Printable View
Alıntı: Originally Posted by NewsTR %50 vermiştim ben satış, kalanı da öğlen verdim zaten bu hisseler de kısa çalışmak lazım uzun tutunca nereye kıracağı belli olmuyor. Dipten alıp tepeden verdiğine göre var bir iş. Kutluyorum.
Alıntı: Originally Posted by Webster Anlamadim ustadim? Anlik tcd paylassin allahini seven Ttnet coktu Giremiyorum adam akilli tcd 1.48 üstat, diyorum ki gidişat nasıl bugün 1.5 yazar miyiz haneye
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca tcd 1.48 üstat, diyorum ki gidişat nasıl bugün 1.5 yazar miyiz haneye Enaz 1.80 yazmasi lazim gecen 3 gunluk sikintiyi telafi etmesi icin...uygulamami acamiyorum tt nette sikinti var sanirim Ekside baslikta acilmis konuyla alakali
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Dipten alıp tepeden verdiğine göre var bir iş. Emmi he de heeeee heeeeee
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi he de heeeee heeeeee Webster üstad kutlarım böyle arkadaşı. Bravo NewsTr, yalnız alış satışlarını yaz da millet de nasiplenir belki. Böyle çok havada kalıyor.
Ne oldu patladımı endeks Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by Webster Anlasilan raki masasina oturmussun simdiden 😀😀😀 Girip bakmak bile gelmiyor içimden valla kendime de engel olamıyorum tuhaf bir durum at yarışı gibi en önde giden Jale nal topluyor
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Ne oldu patladımı endeks Sent from my iPhone using Tapatalk Kac suan giremiyorum