Originally Posted by
hkm
Hayır asıl başarı o düşüşe yakalanmamaktı,yakalandıktan sonra süreç yönetimi zararı mimimize etmek falan yakalanmadan düşüş öncesi satanlardan daha az bir başarıdır.Kendi adıma düşüşe de yakalanmadım ,sonraki çıkıştan da yararlanamadım.Altından kazancım yüzde 20 oldu son furyada.Şimdi bakıyorum en dipte hisse alsam kazanırmışım ama o tren kaçtı.Önümüzdeki maça bakacağım.Şimdi cebimde yüzde 20 lik kazanç var 3 ay içinde.Bence finansal piyasalarda iyi kazanç.Paramın tümü bu ara altında olduğundan yüzde 60 altında olana göre daha iyi kazanç sağlamış olabilirim.Tabi borsada ordan uçtum burdan kaçtım hesabı paramın kalan yüzde kırkı ile altındaki yüzde yirmilik kazancı geçebilseydim başka olurdu.Geçen varmıdır elbet vardır ,ona da helal olsun derim elbet,benim tarzım bu tarz dönemlerde pusuda beklemek.Gene çöküş gelecek diye düşünüyorsam borsada al satla uğraşmam beklerim günümü, o gün geldiğimde hemen hemen her gün takip ettiğim borsada alacağım kağıtlar bile aklımda şimdiden belli gibi.Tabi her yiğidin yoğurt yiyişi farklı,işin içine tecrübe kişilik birikim şans pek çok faktör giriyor,o nedenle kimseye bir şey deme hakkım yok,kimse kimseye kızmadan akıl vermeden düşüncelerini okusun değerlendirsin,sonra herkes kendi doğrusunu kendi bulacak elbette.