Originally Posted by
hkm
Al zamaný gelince sat stratejýsý uzun vadeli temettü emekliliði stratejisinin çöp olduðunu gösterir.Bu zamaný gelince sat olayý kiþiden kiþiye ve kaðýtdan kaðýda deðiþir.Kimi için zamaný gelince sat demek ayný gün içinde bile olabilecek bir iþtir.Bu tarz bir stratejýyý uygulamaya baþladýðýnýz zaman ne oldunuz demektir,evet evet bildiniz trader,günlükçü,gömlekçi ,scalper artýk ne derseniz diyin siz de borsacý oldunuz:)))).E ben bu iþ aslýnda kumardýr derken bunu yazýyordum,bizim borsaya yeterince uzun süre kafa yoran herkes bu iþte bu noktaya geliyor,trader oluyor oyuncu oluyor,uzun vadeli yatýrým temettü emekliliði falan bizim borsa için boþ iþ derken kýzanlar olmuþtu da ondan uzun uzun açýklama ihtiyacý hissettim.Ha son çöküþten sonra pek çok kaðýt uçtu,misal pegasus 20 den 60 a gitti ,borsa topiklerine baksanýz yatýrýmcýlarýnýn çoðu temel analiz nedeniyle üçe katladýðýný yazar,bana göre spek yaptý,e burda temel analiz mi çalýþtý spek mi oyun oynadý nerden bileceðiz ki ,siz de kendi kaðýdýnýz üçe katlarken temel analizi iyiydi ondan oldu dersiniz kendinizi iyi bir analist olarak görürsünüz gurur duyarsýnýz haklýmýsýnýzdýr kimbilir belki öyle belki deðil,burasý borsa kim kime ..... diye bir atasözünün geçerli olduðu bir mecrada oyuncusunuz neticede.Çok dikkatli olmak lazým, ben bilirim dememek lazým.Son sözüm borsa için henüz çok erken çok ama çok uygun fýrsatlar gelecek borsada,aceleye hiç gerek yok.