Aç köpekler sırada bekliyor,batanı kucaklayacak olan yeşil sermayedir.
Daha da yeşilleneceğiz..
Printable View
Aç köpekler sırada bekliyor,batanı kucaklayacak olan yeşil sermayedir.
Daha da yeşilleneceğiz..
Bazen aynı taraftaymışız gibi görünen insanlar bize keyif vermez.
Şerefyab olmayız onlarla ve ortalığa saçtıkları fikirlerle birlikte görünmekten.
Tavır üslup ve ifadeleri, karşı kutupta olduğunu belirlediğimiz insanlarınkinden daha da itici ve uzak gelir bizlere.
Gerçek hayatta bu tiplerin aynı tavır ve davranışları sergileyebileceklerine ben şahsen ihtimal vermiyorum.
Bu temelde de sanalı istismar eden, onun verdiği olanaklarla ulaşılamazlığa sığınanlardan zerre kadar hazzetmiyorum.
O kendisini biliyor.
Bu ülke bizim. İyisiyle kötüsüyle...
Burası vatanımız.
Onun aşağılanmasına asla ve asla izin veremem.
Yönetimler gelir geçer.
Her insanı seveceğiz diye bir ilke de yok.
Ama başka bir ülkeye sevdalanarak bu ülkenin genel değerlerini aşağılamak kimsenin haddi falan değil.
Gene tutamadım kendimi.
O zatı da red listeme ekledim bir kez daha...
Özellikle siyasi davalarda hakim savcı falan önemli değildir.Hem sadece bizde değil dünyada da böyle ,öyle olmasa zerrab davadan yırtamazdı , hakan atila ceza almazdı.Siyasi davalarda genelde kararlar da siyasidir.O yüzden hukuğun şekli kısmı önemli değildir.Öyle olmasa ceza alıp hapis yatan biri şimdi başkan olabilirmiydi:)))))).Kanuni kısım usulune uygun şekle sokuldu iş halloldu.Şiir okundu diye verilen ceza da siyasi idi ,konunun halli de siyasi yolla oldu.Bu arada hukuk oldu guguk :))))))))Hukuk işi halleder sıkıntı olmaz,gereken irade ortaya konsun, her şey hallolur.
Siyaseten ufak tefek güzel haberler geliyor...:
"Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile Ankara Palas'ta ortak basın toplantısı düzenledi. "Türkiye Avrupa'ya doğru hızla mesafe alıyor." diyen Maas, "Türkiye sınırındaki gelişmeleri dikkatle izliyor. Bunu da konuştuk. Tahran'daki zirve konusunda Türkiye'yi destekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Bi de madem adaslar hayko cepkin le toplansınlar
Yani yakınlaşma tanımı Avrupa nın
Finansal saldırı yapmamak ise
Olsun bu da basarı
Venezuella'da paralar artık kamyonla taşınmaya başladı.
https://twitter.com/alonsovalenciav/status/1037081580827815940