sn.oyunagelenadam, cuma günü yazdım tüm sistemler longta.Ama burada mutlak güven katlı zehirdir. Çok uzun ve ısrarlı mesajları görünce Mart vakasından 10 gün öncesini hatırladım....
Ümit,korku arası olmak lazım..
Printable View
sn.oyunagelenadam, cuma günü yazdım tüm sistemler longta.Ama burada mutlak güven katlı zehirdir. Çok uzun ve ısrarlı mesajları görünce Mart vakasından 10 gün öncesini hatırladım....
Ümit,korku arası olmak lazım..
Tüm sistemler longta
ama 20 puan versin ve yakın tepelerin altında sat oluşsun....
sat sistemine en agresifinden uyarım
..
Magazin olsun...dolunay var.
bu haftanın 2.yarısı sert geçebilir.
bana biri ne almak istersin dese, VIX endeksi longlardim...mümkün olsa sert alim yapardım.
Kısıtlama eli kulağında beyler..
Bilginize..
Konya'da vaka iyice arttı tabi ki
Pandemi hastanesi ilan edilmeleri de artıyor.. tüm sağlık camiasında çalışanlar içinde covid vakaları da artıyor..
Karantinalar artıyor..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almanya Turkiyeyi yuksek rıskli kategorisine almıs tekrar...
Mutlak güven içeren bir analizim yok hocam..en son ki endeks analizin de açıkça söyledim..
Mart vakası bilmiyorum..
Önüme açtığım grafiğe daha çok inanırım..
Belli başlı hisse bazında güvenim tam o ayrı ama daha önce de ve hep dedim emare aga..
Sonra tutuyor burda teknik analize laf ediyorlar..
Benim tarifim burada alınan pozların altı doluluğu..
Şimdi şuan short olsa ve gene salsa emin olun shortta kalan çok olmayacak ve endeks yükselsin de short basalım diyenler çıkacak..
Derdim tek yöne fanatiklik..
200 ort denedim olmadı..
Dediğim ikili dip formasyon hedefinde yakın stoplu gene denerim..
Olur mu bilmem...
Timsah gibi gölde sabırla beklemek en iyi olandır..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahadan paylaştık size Ağustos bitimi Eylül gibi hadi tolere ettik aşı ile ekim gibi kısıtlama başlar..
Özellikle aşı olayına çözüm bulamazlarsa ne endeksi ne parası..ne pulu..
Short diyen de long diyende ben bildim demesin..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.