Printable View
Alıntı: Originally Posted by iyimser Yarına bize haber vermeyi unutma kardeş ben de beklemedeyim Tabi ki, Mutlaka haber vereceğim dostum.
Bu arada şöyle bir durum var, Yılbaşı öncesi ( 34 - 35 gün ) 17.10 dan yaparlarsa Aktifte de kalabilirim.
Alıntı: Originally Posted by diproyal Gecelik viop daha iyiydi bir arkadaş yazıyordu. Gecelik 15 civarı??? 14,23 %5 stopajlı mk
Alıntı: Originally Posted by Grand Bu arada şöyle bir durum var, Yılbaşı öncesi ( 34 - 35 gün ) 17.10 dan yaparlarsa Aktifte de kalabilirim. 40 gün üstüne 17,10 veriyorlar galiba
Alıntı: Originally Posted by Tbey35 Bildiğim kadarı ile özel bankacılıkta işlem sınırı 1 k olması gerekiyor. bankadan bankaya değişebilir. 1 k özel bankacılık ise tüm emekliler özel bankacılık hizmeti alır.
Alıntı: Originally Posted by diproyal Gecelik viop daha iyiydi bir arkadaş yazıyordu. Gecelik 15 civarı??? Alıntı: Originally Posted by yuji 14,23 %5 stopajlı mk Dün daha fazla yatmış bana muhtemelen vioptan gelen para ile yanlış hesapladım. Bu oran herkeste aynı oluyor değil mi?
Alıntı: Originally Posted by diproyal 1 k özel bankacılık ise tüm emekliler özel bankacılık hizmeti alır. :kahkah::kmk: 1m demek istedi bence.
Alıntı: Originally Posted by iyimser 40 gün üstüne 17,10 veriyorlar galiba Evet 40 ve üstüne ama mt soracak 34 - 35 güne yaparlarsa ( yılbaşı öncesi ) bırakabilirim, 16.20 ye gelir.