat, füze ve uçaksavarlarla donatırlarsa biz ne yapacağız? Pyd işid le savaşıyor diye neredeyse meşruiyet kazandığı ortamda rusya pkk nın maddi manevi bütün sorunlarını çözebilir. Pkk bayram yapıyordur şimdi.
Kendileri gibi düşünmeyenleri hain ilan edenler, uçak düştü diye pkk ile aynı konuya seviniyorlar.
Osmanlı'nın parçalanması osmanlı rus savaşıyla başlar ve çıkaranlar padişaha gaz veren devşirme dalkavuklardır. (O dönem jöle var mıydı bilmiyorum.)
Ortadoğudaki cehalet ve savaş döngüsü bizim ülkemize de sıçrayabilir. Farklı etnik köken ve mezheplerden oluşan bizim toplumumuzu bir arada tutan laik ve demokratik cumhuriyettir. Kurtuluş savaşıyla bağımsızlığın bedelini ödedik ama laiklik ve demokrasi Atatürk sayesinde havadan geldiği için bedelini ödemedik ve değerini bilmiyoruz, hep birlikte cumhuriyete sahip çıkalım.
-Abd ve ingiltere öncülüğünde koalisyon ülkeleri 1.5 milyon Iraklı kardeşimizi bombalayarak öldürdü. (İşid bunun sonucudur, şiiler yönetimde etkin olup sünnileri dışlamışlardır.) Kimyasal silah yokmuş pardon dediler. İktidarda akp vardı. Amerikan askerleri işgal için topraklarımızı kullansın diye meclisten tezkere geçirmeye çalıştı. Müslüman kardeşlerimiz öldürülürken gık çıkarmadı, zaten o nedenle iktidara abd icazetiyle getirildi. 1 tane müslüman 1 tane cuma çıkışında 1 gösteri bile yapmadı.
-Yine Libya'daki petrol yağmasına katılabilmek için uçaklarımız Libya'daki kardeşlerimizi bombaladı. İktidarda akp vardı. (Tatilde tanıştığımız kaddafi'nin meb bakanının oğlu, otelde bir türk le yabancı arasında tartışma çıkmış diye bir yerden bıçak bulmuş yabancıya saplayacaktı neredeyse. Eşhedü enla ilahe.. diye kelimeyi şahadet getirirken bıçağı elinden aldık, biz varken böyle yapmana gerek yok dedik, gururlandık. Ülkeni bombaladığımız için affet bizi dostum.)
Peki, 1974 Kıbrıs çıkarmasında bize uygulanan petrol ambargosunu bütün uluslararası baskılara rağmen kim deldi?
Dönemin petrol bakanı Saddam İskenderuna tankerlerini yolladı. Uçaklarımız o sayede uçtu.
Dönemin Libya lideri Kaddafi de bize götürülecek yardım ve yedek parçaları kendi sırtıyla uçağa taşıdı.
Kendisi gibi düşünmeyenleri hain ilan edenlere soruyorum, bu durumda hain kim?
Bırakınız bu hayalperestliği, ümmetçilik masallarını...
Zor günler bizi bekliyor, halkın haber alma hakkı daraltılırken uyanık olalım, eş dost konu komşu herkesi uyarıp Atatürk Cumhuriyetine sahip çıkalım...
Saygılar...
ruslara bile serti görünce eyvallahı çeken bizim cesur(!) arkadaşların abd'ye dayılanmalarına inanmıyorum...ama....
eğer bu olanlar göründüğü gibiyse abd bunu bizim bankaların,şirketlerin,vatandaşın burnundan fitil fitil getireceklerdir.
şimdi laylondan milliyetçiliğe girmeyelim abd dünyanın kural koyanı,uygulatanı, uygulamayanı dağıtanı...şü an türkiye'de erdoğan ne ise dünyada da abd o...hepimiz biliyoruz.yoksa türibünler için ben de yazarım yok abd kimmiş,yok abd'nin uşağı olmayın,yok kendimize güvenelim,yok biz de deviz falan filan...
ama gerçekler acı ve yaşananlar gerçekse bence borsada long olmak ani ve sert para kayıplarına neden olabilir...dikkat...