Tahminleri alalim o zaman ben 1.53 diyorum.
Printable View
Tahminleri alalim o zaman ben 1.53 diyorum.
Yeni aralığımız 1.45 -1,56 bakalım ne zaman çıkar bu aralıktan
Son günlerde kapanışa doğru ivmeleniyordu.Bakalim bugünde aynı hareketi cekcekmi.
Yabancıya selam alıma devam...Kral Sasa😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa silver ikilisi yuzumuzu güldürüyor. İkisinin de ortak yanı TESVİK ler😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece aldıgı teşfigin etkisiyle çoktan 2 tl nin üzerlerine atması ve yüksek gelicek bilançoyu orda karşılaması lazımdı. Hala al gülüm ver gülüm almazsam nah veririm gülüm derdine düşmüşler. Nerdeyse hiç borcu olmayan ve devamlı pazarını büyüten endüstriyel bir şirketin hissesi 1.50 olurmu? Piyasa bazen miyoptur derler. Umarım birilerinin radarına girer ve bu hafta endex neolursa olsun 17* lere atar çapayı inşallah.. Bu fiyatlama çok saçma.resmen algılarla oynayıp ekrandaki fiyata ky yı alıştırmaya çalışıyorlar. Zamanında yataş ve karelde yaptıgım hatayı asla burda yapmıyacagım. Para akıllıdır. Zamanı gelince nereye gidecegini bilir.
Haftaya cuma kapanışı 1.7* kaparız inşallah. Bukadar beklentiye ragmen çok altlarda kaldı çok. Teşfik haberi alan şirketlerin nerdeyse hepsi ardında kaçış gapı bırakarak roketliyor. Bizimki hala 3 bin 5 bin lotun peşine düşmüş.. Umarım buyılın flaş hisseleri arasına girenlerden olur. Bu hafta topukla yoksa topuklarına sıkıcam..1,56-57 hacimli patlatıp 1.7* lerden kapa..tamam spek amca.
Benim gözlerim uzagı iyi görür çok şükür.zamanında aselsan karel ve yataşıda gördük hatta logo yuda ama hatırı sayılır bir kar elde etmek varken şimdi bakıyorum fiyatlarına çok ucuza vermişim çook.. Burdada uzagı iyi gördügümü düşünüyorum.inşallah yanılmaz ve zamanında yaptıgımız hataları yapmayız. Bol kazançlar ve iyi hafta sonları dilerim.saygılar
Sayın cengo 1,30 lardan 50 bin tane alacak kadar aşağılarda bekliyorum beni rahatsız eden teknik olarak rsı şişmesi. Emin ol ben bekliyorsam kimler kimler bekliyordur. Teknik olarak düşünceniz nedir?