Bankann 1085 haremin 1105 e sattigi altini altins 1112 ye satiyor . 😀😀😀
Yine keriz avinda yolunu buluyorlar .
Eylulde toki parasi topladilar . Kasim ilk hafta kuralari cekeriz diye . Ordanda 7 milyar hupletti . Yıl bitti . 😀😀😀
Dolar 30 40.olunca kura cektk der 500 1.000 tl leri iade ederler .
Valla korkular bunlardan
Dayı alma zorla mı satıyorlar ben 3 4 kademe yukarıdan almıştım yüklü var elimde istersem şimdi satarım işime gelir.
Borsacısın makas konusunu gündeme getirmen garip geldi, yarın terste de ucuz olabilir, o zaman da gelip de yazacak mısın ucuz diye
30-12-2022, 14:00
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by nosfecagri
Dayı alma zorla mı satıyorlar ben 3 4 kademe yukarıdan almıştım yüklü var elimde istersem şimdi satarım işime gelir.
Borsacısın makas konusunu gündeme getirmen garip geldi, yarın terste de ucuz olabilir, o zaman da gelip de yazacak mısın ucuz diye
Halka arzda almıştım 1050 den alsat yaparken elimizden malı kaptırdık herif makası açıncada tekrar alamadık. eskiden 6-7 kuruştu makas, şindi 30 kuruşa kadar çıkıyor
30-12-2022, 14:03
ALPER
Alıntı:
Originally Posted by mavsar
Cevizin cinsi nedir?
Chandler. Amber rengi. ince kabuk. Tam çıkıyor içinden. Ben bakmadım ama yüzde 47 -49 iç randımanı var diyorlar.
Müşteriler memnun. Lezzeti de güzel.
Alıntı:
Originally Posted by pisyedili01
Şaka bir yana 80 tl den yada (zam gelirse 100 tl ye kadar yeni fiyatdan ) 20 kg alabilirim.
Hem Eskişehir'e bir an önce gelmek için sebebim olur.Zaten geleceğim de.Zamdan önce gelmeye çalışırım.:)
Buyur gel abi sen yeter ki. Nasil istersen öyle yaparız.
30-12-2022, 14:05
Şakir
Alıntı:
Originally Posted by nosfecagri
Ucuzsa alirim fizikiye donme sansi veriyorms gider okuturum . Pahaliysa niye alaym sen almaya devam
30-12-2022, 14:15
nosfecagri
Alıntı:
Originally Posted by Şakir
Ucuzsa alirim fizikiye donme sansi veriyorms gider okuturum . Pahaliysa niye alaym sen almaya devam
Ben de almıyorum şu anda.
Borsayı da düşüremedin şakir abey düşecek gibi gözü topra bakıor ama bi türlü çakmadılar.
VOB yapmadık ama nakite döndük onu da betona gömdük, eccuk düşse geri trene bineceğidim ne dio kürende var mı düşüş öngrüsü