kurucu liderimiz Selanik doğumlu.
hatırlatırım. dolaylı yoldan oraya ulaşmaya çalışıyorsan, zehrini başka yerde akıt!
Printable View
kurucu liderimiz Selanik doğumlu.
hatırlatırım. dolaylı yoldan oraya ulaşmaya çalışıyorsan, zehrini başka yerde akıt!
yahu bırakın din mevzularını.. inanın kimsenin inandığına burada kimse zerre değer vermiyor.. git tavşana tap istiyosan banane kimene vs. hala dedemden kalma felsefi akımlar.
eski mısırı anlattık boşa mı ? :)) insanlar kendilerini yiyen timsahlara tapmışlar.
hitler.
osmanlı.. say say aynı.
1- inandığın şeyi dayatma
2- dinleri veya tanrıları felsefe ... söylem... akıl yürütüme.. mantıkla bağdaştırıp tanrının varlığını ispat etmeye çalışma .
nedeni basit.
eğer
sen tanrını felsefe ile.. efem elma varsa elma elma olacağını nereden biliyordu efem demekii ona akıl veren bi zat var.
şak buldum tanrıyı ispat eddim :))
aynı felsefe ile ... hindu da kendi dinini.. kendi tanlarını ispat eder.
ne olur bukez.. ? :oleyo:
şaaaaak... 3200 adet var olan hali hazırdaki tüm dinlerin tüm tanrıları yine aynı felsefe ile. kendi tanrılarını ispatlamış olur :he:
binlerce tanrı ispatlanmış oldumu şimdi :oleyo:
oldu...
demekki neymiş..
ucuz felsefe..
geriye ne kalıyor..
ben ocuyum bucuyum..şöyle akıllıyım böyle zekiyim..
oda bieymi beni oksforddan çağırdılar :he:
devamke.. öte tarafda başarılar..
neeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:drunk:
Trol hedefte gostermıs. Agababalarindan öğrenmiş bu isi. Ise alindin git eksisozluk te ıse basla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emlak,bu güne kadar senin sordugun her soruya bilimsel ve sadece aklı kullanarak cevap verdik.Ozellikle evrimle ile ilgili.Burada diğer sorularda cevap vermeye çalışıyorum.çalışıyorum. Ama bazı ayrıntılı cevaplar için ADRES verdim.Sonucta burası ekonomi forumu ve sayfalarca yazamıyoruz.Ben eski ateistlerdenim.Tum,ateist argümanları ve kitaplarını 25 sene önce okudum.Turanindan,ilhamına kadar...Bunlar ilk defa duyduklarımız değil.Sonra ayrıntılı araştırmadan sonra hidayete erince, bu cenahın bireyi olarak ateist forumlarda çok yazdım.
neyse adioşss
ülke karpuz gibi ortadan ikiye yarılmış (her konuda)
onu bunu bilmem, anadolu'nun pek çok yeri osmanlı idaresi altına girmeden, balkanlarda epey toprak kazanmışız. istanbul bile neden sonra fethediliyor. az biraz tarih okunduğunda, osmanlının balkan politikasının ne olduğunu herkes bilir. 1-2. balkan harplerinde epey bir müslüman türk evladı katliama uğruyor. tekrar buraya geliyor. bunlar öz ve öz türk evladı, sen bunlara yahudi-göçmen vs gibi yaftalar yapıştırıyorsan, kuş kadar beynin yoktur. nokta.