Akp hukumeti cok seyi batırdı. Burayi geciyorum.
Les yiyici abd fonlari neden hala fedin sicak dolarini buraya tasima yarisi yapiyor.
Hala bu soruya net bir cevap yok.
Cik bu ulkeden sevmiyorsan dolarlarini hamal gibi taşıma arkadas. Bu kadar basit
Printable View
Akp hukumeti cok seyi batırdı. Burayi geciyorum.
Les yiyici abd fonlari neden hala fedin sicak dolarini buraya tasima yarisi yapiyor.
Hala bu soruya net bir cevap yok.
Cik bu ulkeden sevmiyorsan dolarlarini hamal gibi taşıma arkadas. Bu kadar basit
Boyle bir ceza olursa elimdeki tum parayla halkb alicam. 20 hedefli. Ytd
Halkbank olayında takip edip anladıklarım:
Bankalarımız için bir soruşturma yok. Ama Reza ve Halkb GMY mahkemesinde 'ambargoyu benim finansal sistemimi kullanarak deldiniz.' sonucu çıkarsa ki öyle gözüküyor, o zaman abd finans otoriteleri de mecburen-otomatik olarak soruşturma ve ceza kesme işlemine başlarlar. Daha süre var buna, bilanço vs. için taşıyanlar hala taşıyabilirler. Arada bir şey olmazsa tabi.
Uluslararası bankacılık sisteminin merkezi abd. Cezayı ödemeyiz vs. dersek, Halkbank'ın swift kodları sanırım, onları iptal edip sistemden Halkbank'ı atabilirler. O zaman banka uluslararası ödeme ve transfer yapamaz. Fatura tahsilatı yapan PTT şubelerinden bir farkı kalmaz.
Mahkeme süreci, bizimkilerin tepkisi, pazarlıklar vs.. süreci iyi takip etmek gerekiyor alıp satacak arkadaşlar için. Diğer bankalarımız da işin içine girebilir.
İpin ucu adamlarda yani.
Abd fonları bize gelir, amaçları bizi yıkmak değil, şimdilik en azından. İstediklerini yapmak için kademe kademe sıkıştırırlar. Kozları çok.
Adamlardaki koz = Bizdeki taviz
Olumlu siyasi gelişme ise Barzani'nin Musul ve Kerkük'ü (fil ve kaleyi) bir günde kaybetmesi.
Kozumuz yok denecek kadar az ama bölgede önemli bir değerimiz var.
Bizi gözden çıkartıp ipimizi çekmezler ama çok uğraştırırlar.
İki taban kesinlikle..
Genelde böyle bir olay öncesi yukarda olacağımız...
Unutmayalım..!
ABD ile çok konu var..
Her gün artıyor..
HALK , 1 tanesi..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 aylık bilanço arcelik 2017- 9 aylıkkarı 2016 ya göre yüzde 30 azalmış......
Ben 52 yasindayim bana dokunmazlar ben yasliyim.
O eskidendi.
Milletin cani burnunda. Salak salak konular icin basini belaya sokma. Ip bulmak da zor değil cengiz.
Bi daha sakin kimseye hakaret etmiceksin bu topic de.
Iki haftadir 16.30 dan sonra abd seansila nasil alimlarin geldigini gorduk.
Halkb de olasi ters kararda abd fonlari ucarak gelecekler.
Olur da karardan sonra sakin kimse malini fed dolarini bozup tr piyasasina kosa kosa gelen abd fonlarina kaptirmasin.
Bana gore olumsuz karar kisa vadede gelmeyecek. Ytd
bu arada ekonomi içinde birbirimizi pozisyonlarımız nedeniyle kırmayalım üzmeyelim akşam saat: 10'dan sonra az çok belli olur. akşam fb-gs maçına kadar çıkın dolaşın oksijen alın yada şekerleme yapın enerji toplayın. :) gece uzun olabilir. saygılar herkese