Eğer Musayla köpek arasındaki konuşmayı anladıysam, arap olayım.Alıntı:
Bütün insanlık zaten ayni genden türedi,sonradan çoğaldı kedi köpek dalaşına döndü insanlık,nede olsa primat türevi varlıklarız,köken hayvanımsı irk olduğu zaman hayvanımsı olarak hareket ederiz,yani varlıkların içinde en tehlikeli tür sayılır,yani içinden düşünen caniler çıkması gayet normaldir,çünkü bu doğamızda vardır hayvanımsı dürtü,bunu bastırmak için mecburi eğitimlen önünü anca alabiliriz,oda alabilrsek,dünyada eğitimli dediğimiz ulusların çoğu kendi halkından ziyade,başka halka rahat baskı uyguluyor hırsı için,aklıma musa örneği gelir hemen,musayı tanrı imtihan eder bunu devamlı belirtirim,bana dünyada kötü bir varlık getir der,musa arar bulamaz çaresizce tanrının huzuruna giderken yolda uyuz bir köpek bulur onu kucağına alır yola koyulur galiba buldum derken köpek dile gelir,ya musa beni nereye götürüyorsun der,musada anlatır,köpek bundan kolayı ne var benim de,musanın aklı yatar köpeği salı verir,tanrının huzuruna gider benim der sınıfı geçer,tamamda burada yine bir düşünce var,tanrı bütün canlıları neden böyle yarattı ?...yani sanırım bizde bir oyuncağız tanrının nezninde,o zaman sistemde hiç kötülük bitmeyecek,en sonunda iyiler kazanacak,ama kötülük yine devam edecek,uğraş babam artık uğraş sil baştan:kmk: