Mkk dedigin aylik 5tl enfazla
Buna takulmayin
Alis satistan kesilmez
O kesilen stopaj vergisi
Bu arada ben Tacirler Menkul Kıymetler adlı aracı kurum ile bu işlemleri yapıyorum. Siz hangi kurum ile çalışıyorsunuz ?
Belki alış satış komisyonu alınmıyor ama her kurumda MKK giderini farklı olduğunu görüyorum.
22-08-2019, 15:49
Webster
Alıntı:
Originally Posted by ayberk_08
Bu arada ben Tacirler Menkul Kıymetler adlı aracı kurum ile bu işlemleri yapıyorum. Siz hangi kurum ile çalışıyorsunuz ?
Belki alış satış komisyonu alınmıyor ama her kurumda MKK giderini farklı olduğunu görüyorum.
Ben vakifbank uzerinden yapiyorum
22-08-2019, 15:57
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by ayberk_08
Aracı kurumda yapıyorsanız en az masrafla gerçekleşir işlemleriniz en azından benim o şekilde oluyor.
22-08-2019, 16:06
Blackhawk48
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
ilk alış iyi yerden fakat en iyi getiri 19 Ağustosta yaptığım alımda. O gün şu an elimdekilerin %40 kadarını almıştım. Aldığım tarihteki fiyatlarla şu güne kadar olan MK'yı hesapladım. Söyle bir durum oluştu
9 Ağustos MK 31
15 Ağustos MK 27
16 Ağustos MK 21
19 Ağustos MK 53
20 Ağustos MK 35
21 Ağustos MK 1
Ortalaması iyi fena değil, bereketli olsun :ok:
22-08-2019, 16:08
Webster
Alıntı:
Originally Posted by Blackhawk48
Bugun kesin eksimi kapatacak tcd
22-08-2019, 16:13
Blackhawk48
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Bugun kesin eksimi kapatacak tcd
Bugünkü duruma bakarsak kesin gibi görünüyor
22-08-2019, 16:17
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by Blackhawk48
Teşekkürler sizede bol kazançlar Sn.Blackhawk48 değişken fonlarda biraz daha uzun bir zaman baz alıp bakmak gerekecek öyle gözüküyor.
22-08-2019, 16:21
Blackhawk48
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Teşekkürler sizede bol kazançlar Sn.Blackhawk48 değişken fonlarda biraz daha uzun bir zaman baz alıp bakmak gerekecek öyle gözüküyor.
Bu konuda hemfikiriz evet en az 6 ay süre vermek gerekiyor bu tarz fonlara