Printable View
Mumkunse KUTPO lene bakabılırmısınız.Kendısınden bugun hareket beklıyorumYTD
Alıntı: Originally Posted by fenerLEE Mumkunse KUTPO lene bakabılırmısınız.Kendısınden bugun hareket beklıyorumYTD Neyse vazgectım gerek yok)))
Alıntı: Originally Posted by esselocan Sayın Prof Günaydın nthol ve maktk bakıyorum. Adem bey günaydın , esma hanım günaydın Herkese günaydın. GÜNAYDIN dostlar.
Alıntı: Originally Posted by esselocan Ostim ne yapıyor?? Ytd Ostim takipten çıkarttım. YTD
Alıntı: Originally Posted by Adem13 Ostim takipten çıkarttım. YTD Hayırlısı olsun. İnş başka bir hisseden kazanırsınız
Alıntı: Originally Posted by esselocan Hayırlısı olsun. İnş başka bir hisseden kazanırsınız Tarlayı, zararlı otlardan temizlemek, verimini artırmak amacıyla, sürüp dinlenmeye bıraktım. bakalım hayırlsı esselocan bey YTD
Alıntı: Originally Posted by Adem13 Tarlayı, zararlı otlardan temizlemek, verimini artırmak amacıyla, sürüp dinlenmeye bıraktım. bakalım hayırlsı esselocan bey YTD Tamam temizlik i(man)randan gelir ama rallide bırakmasaydınız. Bir ucundan tutulur çok hisse var . Yine de tabi sizin seçiminiz saygı duyarım. 🙂
Alıntı: Originally Posted by esselocan Tamam temizlik i(man)randan gelir ama rallide bırakmasaydınız. Bir ucundan tutulur çok hisse var . Yine de tabi sizin seçiminiz saygı duyarım. 🙂 Herşeyin hayırlsı olsunnnnnn Esselocan bey Biraz dinlenmek gerek die düşündüm. YTD