İş Pörtföy TMG fonu var hepsini kapsayan. Araştır istersen.
Printable View
midas'ta takip ettiğiniz yurt dışı fonlar neler?
Sn. Kastirsef vergi beyanında bulundunuz mu daha önce. Maliyet hesaplamasında nasıl bir yöntem uygulayacağız çok karışık bizim mevzuat. İlk giren ilk çıkar mı ortalama mı son giren ilk çıkar mı nasıl hesap yapılmalı nette okuduğum bloglardan kesin ilgi sahibi olamıyorsun 2 yıl sonra maliye gelip eksik vergi beyanında bulunmuşsun al bu da vergi cezan derse ne olacak.
bugün sabah eski mevduat bankama gittim. 200 bine %43 der demez bütün hisse fonlarımı sattım. faizler böyle devam ettikçe de işim olmaz. haftaya hem bayram öncesi satışı ihtimali hem faiz kararına piyasanın ne tepki vereceğini bilmeme korkusu da var tabi. anlıycağınız yarın alım yapıp da borsayı yükseltmeyin, friendly abinizi üzmeyin, ben satınca yükselmeyen borsa isterim. ne ayranım dökülsün ne keyfim bozulsun: )) 4200 yaparlarsa sahalara dönerim 1 kuruş üstü olmaz, ahanda yazdım buraya. yoksa türevin sihirbazı re-pie fonları dururken ne gerek var. onu da faiz üstü gittiği sürece tutarım. sonrası ppf saltanatı başlar.
şakaları yok. hiçkimseyi şaşırtmadan en kötü beklentiyi gerçekleştirip ülkeyi 90'ların %70-%80 faizine geri sürükleyecek bunlar. haram diye faize savaş açanlara bak haha: D müslümanım diyorsun hristiyandan daha çok faizcisin. siyasal islamcılar 400 yıldır olduğu gibi hiç aksatmadan kendini dünyaya güldürmeye devam. bu şöhretlerini öyle kolay kolay güney amerikaya, afrikaya, asyaya falan kaptırmaya da yinetleri yok yani gidişata bakılırsa. daha trajikomik durum bu halleriyle herşeye kızılelma ismi verecek kadar hala avrupayı fetih hayali kurmaları. ağır hastayken saçma rüyalar görmek gibi birşey..halkın bile karnını anca doyururken mühimmatı neyle üreteceksin, kılıçla hallederiz diyorlardır belki kendi aralarında kimbilir: ) ortodoks bi yöntem buluruz falan hesabı..vah ki ne vah. atatürk, inönü, karabekir gibi bir kadronun kurduğu sistem nasıl bu hale gelir akıl alır gibi değil. bu işte bi terslik var.